| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Oheň - hemangiom

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 355  [Dalších 205 >>]
jaro1111 54547
22.3.2008 15:48:31
Na kožním jsme nebyly, šla jsme s ní rovnou do laserového centra Asklepion, kde mají speciální laser. Ani nevím, jinde to snad nedělají. Budu držet palečky:-). Jana
egida-holky10/02+4/05 78490
22.3.2008 6:56:12
Dobrý den, moc Vám děkuji, za pozitivní informaci. Tak já si to vyběhám, ale musím nejdříve asi na kožní, že ano? Jen doufám, že bude ta moje mrška chtít spolupracovat. :-)
jaro1111 54547
21.3.2008 20:59:39
Dobrý den, měli jsme ten samý problém, malá měla hodně červený hemangiom na kořeni nosu, který se jí zvětšoval, již od 2 měsíců jsme s ní chodili na laser a celkem jsme tam byli asi 6x, jedna návštěva nás stála 500 Kč.Celý hemangiom zmizel jen tam zůstala světlonce modrá cévka(maličká), která se sama prý zatahne a už se i tak děje, takže lase mohu jen a jen doporučit! Bude-li vás něco zajímat, ráda odpovím. Hezký večer Jana
egida-holky10/02+4/05 78490
21.3.2008 9:55:31
Ahojky, mám dceru 5 1/2 roku. Narodila se s flíčkem na čele, na víčku, vedle nosu (hodně červený jakoby shluk cévek nebo co)a pod nosánkem. Bohužel zmizelo to jen na víčku a na čelíčku. Takže všechny které toto trápí, myslím že nemusí. Jen nás trápí vedle nosánku a pod. Nevím co s tím, je to vidět a nejvíce když pláče nebo v zimě venku. Chtěla bych jít na leser, ale někde jsem četla, že se to může zhoršit. Tak se bojím. Máte někdo prosím zkušenosti s tím leserem? Po případě kolik to může stát? ;)Děkuji
Verča
  • 
11.3.2008 21:47:35
Jano, díky za informace. Synovi to také od narození dost zesvětlalo a to hlavně v prvních měsících, teď mám pocit, že se to nějak zarazilo a je to pořád stejné. Ono také záleží na tom, jestli je mu zrovna horko,nebo se vzteká, jaké je venku světlo. Mám pocit, že někdy to není už vidět vůbec a jindy to zase vyleze, možná už to někdy ani nevnímám. Tak uvidíme, snad to časem zmizí, jsou horší věci, ale znáš to, lidi občas dost blbě koukaj. Přeji vám hodně zdraví.
Jana
  • 
11.3.2008 13:38:11
Verco,tak jsem dneska byla u kozni a trochu jsem ji vyzpovidala. Tak pokud vam ten naevus svetla,tak je to ve stadiu regenerace a je velka pravdepodobnost,ze zesvetla uplne a vystupovat bude pouze,kdyz dite bude brecet,vztekat se apod. Jinak je to lehka vyvojova vada. Nema to nic spolecneho s prubehem tehotenstvi ani s genetikou.To sono neni vubec potreba,protoze je to opravdu jen povrchova zalezitost a nejake zkoumani mozku je nesmysl.Dela se to spis pri rozsahlejsim hemangiomu.Tak jsem docela spokojena. Synovi to od narozeni tak z 80% zesvetlalo,tak doufam,ze to tak pujde dal.
Verča
  • 
9.3.2008 21:38:17
Tak naše doktorka to určitě neřeší, řekla jen, že by to mělo zmizet,to samé mi řekli hned po porodu v porodnici, ale té kožařce věřím je to docela kapacita, tak snad se v tom vyzná. No ještě se jí zeptám v březnu, chodíme tam s ekzémem, tak snad bude čas na otázky.
Jana
  • 
8.3.2008 9:01:08
My mame strasne peclivou detskou doktorku.Nejdriv jsem nadavala,ze nas zbytecne posila na vysetreni,protoze jsem to u jinych deti s n.flammeus neslysela. No nakonec to mel v poradku,ale diky tomu sonu mu prisli na to,ze mu spatne funguje jedna ledvina.Tak jsem pak byla rada,ze nas tam poslala. Ted nas sleduji na nefrologii a zatim je to v poradku. Zkus se zeptat detske lekarky,ale myslim,ze ostatni doktori to tolik neresi.
Verča
  • 
7.3.2008 8:56:34
Jo můj syn to má taky do V, nás ani nikdo na sono neposílal, na kožním mi doktorka řekla, že se to dělá u jiných hemangiomů. Zkusím ještě něco zjistit až tam půjdem v březnu.
Jana
  • 
7.3.2008 8:24:09
Tak to jsem taky nikde nezjistila.Akorat nas doktorka poslala jeste na sono,aby se zjistilo,jestli to nema na vnitrnich organech. Taky by se pry melo udelat sono hlavicky nebo co,jestli to neni na mozku. Tam nas zatim neposlala. Asi bych to stejne odmitla.Moje kamaradka ma holcicku a ta to mela na celicku a asi do dvou let ji to zmizelo.Objevi se to jen pri placi nebo nejake namaze. Muj syn to ma na cele do tvaru V a myslim,ze zrovna tady nekdo psal,ze u tohoto tvaru to mizi na 100%.
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 355  [Dalších 205 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.