| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Oheň - hemangiom

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 355  [Dalších 155 >>]
Jana
  • 
12.8.2007 15:35:10
Pojišťovna tento zákrok myslím že nehradí. Za jeden zákrok platíme 500 CZk, ten malý zmizel po dvou ošetřeních, ten větší po šesti. Myslím ale že to stojí za to.
Jana
  • 
12.8.2007 15:33:39
Nejprve malé natřeli hemangiom hodinu předem znecitlivující mastičkou, to pak bolí méně, ale už od pátého měsíce jí to nemažou, neboť si to vždy ručičkama setřela. Snáší to statečně, už je na tu bolest zvyklá, ale poprvé plakala, teď už jen malinko. U laseru se děti neuspávají pokud vím.
Scitek+Julinka9/05+Matýsek4/99 31726
9.8.2007 11:37:19
Mohu se zeptat, jestli je laser hrazený pojištovnou nebo si ho platíte sami? Pokud ano, tak kolik?Máme 3 hemangiomy, postupně se strácejí, ale taky má malá už skoro dva roky. díky za odpověď.
bublina
  • 
8.8.2007 19:15:53
Jani,díky za odpověď, ještě by mě zajímalo, jestli malou pokaždé uspali a jak to všechno snášela.díky moc.
Jana
  • 
7.8.2007 21:23:39
S malou chodíme do Laser centra Asklepion, mohu jen a jen doporučit!!!
bublina
  • 
7.8.2007 8:13:02
Jano a Gabrielo,zajímalo by mě na jaké klinice jste se svými drobky byly na to odstranění laserem, taky se o to zajímám kvůli mému 9 měsíčnímu synovi a nevím, kam se obrátit. Děkuji za odpověď a přeju jenom radosti z ratolestí.
Gabriela Majerová
  • 
6.8.2007 16:32:46
Reaguji na váš dotaz ohledně hemangioma.Nášemu tříletému rošťákovi se po narození začal dělat hemngiom na kořeni nosu.Do 2 měsíců se zvětšil,tak,že zasahoval do očička a nevyhli jsme se i škrábnutí do něj.zastavit krvácení z hemangiomu není snadné.dětská lékařka pořád tvrdila,že se s tím nic neděla a že do 5 let zmizí sám,ale Matýska to lákalo a představa,že bude větší a začne chodit do školky a bude mu to krvácet každou chvilku byla strašná.O mezovat jsme ho nechtěli a rada lékařky ať mu přivážeme ručičky nás dorazila.Samy jsme zašli na kožní odd,tam nás doporučili do laesrového centra o po dvou zákrocích bylo po hemangiomu.zůstala jenom jizvička.Hodně štěstí a dejte na svůj instikt a nebojte se ptát.S pozdravem Majerovi
Jana
  • 
6.8.2007 9:03:13
Dobrý den,
mám šestiměsíční holčičku a tři týdny po narození se jí na kořeni nosu udělala malá červená tečka, která se později začala zvětšovat. Nejprve jsem se ptala dětské lékařky o co se jedná a ta mi vysvětlila že o hemangiom ale že mi s tím nikdo nic u takhle malého dítěte neudělá, že se to samo nejpozději do 6 ti let věku dítěte vstřebá. Hledala jsem na internetu všemožné a dočetla se že se může zvětšovat a zasahovat do důležitých orgánů, nakonec jsem objevila jedinou kliniku kde byli ochotni u takto malého, dvouměsíčního miminka použít laser. Nechtěla jsem jít na vyříznutí aby malá neměla jizvu. Malá již podstoupila čtvrté ošetření (po měsíci jedno). Hemangiom je po kůží v několika vrstvách a proto to trvá. Nyní je už skoro pryč, ještě jedno ošetření a máme po trápení. Nad očíčkem měla ještě jeden ale opravdu malilinkatý a ten zmizel hned po prvním ošetření. Hlavně to chce řešit co nejdříve, protože čím větší hemangiom tím delší čas na odstranění. my to zachytili naštěstí včas když byl opravdu ještě poměrně maličký 0,5x0,5.
Držím palce a v případě nějakých dotazů ráda odpovím. Hezký den Jana
milena
  • 
29.6.2007 19:13:13
Dobrý den,tak jsem koukala na internet a přišla na tyhle stránky,ani jsem nevěděla,že vůbec tyhle stránky existujou..Je mi 23 let a narodila jsem se s hemangionem na horním rtu,taky moji mamce řekli,že to možná samo zmizí,nebo se to zmenší a mezitím jak jsem byla starší,tak jsem jezdila do ostravy na injekce,ale vůbec to nepomáhalo,tak jsem tam jezdit přestala,a ono je to ted fialové a takové napuchlé.Taky mi řekli že to laserem prý nejde a nedávno jsem volala na kliniku asklepion a tam říkali že by to snad šlo,tak nevím,byla bych moc ráda,kdyby se mi ozval někdo,kdo s tím ma zkušenosti..Budu moc ráda.
Maraska 62018
29.6.2007 15:47:59
Ahoj Andy, jak se máte? Jak dopadla operace očička?
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 355  [Dalších 155 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.