| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : říjen 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 600] Názory 601610 z 6600  [Dalších 5990 >>]
habibisek 109166
6.5.2012 23:02:55
Ahojky holky,
tak hlásím že Luky má v 6tu měsících 8,070 kg a 68,5 cm. Dostal třetí dávku synflofixu a řval jak blázen a Kiki tam byla se mnou připravená na očkování proti klíšťákům a jak viděla Lukyho že brečí tak se mě nechtěla ani pustit, ale když došlo na injekci tak držela a ani nehla brvou až se setřička divila. Tak za 14 dní jdu s ní na další dávku. (Jedna stojí 600 a pojišťovna uhradí 500).
Jinak Luky nemá ani zub a už se začal konečnš přetáčet. Na zádíčkách zvedá nochy a cucá si je takže máme všechny ponožky ocucaný ~t~ Na bříšku už ručkuje okolo své osy a zvedá se na ručičkách a vystrkuje zadeček. Zbaští co mu dám, zatím na nic neprotestoval, obědy baští bez dudlíka, sám polyká ale trvá to trochu dýl a večer už kaši s dudu ale to je rychlovka a rachot jak u toho řve ~t~~t~
Náčenka & Šimi 11 & Tobi 16 112492
4.5.2012 16:18:08
Klasika, stále jsme ještě nevyjeli... tak ještě dočítám...
Hroši, to zní hrozivě, bobku~6~ hlavně, že už se ale něco řeší, to je dobře, pomůžou ti bude konečně lépe ~;((~;((~;((
Lete, to máte teda zoubků... my nulu~d~
Holky, mě to naopak úplně fascinuje, jak je každé dítě jiné, jedno ezoucí, druhé ležící, jiné mluvící, další zubaté - úžasné!!!~g~~b~ Tak příroda to umí pestře rozrůznit ~R^~R^~R^

Dnešní plavčo zase moc fajn, přestože jsem měla dosst strach, jak to budde Šimi zvládat... vstávali jsme totiž v půl šesté, takže jsem čekala, že už bude unaven.. .ale voda ho pěkně probrala a užívali jsme si to oba. Jak jsme přišli, malému se spát už nechtělo, probudil se a šel spát až v 11h a spal do 14h ~h~

Holky, ať jste všechny zdravé, vy i rodinky ~;(( Krásný víkend
Náčenka & Šimi 11 & Tobi 16 112492
4.5.2012 15:23:20
Tak jen v rychlosti...
za chvíli snad odjedeme na tábořiště, do úterka (není tam voda nai elektřína ~t~) a zkusíme si poprvé bydlení v karavanu, tak se těším...
Měj se krásně ~3~
hrošík+Em 8.9.08+Hani 4.10.201 46590
4.5.2012 13:08:16
a přibírání je OK, hana mi tehdy jako ležící prcek během týdne nabrala jen 20g! je důležité, aby nabral něco, ale kolik je fuk...je to skokový, teď nenabere moc a příště může nabrat zase o to více... a navíc se hýbe, tak ta váha tolik nahoru nepůjde. Hana si myslím, že teď má max. 6,5 kila...
4.5.2012 13:06:35
Já: vyšli mě strašně vysoká testy na záněty v těle, tož mě poslala na urologii, protože mě bolí bok a myslela, že ledvina. Tam sono, cévkování atd. naštěstí je to pravděpodobně bolest z nervu v mezižeberním prostoru. Ještě v pondělí se dovím co moč. A také mi vyšli vysoký hodnoty ŠTÍTNÉ ŽLÁZY!!! normoš je rozmezí mezi 0,34-5,60 a já mám 21,39....
tak v 23 jdu na endokrinologii a bude se zjišťovat proč...a jedno plus, už začínám mluvit, furt se i všichni smějí, že strašně zním, ale už mluvím..od středy... ale od minulé středy...

u mě asi bude pak potřeba ukončit kojení, jestli o vše není tím... a tím, že jsem na vše sama asi taky, více odpočinku, ale nemám jak...
a to mě naháněla sama dr! Volala, že se musím nějak dopravit k ní a ještě dnes na tu urologii...tak jsem volala mužovi, ten neochotně se sebral a jel pro nás, k dr mé, pak na urologii a tam s náma byl 2,5hodiny!!!! pak nás vzal domů a jel makat, nemůže si vzít volno, mají děsnej fofr z práce, už mu i šéf volal...

tak mazec, byla sjem děsně vylekaná, že ledviny... a jsem stále strašně unavená, nedojdu do obchodu, kde jsem běžně za 10minut... jdu s tama s Emčou a kočárem a 3x se zastavuju a nabírám sílu...no jsme asi hypochondr, nebo nevím už...

