| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Oheň - hemangiom

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 355  [Dalších 215 >>]
Alena, Honzik, Pája a Alenka 23611
8.7.2008 7:16:33
kamarádka mi dala odkaz tady na vás, mám měsíční holčičku a taky má oheň v obličeji, na čele směrem k nosu, pod nosánkem, na oku, ve vlasech a v zátylku, nikdo s náma nic nedělá, v porodnici mi nejdříve řekli, že je otlačená z bříška, pak že to je vyrážka a až pak, že je to oheň a že to zmizí samo, že se s tim nic nedá dělat. i náš dětský řekl, že se to do dvou let ztratí samo, jenže já tomu moc nevěřím, každý, kdo se podívá do kočárku se ptá, co to je, dám vám sem fotku, ale ta hodně zkresluje a není to tolik vidět. Chtěla bych do Prahy na laser, ale zase mám strach ji vystavovat narkóze a tak...

Medunka_ 16389
4.7.2008 8:03:41
Fčelko, dotaz a jak se to provádí (narkóza?, lokální umrtvení?). Dcera má hemangiom v místě, kde se zapíná plenka, velký asi 4x7. Chodíme na plastiku, kde říkají, že se ztratí a i mi se zdá, že bledne. Byli jsme rozhodnutí, počkat až se vstřebá. Ale teď v létě na koupáku hemangion občas někdo zahlídne a docela mě šokovala kamarádka, že by dítě s něčím takovým chodit nenechala, ať to necháme okamžitě odstranit. Její holčička se ptá pokaždé a opakovaně, co to je. Tak nevím...
Fčela+Violenka 81118
1.7.2008 23:15:20
A maminky, nebojte se za odstranění hemangionu trošku prát. Je to opravdu rychlovka a čím menší dítě, tím lépe. Maličkou to nijak nestresovalo, trošku fňukla a to bylo vše. Hemangiom ji rostl a každý se mě ptal na tu červenou obludnost na nose. 3 doktorky mi řekly, že se s tím nedá nic dělat (kožní, dětská i doktorka v dětském kurzu) . Dá a jednoduše bez problémů. Ve dvou laser centrech mi taky odmítli pomoct, že tak malým dětem to nedělají, a že až to vyroste zase se to začne zatahovat (kolem šestého roku). Ale proč vystavovat dítě posměchu okolí a nebezpečí, že se do hemangiomu škrábne nebo bude kvůli němu šilhat. Jsem ta nejšťastnější maminka, která má zase krásnou holčičku. Běžte do toho určitě.
Fčela+Violenka 81118
1.7.2008 23:03:41
Tak jsme byli odstranit hemangiom. Dělá se to prý co nejdříve. Maličké bylo 3,5 měsíce. Je to 2 týdny a už to má pěkně pryč. Jenom růžovoučké místo, jako když se hojí škrábnutí. Stálo to jen 500 kč a provádí se to v Ostravě na poliklinice v Hrabůvce-laserové centrum. Jsem šťastná, že jsme byly.
Bára K.
  • 
10.6.2008 10:50:29
Dobrý den, jen jsem slídila na internetu a našla Laser centrum: http://www.lasercentrum.cz/cenik-ostrava.html Jukněte tam, mohlo by to být to, co hledáte. Pěkný den Bára
Fčela+Violenka 81118
19.5.2008 13:12:15
Dobrý den,
mám 2,5 měsíční dcerku, které se začíná dělat hemangiom na kořeni nosu. Chtěla bych to co nejdříve odstranit. Přes internet mi potvrdili, že se to dělá v Praze v Asklepionu i nejmenším miminkům bez problémů a odstraní se to zcela, já jsem ale z Ostravy. Poradíte mi někdo, kde se to dá tady udělat? děkuji moc...
lysticka 67602
29.4.2008 12:27:54
Zdravím všechny maminy a chtěla bych jen vložit svůj příspěvek, jak jsme obíhali doktory kvůli něčemu co nejdřív vypadalo jako škrábnutí.
