Přidat odpověď
tussi, on může, pokud sedí, jen tam je problém, že nedosahuje váhově a to je postihnutelný i zákonem na pokutu... a není to bezpečný, když ještě nemá alespoň tu váhu, kteoru potřebuje do větší autosedačky... ty jsou od 13kg výš pokud se bepletu...
Týjo, obřík :o) šikulka!!!!
Já si volala, tak mám zánět v moči, musím se tam dostavit, dneska už nezvládám, tak až ve středu zrovna na 13h, v době, kdy mi obě holky spávají, to bude děsný... než tam dojedu a než pak dojedu domů... tak jestli dostanu další ATB, tak to budou 4!!!!! za tři měsíce :o(((((((((
a co myslíte, muž dojel z baráku včera těsně před 22h... sobota to stejný, já jsem slabá, každý krok mě zmáhá, unaven ástrašně a pomoc? Žádná...on mi napíše do meilu, že se mám šetřit a nevařit, ale co budeme jíst mi už nenapíše...
jako jo, chcem bydlet (potřebujeme) co nejdřív, ale moje zdraví je taky důležitý...
mám i u nádobí pocit, že neustojím ani dřez... venku taky, ven musím kvůli Emě, ale blbnout s ní je nad moje síly...houpat ji se fakt přemáhám... už abych měla za sebou i tu štítku a věděla, co tam, protože to není normoš... na druhou stranu není tak dlouho co jsem psala, že vím, že není něco OK... zase ten můj pocit...
Předchozí