| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Oheň - hemangiom

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 355  [Dalších 195 >>]
Verča/syn 12/06
  • 
6.3.2008 11:24:16
Já to taky už moc nevnímám, někdy mám pocit, že už to není ani vidět a někdy je to zase vidět víc, tak uvidíme, jak to bude do budoucna. Slyšela jsem o několika dětech, kterým to samo zmizelo, ale chce to čas. Jinak o laseru jsem už taky četla, ale také počkáme nejmíň do šesti let a pak se uvidí.
Akorát by mě zajímalo, jak se to vytvoří, objeví, jestli to jde nějak ovlivnit, nebo je to nějakým uložení v děloze. No asi to ovlivnit nejde, jen by mě zajímala ta příčina.
Jana
  • 
6.3.2008 9:50:29
Verco,ja jsem s nim radeji take zasla na kozni a doktorka rikala,ze to muze castecne zmizet a zbytek se odstrani laserem. Kazdopadne to doporucuje az v dobe,kdy to bude vadit diteti a samo to bude chtit resit. U toho laseru je nutna spoluprace ditete,takze cim starsi,tim lepsi.Synovi to vybledlo,ale stale je to dost videt.Ja to zas tolik neresim. Neni to zdravotne nebezpecne a je to jen kosmeticka zalezitost.Spis nechci,aby byl v pozdejsi dobe tercem posmechu nebo nejake sikany.Vis,jake jsou deti.....
leňule a háňa 2/12/2007 66313
5.3.2008 14:07:47
ahoj holky, moje dcerka - tri mesice - ma od narozeni dva hemangiony - jeden hodne veliky na zatylku a jedne maly na ocnim vicku. Mudr mi rekla, ze se s tim nic nedela a samo to zmizi, ale tady z diskuse jsem pochopila, ze to muze byt i nebezpecne? :o napisete mi o tom nekdo prosim trochu vic nebo poslete odkaz? Klidne na email, dekuju moc! Nerada bych neco zanedbala.
Verča, syn12/06
  • 
4.3.2008 12:06:13
Ahoj Jano, můj syn má také nevus na čele a očním víčku. Již v porodnici říkali, že to do roka zmizí, ale zatím to nezmizelo, jen to trochu vybledlo. Na kožním nám řekli, že to může zmizet až do osmi let, tak nevím.
Andrey 43732
25.2.2008 19:51:48
no Keiro oni to fakt odstranuji ten naevus, jen zrejme ne v CR grrrr~f~
Trouble a Maxík 8/07 64086
19.2.2008 13:29:15
Díky moc Gabcik-diskuzi už mám pročtenou:-) Zkusím se ještě jednou poradit s kožní a uvidíme...
Gabcik+Žofka/02+Amálka/05 21758
16.2.2008 23:53:46
troublegirl-maxik:

myslim, ze do roka ti s tim nic delat nebudou, uvidi se, jeslti to v prvnim roce zivota "poroste" ten hemagiom, nebo jestli zmizi. Bud trpeliva ... dcerka ma po tele jeste 3male hemagiomy a proti tomu, co mela na zadech a musel pryč - tak me tyhle uz neprijdou "nijak dulezite" :)

zalistuj hloubš do diskuze - davala jsem fotky a psala jsem i par prispevku na tohle tema.
16.2.2008 21:36:35
Ještě bych chtěla dodat k tomu odkazu na tu fotku-musíte smazat mezeru mezi mimi bazar:-)jinak to nešlo vložit.díky
16.2.2008 21:34:35
Ahoj holky,narazila jsem na tuto diskuzi a chtěla bych se s vámi poradit.Synovi se asi měsíc po porodu udělal hemagiom u očička.Dětská i kožní mi k tomu jen řekly,že to zmizí samo,Ale ja tady čtu vaše příběhy,tak to zas tak jednoduché nebude.nemůžete mi prosím poradit co dělat,popř kde najít v Ostravě vhodného lékaře,který by se tím chtěl zabývat?Moc prosím.Přikládám ještě fotku syna(neumím sem vložit fotku,tak jen odkaz):
www.mimi bazar.cz/rodinne_foto.php?id=708152
Velmi děkuji za jakoukoliv reakci
jaro1111 54547
15.2.2008 13:06:22
mě dětská doktorka také říkala, že se to takto malým dětem neodstraňuje a že to časem zmizí, někomu to zmizí třeba až za 7 let, někomu dříve někomu třeba později, ale jelikož to měla dcera na kořeni nosu, prý by se jí to mohlo dostat až k oku. Mohu říci, že jediná paní doktorka z Asklepionu byla ochotna malou ošetřovat, malým dětem to nechtějí dělat, protože je to nepříjemné, ale malé to namazali znecitlivující mastičkou a bylo, nakonec jí to dělali bez ní, je to jen chvilka a malá je statečná:-). Člověk si jen musí jít za svým. hezký den jana
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 355  [Dalších 195 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.