teda Lete, tolik zoubků!!!!!!Já jsme ráda, že mám doma "placku" že nemusím kolem ní lítat...
mamula+3 117325
4.5.2012 8:28:42
Ahojyk,tak po včerejšim lijáku opět sluníčko,zítra jedem na 3 dny na hory,tak snad nás to tam nevyplací:-)

Lete-teda to je zubejda,Matýsek zatím žadný zpubek nemá.Zato začal v ponďelí lézt,krásně střídá nohy a ruce a je to teda rychlost:-) jinak je to hubeňour,má asi 7 kg
shantule,Terka 12/07+Péťa10/11 107044
3.5.2012 21:52:24
lete takový zubejda:-) To u nás ani náznak....Jinač Péťa za měsíc přibral 400g a má 7,8...je to malý buřtík ~t~ U nás je bouřka, ale naštěstí jen všechno ozařuje a nehřmí...~3~~h~
Lete 87771
3.5.2012 14:55:27
Ahoj,

vite nekdo, jak je to ted s pribiranim deti? Co je jeste brano jako ok? Simon zrejme pribral jen 200g za poslednich 5 tydnu. Na to jaky je hubenour, tak mi to prijde malo (ma 6,3 kg). Trosku mi to vrta hlavou, mela jsem s nim jit na ockovani zitra, ale zrusila jsem ho, protoze v utery mu skoncila ryma. Od soboty leze jako ze uz opravdu strida vsechny koncetiny, do te body se jen tak nejak pohyboval, ale lezenim jsem to jeste nenazyvala. Jsme uplne zapomnela, jak jsou ti mali lezci roztomili. Jen nam doma asi zacne peklo, Robin spatne snasi, ze Simon jde po hrackach, ktere se hybaji (jsou to ty, s kterymi si hraje Robin). Po jake dobe se ma zavadet maso do prikrmu? Uz si to od Robina napamatuju. Jo a Simon je zubatec, uz mu roste sedmy zub.
shantule,Terka 12/07+Péťa10/11 107044
3.5.2012 11:27:56
Ahoj holky.
Hroši, tak to je dobře, že už je líp...ledviny bolí jak sviňa~a~ měla jsem umačknutou v těhu a pomalu jsem se ani nenadechla a delší chůze? To jsem myslela, že umřu po cestě a pomalu jsem visela na každém plotě...měla jsem jít na vyšetření po 6ti nedělí, ale vyprdla jsem se na to~f~ čekat tam skoro celé dopoledne je děs....

Co se týče přetáčení na bříško a zpátky.malý se přetočí raz dva,ale musí se mu chtít. Už válí i sudy, toči se dokola, ale ještě se neplazí...Jinak je to obrovský jedlík.Zbaští všechno na posezení, včera měl dokonce chlebík se sýrem~6~ spadl do něj raz dva a neustále otevíral pusinu, že chce ještě...

Tusi gratuluju k chlapečkovi~x~~;(( já bych taky chtěla zas bříško~t~ ale užiju si plně malého a můj by do toho ani nešel. Davá si fakt bacha~t~

Jindřiško, malý se naučil taky u mě spát.. v postýlce je úplně neš´tastný, takže tam ho dávám až usne v moji posteli. Tam usne v pohodě sám, ale v postýlce ne. To jsem tomu dala~q~ V noci mu stačí, když mě nahmatá ručičkou nebo nožičkou.

do deníčku jsem šoupla nějakou tu fotečku konečně, ale trvalo to secsakramensky dlouho než se to nahrálo~a~...jedna se nahrává ještě teď~q~

3.5.2012 10:28:29
ahoj holky, tady je ještě krásně. Dneska nemám teploty, hurááá. A taky jsme od středy dokázala spát 40minut v tahu bez kašel :o)) sice pak hodinu kašlala, ale i tak pokrok...
DR mi vzala krev, myslí si, že mě bolí ledvina a mě nedošlo, že jsme měla říct o těch dovu příhodách, jak mě strašně boleli záda... vzala si moč, ale zítra ještě donést sterilní, zatím tam našla jen bílkovinu... tak to zítra muž doveze do laborky... jsem zvědavá, co kde najdou, ale aby našli, protože fakt nejsu fit... a k dr nechodím, ale už to byla nutnost... vážně jsem furt na hormádce...

Držte se všechny a vaše rodiny!!!!
[<<Předchozích 600] Názory 601610 z 6600  [Dalších 5990 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.