Přidat odpověď
ahoj katka! neviem, ci tu maminu-slovenku si myslela mna, ale ak ano : my sme prednison nebrali, odmietli sme to. aspon zatial. v olomouci sme dopadli asi takto - boli sme tam 3x. 3x jej robila hrudnik a zadocek a len 1x spodnu peru a krk, co som bola sklamana, lebo hlavne kvoli tej pusinke sme sa tam vybrali. doktorka nam odporucila chirurgicky zakrok na ktory som sa informovala a doktor hovoril, ze to by sa muselo rezat postupne tak, ako mala bude rast a neviem, ci ju necham tolko krat rezat a uspavat nakolko jej zatial nerobi problemy (nepraska a podobne). este nam spominala podviazanie hlavnej - privodnej cievy, po ktorom by sa malo vstrebavanie hemang. urychlit. uvidime v aprili, ideme k druhemu chirurgovi, co povie ten. a co sa tyka ucinnosti laseru - hned po prvom raze mala hemang. svetlejsie. na hrudniku a zadku ich ma po troch navstevach uz o moc bledsie, aj mensie, no ten na puse je mozno len o nieco svetlejsi, ale mensi nie. len skoda, ze doktorka uz nechce do tej pusy ist. ak chces, napis nam na evagonova@atlas.sk vzdy sa potesime, ak nam napise niekto svoje skusenosti. vela stasticka, ahojte!
Předchozí