Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Verča/syn 12/06 |
• |
6.3.2008 11:24:16
Já to taky už moc nevnímám, někdy mám pocit, že už to není ani vidět a někdy je to zase vidět víc, tak uvidíme, jak to bude do budoucna. Slyšela jsem o několika dětech, kterým to samo zmizelo, ale chce to čas. Jinak o laseru jsem už taky četla, ale také počkáme nejmíň do šesti let a pak se uvidí.
Akorát by mě zajímalo, jak se to vytvoří, objeví, jestli to jde nějak ovlivnit, nebo je to nějakým uložení v děloze. No asi to ovlivnit nejde, jen by mě zajímala ta příčina. |
Jana |
• |
6.3.2008 9:50:29
Verco,ja jsem s nim radeji take zasla na kozni a doktorka rikala,ze to muze castecne zmizet a zbytek se odstrani laserem. Kazdopadne to doporucuje az v dobe,kdy to bude vadit diteti a samo to bude chtit resit. U toho laseru je nutna spoluprace ditete,takze cim starsi,tim lepsi.Synovi to vybledlo,ale stale je to dost videt.Ja to zas tolik neresim. Neni to zdravotne nebezpecne a je to jen kosmeticka zalezitost.Spis nechci,aby byl v pozdejsi dobe tercem posmechu nebo nejake sikany.Vis,jake jsou deti.....
|
leňule a háňa 2/12/2007 | 66313 |
5.3.2008 14:07:47
ahoj holky, moje dcerka - tri mesice - ma od narozeni dva hemangiony - jeden hodne veliky na zatylku a jedne maly na ocnim vicku. Mudr mi rekla, ze se s tim nic nedela a samo to zmizi, ale tady z diskuse jsem pochopila, ze to muze byt i nebezpecne? :o napisete mi o tom nekdo prosim trochu vic nebo poslete odkaz? Klidne na email, dekuju moc! Nerada bych neco zanedbala.
|
Verča, syn12/06 |
• |
4.3.2008 12:06:13
Ahoj Jano, můj syn má také nevus na čele a očním víčku. Již v porodnici říkali, že to do roka zmizí, ale zatím to nezmizelo, jen to trochu vybledlo. Na kožním nám řekli, že to může zmizet až do osmi let, tak nevím.
|
Andrey | 43732 |
25.2.2008 19:51:48
no Keiro oni to fakt odstranuji ten naevus, jen zrejme ne v CR grrrr
|
Trouble a Maxík 8/07 | 64086 |
19.2.2008 13:29:15
Díky moc Gabcik-diskuzi už mám pročtenou Zkusím se ještě jednou poradit s kožní a uvidíme...
|
Gabcik+Žofka/02+Amálka/05 | 21758 |
16.2.2008 23:53:46
troublegirl-maxik:
myslim, ze do roka ti s tim nic delat nebudou, uvidi se, jeslti to v prvnim roce zivota "poroste" ten hemagiom, nebo jestli zmizi. Bud trpeliva ... dcerka ma po tele jeste 3male hemagiomy a proti tomu, co mela na zadech a musel pryč - tak me tyhle uz neprijdou "nijak dulezite" :) zalistuj hloubš do diskuze - davala jsem fotky a psala jsem i par prispevku na tohle tema. |
16.2.2008 21:36:35
Ještě bych chtěla dodat k tomu odkazu na tu fotku-musíte smazat mezeru mezi mimi bazarjinak to nešlo vložit.díky
|
16.2.2008 21:34:35
Ahoj holky,narazila jsem na tuto diskuzi a chtěla bych se s vámi poradit.Synovi se asi měsíc po porodu udělal hemagiom u očička.Dětská i kožní mi k tomu jen řekly,že to zmizí samo,Ale ja tady čtu vaše příběhy,tak to zas tak jednoduché nebude.nemůžete mi prosím poradit co dělat,popř kde najít v Ostravě vhodného lékaře,který by se tím chtěl zabývat?Moc prosím.Přikládám ještě fotku syna(neumím sem vložit fotku,tak jen odkaz):
www.mimi bazar.cz/rodinne_foto.php?id=708152 Velmi děkuji za jakoukoliv reakci |
jaro1111 | 54547 |
15.2.2008 13:06:22
mě dětská doktorka také říkala, že se to takto malým dětem neodstraňuje a že to časem zmizí, někomu to zmizí třeba až za 7 let, někomu dříve někomu třeba později, ale jelikož to měla dcera na kořeni nosu, prý by se jí to mohlo dostat až k oku. Mohu říci, že jediná paní doktorka z Asklepionu byla ochotna malou ošetřovat, malým dětem to nechtějí dělat, protože je to nepříjemné, ale malé to namazali znecitlivující mastičkou a bylo, nakonec jí to dělali bez ní, je to jen chvilka a malá je statečná. Člověk si jen musí jít za svým. hezký den jana
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.