Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Rosalie | 20250 |
10.5.2012 13:09:46
Nacenko,kdyz uz se tam nemuzu dostat, tak je zbytecne, abych tam mela jakekoliv udaje, tak jsem to myslela.
|
Náčenka & Šimi 11 & Tobi 16 | 112492 |
9.5.2012 11:07:31
Ahojky,
tak jsme se včera vrítili z lesa... no bylo to docela dobrodružné... hlavně převoz a instalace karavanu na tábořiště přes mostek úzký asi těsně na ten karavan (manžel si zkusil), přes cestu z kopce, lesem, mezi kořeny a šutry... no sranda... na místo jsme ho dopravili kolem 22.hod v pátek - přičemž Šimon je zvyklý chodit spát kolem té 19.-20.hod. To ale nebylo to nejhorší... tu první noc jsme tam samozřejěm nestihli nic dát, takže ráno jsme se probouzeli s 9°C (doma zvyklí na 18 minimlně), tak jsem měla strach, aby nebyl Šimi nemocný, ale snad dobrý... jinak změna režimu mu neseděla - vůbec mi v lese nechtěl spát, takže přes den naspal max hodinu a půl, přičemž doma dává klidě i 4h...v noci klasika, jako doma, vstávání tak 4-5x, buzení ptáčky a světlem ale v 5:30 běžně No nic, takže tolik novinek od nás, taky nestíhám dočítat, mám tu šílený bordel po vybalení se... takže snad později. Jen jsem zaregistrovala Rosalie a její prosbu o smazání - Rose, jestli v deníčku chceč být (aktivném členem), tak není problém...čekám do zítřka do rána a pak ti tvé údaje smažu, jak chceš. Mějte se krásně a pohlaďte ty své bobánky |
Lendulina | 76456 |
9.5.2012 9:30:06
Ahoj holky, tak dva prodlouzene vikendy za nami a ja zas na delsi dobu doma. byli jsme u moji babicky, kam jezdime na vikendy, u Pardubic, pocasi bylo krasne, tak byly deti porad venku. Mata si uzival zahradu, piskoviste, trakturek, slepice ( k nechuti dospelych ) A Kristynka je uz tedy nadobro ve sporatku, kdyz sem s ni vyjela v hlubokaci tak na cestu zpatky domu byla vzhuru a sedala si, a ja mela co delat abysme dojeli. Kdyz sedi tak se kyve jak strom ve vetru a to krkocani v kocarku se mi na zadicka teda nelibilo. Sportak je ok. Muze koukat, libi se ji to.
Jinak se nam pred vikendem postavila a od te doby furt stoji. ale ne moc potichu, stoji a krici, tak musim sedet furt u ni No veselo. No veselo. nedocitam, jen se hlasim, doctu pozdeji. vsecky zdravim zatim pa musim letet |
hrošík+Em 8.9.08+Hani 4.10.201 | 46590 |
8.5.2012 13:52:38
u nás holky milují igráčky, ale každá po svém...Emička je má v domečku, Hance jednoho půjčila a takto to dopadlo :oD
Rsalii, taky myslím, žeje to vyčepráním....No te´d nasadím ty léky na močový cesty a ke konci května se dovím, co ta štíná žláza... tu v rodině nemáme, tak netuším... |
Rosalie | 20250 |
7.5.2012 19:46:02
Vsechny zdravim po odmlce,
koukam, ze mate vsechny sikovny mrnousky, ja mam doma taky "placku" Hrosiku, moc se ji nechce, otaci se, toci kolem sve osy, trosku soupe do predu a tak..ale nejake velke plazeni to jeste nejni...me to ale vubec nevadi, ba naopak...vim od prvni dcery,jak to dokaze byt narocne..jen at se jeste chvili placati Hrosi,ty si uzivas, je me te lito, vis co si myslim, ze ti celkove tehotenstvi a pece o Emicku a nasledny porod plus pece o dve holcicky dal a dava hodne zabrat, jsi vycerpana a proto se na tebe vse chyta.A nehlede k tomu, ze jeste kojis, ono to opravdu hodne bere energie..ikdyz si to nepripoustime.Ja musim rict, ze jsem taky vice nachylna po druhem porodu.Tahne se me ted zanet mocoveho mechyre, taky jsem mela ATB.Davej na sebe vic pozor, myslim,ze by jsis mela rict o pomoc..ja vim, neni kdo..dobre to znam..je to tezke.Taky by to mozna chtelo procistit organizmus, tak celkove pro sebe neco delat,cemu proste veris..homeo,bylinky,oleje,masaze,akupunktura.atd. Mala jeste naockovana neni, zamerne s tim otalim a pravdepodobne ji necham dat jen ctyr kombinaci.Chtela jsem vubec neockovat,ale tak nejak nemam tu spravnou odvahu a taky prvni ockovana je, tak nechame i druhou,ale vuubec se me do toho nechce.Docela dost jsem to studovala a je me to proti srsti. Do denicku jsem se uz nedostala a tak prosim o smazani i te fotky a myslim,ze jsem tam i neco psala, tak to smazni Nacenko ,kdyz uz tam nejsem. Tussi preji v tehulkovateni hodne |
7.5.2012 13:05:16
tussi, tak ještě vydržte, jakmile přesáhne 9kg, tak ho tam šoupni klidně!
|
Tussi + 3 | 50048 |
7.5.2012 12:37:21
Starmax od 9kg..
Takze jeste cca 700g cas... |
Tussi + 3 | 50048 |
7.5.2012 12:06:02
Hrosi = aha, to mi nedoslo, s tou dolni vahovou hranici... No musim se podivat, od kolika kil mame...
Chlapi maji podivne empaticke citeni, beda ale, jak oni maji rymecku Ale bez nich by to bylo jeste horsi At ti brzo zjisti, kde je zakopany pes a je ti dobre |
7.5.2012 11:48:21
tussi, on může, pokud sedí, jen tam je problém, že nedosahuje váhově a to je postihnutelný i zákonem na pokutu... a není to bezpečný, když ještě nemá alespoň tu váhu, kteoru potřebuje do větší autosedačky... ty jsou od 13kg výš pokud se bepletu...
Týjo, obřík :o) šikulka!!!! Já si volala, tak mám zánět v moči, musím se tam dostavit, dneska už nezvládám, tak až ve středu zrovna na 13h, v době, kdy mi obě holky spávají, to bude děsný... než tam dojedu a než pak dojedu domů... tak jestli dostanu další ATB, tak to budou 4!!!!! za tři měsíce :o((((((((( a co myslíte, muž dojel z baráku včera těsně před 22h... sobota to stejný, já jsem slabá, každý krok mě zmáhá, unaven ástrašně a pomoc? Žádná...on mi napíše do meilu, že se mám šetřit a nevařit, ale co budeme jíst mi už nenapíše... jako jo, chcem bydlet (potřebujeme) co nejdřív, ale moje zdraví je taky důležitý... mám i u nádobí pocit, že neustojím ani dřez... venku taky, ven musím kvůli Emě, ale blbnout s ní je nad moje síly...houpat ji se fakt přemáhám... už abych měla za sebou i tu štítku a věděla, co tam, protože to není normoš... na druhou stranu není tak dlouho co jsem psala, že vím, že není něco OK... zase ten můj pocit... |
Tussi + 3 | 50048 |
7.5.2012 11:40:39
Habi - tyjo, dalsi obr!
Holky, odkdy budete prcky posazovat do tech sedacich autosedacek? Domi popoleza, sedne si, ze sedu jde na kolena, do stoje nebo na bricho... A nesnasi to vajicko. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.