Synovi se objevila v 1.roce mini tečka na spodním víčku u oka.Mysleli jsme si že je to škrábanec, tak jsme to neřešili. Pak se to začalo zvětšovat. První doktorka obvodačka řekla, že to půjde laserem a dala nám doporučení na kožní. Jenže čekací doba 1,5měsíce a nechtěli nás vzít ani na podívání-se. Zkusili jsme mezi tím 2 plastické chirurgy, ty že prý nemají vybavení na takhle malé děti. A navíc to prý zmizí. Za 1,5měs to dosáhlo takové velikosti,že jsme museli jednat co nejrychleji. Syn začal šilhat a zdrbat si to. Na objednaném kožním nám nepomohli a poslali nás na dětskou chirurgii.Tam že to prý je na laser už veliké, že to bude chirurgicky v narkoze a bude z toho 0,5cm jizva. Navíc termín objednání za 4 měsíce + 2 dny v nemocnici. Zkusili jsme další 2 plastické chirurgy v jiném kraji. Všichni nás posílali do Prahy....
Výsledkem byla po 3 měsících jedna známá na OČNÍM,ze dne na den, v 10min. narkoze a se 2 stehy, po 2.h jsme šli domů.....TOŤ VŠE O NAŠEM SLAVNÉM ZDRAVOTNICTVÍ, ANEB BEZ ZNÁMÝCH JSTE NA VŠECHNO KRÁTKÝ....
Dana J. 40589
16.4.2008 22:10:02
Stanko,
my máme taky ne přímo hemangiomy, ale jak píšete tu tzv.hemangiomatózu. Malý to má v obličeji, na krčku a v pusince. Také jsme odmalička po doktorech. Teď má 3,5roku a vypadá krásně, kdo nevěděl, že něco měl, tak to téměř nepozná. Jestli chcete, napište mi na email.
danajur@centrum.cz
STANKA
  • 
16.4.2008 20:26:50
AHOJ NÁŠ KUBÍK MÁ OHEN NA LEVÉ STRANĚ ZAD ASI 20KRAT 15 CM VELKÝ FLEK A NA LEVÉ NOŽIČCE OD PITLÍKU AŽ PO KOTNÍČEK.MÁ 3 ROKY A NEZNÁ POŘÁDNĚ NIC JEN DOKTORY.VĚČNĚ SME NA NĚJAKÉM VYŠETŘENÍ.NA JEDNU STRANU TO ČLOVĚKA STRAŠNĚ OTRAVUJE JEZDIT PO DOKTORECH,ALE NA STRANU DRUHOU JSEM RÁDA,ŽE SE O NÁS STARAJÍ A ŽE MI VŽDYCKY VŠECHNO VYSVĚTLÍ.MALÝ TO NEMÁ JAKO TMAVÉ ZNAMÍNKO,ALE SHLUK ŽIL KTERÉ TVOŘÍ FLEK.PROTO TO NEPUDE ODSTRANIT.TAK DOUFÁM ŽE TO BUDE HODNĚ CHLUPATÝ CHLAP ABY TO NEBYLO TAK VIDĚT.;).JINAK MÁ JEŠTĚ SILNÉ ASTMA TAKŽE SI DOKTORY FAKT UŽIJEM.TAK PŘEJU VŠEM ZDRAVÉ DĚTI A PEVNÉ NERVY. STANKA Z LANŽHOTA.
Petra Bazalová
  • 
28.3.2008 18:58:14
Konečně jsem našla alespoň jeden příspěvek týkající se pigmentové skvrny. Můj čtyřletý syn je na tom téměř stejně. Má skvrnu zhruba stejné velikosti a na stejném místě jako ten váš. Když se narodil, všichni(a hlavně doktoři) mě uklidňovali, že to nic není, a že to půjde lehce odstranit. Když měl malý asi půl roku, začala jsem se o to intenzivně zajímat, a mé zklamání bylo veliké. Po několika tel. i osobních konzultacích s odborníky estetické a plastické chirurgie jsem si připadla jako krkavčí matka, že snad chudáčkovi deťátku chci kvůli takové "banální"
kosmetické vadě způsobit strašnou bolest, kterou by pro něj zákrok znamenal. Všichni se shodli na tom, že zákrok je možný až v dospělém věku a hlavně až se pro něj pacient sám rozhodne, ne na přání rodičů. Přesto jsem se s tím stále nesmířila. Budu moc vďečná za jakoukoliv radu, na koho se s naším problémem obrátit.
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 355  [Dalších 215 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.