Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Tedyn | 92422 |
28.1.2009 13:01:22
Dobrý den,přečetla jsem si váš příspěvek.Taky jsme bojovali s hemangiomem na čele,byl to po narození jen flíček.V šestém měsíci začal růst.Lékaři v Olomouci radili čekat,nečekali jsme objednali jsme se v Praze v Motole malej měl v den operace 8 měsíců.Proběhlo to na výbornou.Dnes má rok a půl má jizvičku,která není ani vidět.Takže to stojí zato .Je to velký strach ,ale já radím čím dřív tím líp.Nečekejte!!!!!!!Já mám taky hemangiom na břiše je mi 30 roků a je tam pořád.Tak se mějte a hodně štěstíčka.
|
kotz | 72029 |
8.12.2008 17:34:27
malou gratulaci a taky neco na uklidneni nase Eliska to ma mnohem vetsi jako velkou malinua take ji to svetla snad se to ztrati vse, drzim palce vam i vsem ostatnim. pridala bych foto ale navim jak
|
yuya+B 01/08+O 10/10 | 66775 |
6.12.2008 11:54:42
tak obrázky ještě jednou a zřetelněji:
po narození: 3 měsíce: 12 měsíců: |
6.12.2008 11:50:43
Ahoj,
rozhodla jsem se, že se s vámi taky podělím o naši zkušenost s hemangiomem. Když se Bára narodila (leden 2008), měla na nose malinký skoro nezřetelný flíček. Mysela jsem, že je ještě otlačená z dělohy. Bohužel, flíček nemizel, naopak ve čtyřech týdnech se začal zvětšovat a červenat. Naše dětská dr. nad tím mávla rukou, že to zmizí... Pídila jsem se po internetu a tady na Rodině jsem našla kontakt na paní doktorku Kocmichovou z Motola. Když jsem se ještěk tomu dočetla, že existuje možnost, že by hemangiomy mohly být i na vnitřních orgánech, zavolala jsem do Motola a objednala se. Pediatra jsem změnila. Bářin hemangiom v tu dobu vypadal takhle: Paní doktorka Kocmichová se nad Bářiným hemangiomem rozplývala, jak ho má krásný a že je veliká pravděpodobnost, že jí skutečně zmizí sám. Bohužel časovou prognózu nelze určit. Takže k žádnému zákroku nedošlo. Ultrazvuk naštěstí taky dopadl v pořádku, takže na kontroly chodíme po půl roce. A hemangiom skutečně mizí! V době, kdy byl největší měřil 8,5 mm. Teď, v Bářiným roce, je o 1 mm menší, světlejší a odprostředka bledne. Je otázkou, jak dlouho bude trvat, než zmizí úplně. S manželem jsme se rozhodli, že pokud nezmizí do doby než půjde Barunka do školy, přistoupíme k nějakému kosmetickému zákroku (u nás by nejspíš připadal v úvahu laser), protože, co si budeme povídat, děti umí být někdy zlé, zvlášť v kolektivu... Bářin hemangiom teď ve skoro 12 měsících vypadá takhle: Přeju všem dětem s hemangiomy a jejich rodičům, ať se téhle kosmetické mrchy brzy zbaví! |
6.12.2008 11:49:30
Ahoj,
rozhodla jsem se, že se s vámi taky podělím o naši zkušenost s hemangiomem. Když se Bára narodila (leden 2008), měla na nose malinký skoro nezřetelný flíček. Mysela jsem, že je ještě otlačená z dělohy. http://yuya01.rajce.idnes.cz/003_-_17.01.2008_-_Barino_zalepeny_ucho_a_strejda_s_Emou/images/P1020041.JPG WIDTH=120 HEIGHT=90 Bohužel, flíček nemizel, naopak ve čtyřech týdnech se začal zvětšovat a červenat. Naše dětská dr. nad tím mávla rukou, že to zmizí... Pídila jsem se po internetu a tady na Rodině jsem našla kontakt na paní doktorku Kocmichovou z Motola. Když jsem se ještěk tomu dočetla, že existuje možnost, že by hemangiomy mohly být i na vnitřních orgánech, zavolala jsem do Motola a objednala se. Pediatra jsem změnila. Bářin hemangiom v tu dobu vypadal takhle: http://img1.rajce.idnes.cz/d1/0/725/725347_97b2b228ffdd2bff0a5a4a96de51dd1a/images/P1020332.JPG WIDTH=120 HEIGHT=90 Paní doktorka Kocmichová se nad Bářiným hemangiomem rozplývala, jak ho má krásný a že je veliká pravděpodobnost, že jí skutečně