| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Oheň - hemangiom

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 355  [Dalších 265 >>]
muffy+Vojtíšek08+Matýsek09 47032
8.9.2009 18:38:50
Ahoj, syn(19 měsíců) má hemangiom na bříšku,velikost tak 2x2cm, několik měsíců už neroste a ani není tolik vystouplý. A je to asi 2-3 měsíce,kdy začal blednout.Viditelně,nejprve uprostřed.Tak jsem zvědavá,jestli vymizí úplně.Zkušenost s odstraňováním nemáme,tak jsem asi moc nepomohla.Nám různě tvrdili,že zmizí do roka,do dvou,tak nevím.Možná to bude trvat déle,ale třeba se to fakt podaří.
Držím pěsti.
Lada5 67815
8.9.2009 18:26:51
Většinou to zmizí samo. Dcera měla od malinka na ramínku trochu menší (prům. přibližně 7mm) a asi do roka a půl jí zmizel, nikam jsme s tím nechodili. Pokud to neroste, počkala bych a dítko netrápila. Na zákrok se dá jít kdykoliv později.
žanča,anetka05/7/08 87032
8.9.2009 18:21:13
PROSÍM O RADU MÁ DCERA MÁ OD 1MĚS. hemangiom.1CMX1CM VYSTOUPLÍ NA KRČKU.TED 16ZÁŘÍ MÁME JÍT NA PLASTIKU NA OPICH STŘEBAVACÍ LÁTKY A ZA PŮL ROKU ZNOVA.MÁTE NĚKDO TAKÉ TODLE TRAPENÍ A JAK TO ŘEŠÍTE?NĚKDO ŘÍKÁ ŽE PRÝ ZMIZÍ SAM A NĚKDO ŽE NE.PORAĎ TE MI PROSÍM DCERA MÁ TED 14MĚS. hemangiom UŽ NEROSTE.
míša z tuhnic 99074
1.8.2009 21:21:52
Zdravím všechny!
Tady jsem si přečetla příběh Barunky a jejího boje s hemangiomem. Moje dcera ho má na téměř stejném místě. Barunce pomohla paní doktorka Kocmichová z Motole. Nemáte na ní někdo kontakt, nebo aspoň na kterém oddělení pracuje? Ja jí na na stránkách motolské nemocnice nemůžu najít...
Děkuji!!!
můj mail: misaztuhnic@seznam.cz
Dana J. 40589
19.3.2009 23:30:08
Držím všechny palce a zase se ozvěte.~x~
maria11 89346
19.3.2009 22:46:15
Ahojky, odpisujem az teraz, lebo nejak nestiham, ale dostali sme Prednison. Ale nie som si ista, ci je to prave univerzalny liek. My sme brali dost nizke davky. Tak budem drzat palce...
Dana J. 40589
15.2.2009 20:28:03
Maria,gratuluju k výsledku.Je fajn,že se ty vnitřní hemangiomy ztratily. Jaké léky vám MUDr.Fáberová dala?
maria11 89346
14.2.2009 23:19:59
Ahojte, tak my sme nakoniec skoncili v Brne u Dr. Faberovej - z Bratislavy je to predsa len na skok ~:-D Potrebovali sme to zacat riesit liekmi, lebo na peceni sa objavil druhy henangiom, takze uz mala na kazdom laloku jeden a pecenove (jaterni ~;) ) testy mala dost zle :-( Teraz ma pecen cistu a ten na hrudi je o viac ako polovicu mensi a dufam, ze sa coskoro zbavime aj jeho... Vysledky mame zatial dobre. Drzim vsetkym palce.~x~
luckies 80923
5.2.2009 18:03:42
čauky holky tak jsem konečně našla nejaké forum ohledne hemagiomu.......malé je 6 tydnu a má na prstíku hemangiom....objevilo se ji to asi po 14 dnech po porodu a začalo se to zvětšovat doktorka říkala že by to do 1 roku mělo zmizet ale že mám dávat pozor at se do toho neřízne že pak teče hodne krve
Jiřinka s Maričkou
  • 
2.2.2009 22:05:14
Zdravím Barunku s maminkou,váš příběh mi připomíná ten náš:Marička měla po porodu pod očičkem malou tečku, která se do štesti týdnů zvětšila asi na 1cm. Podstoupili jsme také spoustu vyšetření, včetně očního pozadí a UTZ mozku a břicha, vše bylo vpořádku, naštěstí. Přesto jsem nevěřila, že by hem.někdy úplně zmizel. Měnit se začal asi kolem roku, místy probělávat, ale stále byl vystouplý a asi 1x0,5cm velký.Začal se rozdělovat na dva a stále světlal. Během roku se natolik vstřebal, že nyní ve 2,5letech není v některých okamžicích téměř vidět, jen místy jsou tenké žilky. Mám obrovskou radost a jsme na naši Maričku moc pyšní, protože každá vada na kráse se těžko nese. Doktoři měli zase jednou pravdu, v březnu nás čeká kontrola, na kterou pojedu naprosto v klidu.Tak vaší Barunce přejeme, aby vše šlo taky tak rychle a hlavně samo. Jsme ráda že nebylo potřeba kortikosteroidů, které nám nabízeli. Držíme palce! Jiřinka s Maričkou
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 355  [Dalších 265 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.