zmizí sám. Bohužel časovou prognózu nelze určit. Takže k žádnému zákroku nedošlo. Ultrazvuk naštěstí taky dopadl v pořádku, takže na kontroly chodíme po půl roce. A hemangiom skutečně mizí! V době, kdy byl největší měřil 8,5 mm. Teď, v Bářiným roce, je o 1 mm menší, světlejší a odprostředka bledne. Je otázkou, jak dlouho bude trvat, než zmizí úplně. S manželem jsme se rozhodli, že pokud nezmizí do doby než půjde Barunka do školy, přistoupíme k nějakému kosmetickému zákroku (u nás by nejspíš připadal v úvahu laser), protože, co si budeme povídat, děti umí být někdy zlé, zvlášť v kolektivu... Bářin hemangiom teď ve skoro 12 měsících vypadá takhle: http://img1.rajce.idnes.cz/d4/1/1402/1402429_e7c97e86877a84afef759237ae417b84/images/P1040516.JPG WIDTH=90 HIGHT=120 Přeju všem dětem s hemangiomy a jejich rodičům, ať se téhle kosmetické mrchy brzy zbaví! |
maria11 | 89346 |
13.11.2008 18:25:04
Ahojte, chcela by som sa spytat na Vas nazor a radu. Mam dva a pol mesacnu dcerku a ma hemangiom na hrudi – medzi prsiami a na peceni. Ten viditelny sa stale zvacsuje a na Kramaroch (sme z Bratislavy) nam povedali, ze budeme cakat. Tak som sa rozhodla ziskat nazory viacerych odbornikov. Prof.Brozman povedal, ze to treba vybrat, lebo to moze napadnut prsnu zlazu, co by znamenalo deformaciu prsnika a nemohla by v buducnosti vraj ani kojit. On vyrezal fajn, len konci a ide vraj od noveho roku do dochodku. Tak nas odporucil na kolegu na Kramaroch – neskutocne, ale na toho isteho, ktory nam povedal cakat... Tak tomu nerozumiem, vsade sa pise, ake je to neskodne... Laser neodporucil, lebo je to velmi hlboke a to je aj dovod, preco tento sam nezmizne (ma to aj vystupene nad kozu).
Tak som sa rozhodla hladat dalej a rozhodneme sa potom. Ak by ste vedeli o niecom dobrom v Bratislave, dajte prosim vediet. Dakujem a vsetkym drzim palce. |
kotz | 72029 |
18.9.2008 20:58:41
Uz jsem si to tam precetla ze to delaji az starsim detem. Tak dekuju za radu to jsme nevedela ze v praze to delaji i malim miminkam. Tak jse obednam tam aspon na tu konzultaci. Jedu v breznu do CR tak snad to vse stihnem. Jeste moc dekuju moc mi to pomohlo
|
Olga+ Kamilka |
• |
18.9.2008 12:48:35
Co se tyka Zlinu tam hemangiomy odstranuji az od 2.5-3let byla jsem tam s malou takze nam nepomohli a v Praze v Asklepionu hemangiomy odstranuji i malym miminkum ale zalezi od doktora co Vam reknou. Jinak si myslim ze je to asi jedno jenom v Praze se mi zdaji vic profesionalni a pristupovejsi. Kdyz sem se objednavala do Zlina sestricka se mne ptala oc jde i kolik let je male(14 mesicu) a klidne nas objednala na konzultaci. Myslim ze i po telefonu mi mohla rict ze to odstranuji az vetsim detem ale to by zas nemohli zinkasovat 400 Kč. A to se mi moc nelibilo a hlavne sem se tam s malou tahala zbytecne. Zalezi jen na Vas. Drzim palce.
|
kotz | 72029 |
17.9.2008 19:22:04
Dobry den chtela bych jse zeptat na vas nazor. Jestli je laser centrum v praze lepsi nez ve zline? pro me je daleko vyhodnejsi zlin ale nevim zda je praha lepsi? Chci tam jit se svou dcerou s hemangimou. Dekuju za vase nazory nebo zkusenosti
|
Kandy | 86848 |
15.9.2008 8:12:58
Mockrát děkuju za odpověď. Pořád ji sleduju. No flíček to zatím není, je to jen červená tečka, takový jako pupínek, ale není to klasický pupínek. S pletí máme vůbec problémy, nejdřív se osypala, vypadala jak puberťák, pak se jí udělaly žlutavé stroupky nad obočím a teď tohle.
Každopádně děkuju moc za odpověď. Držím také palce se vším a přeju hezký den Vám oběma |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.