| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

  (?)
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 11794  [Dalších 11704 >>]
Hoflenka*Domik2007Misa2011 52147
23.12.2013 19:39:04
holky Krásné Vánoce ~x~

My jsme po nemoci, oba kluci angina a Atb, tak snad bude chvíli klid. neštovice bych brala, že by je Míša chytitl než půjde do školky,ale už to asi nestihneme... stejně nemám zatím práci, tak budu ještě min. leden doma..

doufám, že se máte fajn, užívejte si klidu a pohody, nestresujte se a do nového roku hlavně hodně zdraví pro vás a všechny vaše blízké *** ~;((~;((~;((~;((~;((

my už máme od soboty nazdobený stromeček, dárky zabalené, na úklid prdim, okna nemeju, jen peru a už nežehlim ! dostala jsem sušičku a je to po myčce druhá nejlepší věc na světě !

minonk 109764
23.12.2013 13:07:37
Ahojte holky,
teda to je neštovic všude!! Tak at je dětem brzo lépe a moc Vás to netrápí přes Vánoce!

Taky Vám už jdu popřát krásné prožití Vánoc a rovnou i vše nejlepší do Nového roku!!

Já měla opět krizové období, zas jsem před týdnem krvácela, naštěstí vše v pohodě, ale už mě ten strach leze krkem.. mám zas klidový režim, takže už kašlu na práci a na vše a budu do porodu jen odpočívat, hlavně at je mimčo v pořádku. Sice to pro nás bude trochu finančně náročné, protože Daník chodí do soukromé školky a to jsme počítali, že zaplatíme z mého příjmu.. tak to bohužel padlo, ale nechceme ho odhlašovat, když se mu tam už líbí a hlavně potřebuju ty dva dny v týdnu klidu, abych mohla částečně držet ten klídový režím..
2.1 jdu na velký ultrazvuk, tak se těším a hlavně doufám, že už uvidíme co to bude!

Já jdu rychle upléct vánočku, dokuď mi Daník spí, at mě u toho neasistuje, poslední dobou mě neustále chce pomáhat, je to sice pěkné, ale vše trvá dýl a hlavně je všude větší nepořádek!!

~3~
Markéta + Kačenka 107811
22.12.2013 18:53:37
Ahoj holky!

Chci vám za mě a Kačenku popřát krásné svátky a skvělý vstup do nového roku! Mějte se moc krásně, pozdravujte dětičky a hlavně buďte všichni zdraví!!!! ~x~
Illaaa+Petřík 74800
21.12.2013 0:32:02
Zdárec holky :o))

Semínko, tak ať je ten průběh neštovic, co nejlepší. A samozřejmě ať si vymyslíte ještě lepší náhradní program na Vánoce, než byl ten původní.
U nás zase nastává fáze samoodplenkování při spaní přes den. Petřík se začíná bránit plence a nám se do toho moc nechce :o)) U nás totiž nikdy nenastala fáze, že by měl plenku suchou. Prostě, když jí má, tak se přece do ní vyčůrá, ne :o))))) No, už asi 2x spal odpoledne bez plenky a dobrý, tak uvidíme, jak to bude pokračovat. Ráno do školky si zase naopak do autobusu o plenku říká, ve školce jí sundáme a pak je celý den bez plenky. Když nekouká na Krtka, tak chodí na záchod bez problémů (při Krtkovi nechce odcházet, asi aby mu neušel děj :o))), tak si musíme vzpomenout sami a náročně ho přesvědčovat). Doma začal používat záchod až od té doby, co si vyzkoušel malý záchod ve školce. A musím ho tedy pochválit, že má hned parádní „záchodovou kulturu“ :o))) I když teď přemýšlím, ještě bych ho měla naučit sklápět prkénko :o)) Ale jinak je hned jak mazák, zvedne prkénko a vyčůrá se do záchodu a ani kapka není vedle. Tak teď ještě, aby se naučil chodit na záchod i na velkou.

Hani, tak to svědění musí být fakt protivný. Ale jak píšeš, je dobrý, že to nejhorší zvládnete před Štědrým dnem.
Ve školce se Petřík už i zapojuje, na záchod si taky tak napotřetí dojde, tak snad to bude dobrý.

Ity, tak Petřík teď chodil do školky 2x týdně a od ledna bude chodit 3x týdně, tak doufám, že to zvládne. V prosinci byl 5x a tento týden oba dva dny ráno plakal, ale prý to trvalo snad krátce, tak snad jo. Vždycky se nechal učitelkou odvést k oknu, aby mi zamával. Slíbila jsem mu, že mu přes Vánoce vyrobím nějakého panáčka, tak se budu muset pochlapit a něco vytvořit a doufat, že mu to trošku pomůže překonat ten smutek.

Včera jsem byla dokonce na besídce ve školce :o))) Petřík mi hned po příchodu přinesl židličku a šel si sednout ke mně. Děti měly nacvičeno asi 5 básniček a 2 koledy. Mezitím tam bylo občerstvení, co tam donesli rodiče. A učitelky ještě připravily asi 4 dílničky, aby si mohli rodiče s dětmi něco vyrobit. Bylo to moc hezký.
Semínko + Tygřík 108315
20.12.2013 22:23:30
Hani, jj, u nás taky :-). A neplánovaně, za což jsem ráda. Nevím, jestli to chytnul ve školce, protože tomu odpovídá i návštěva pediatrické čekárny, kde děti přirozeně olizují kdeco...Protože kdyby to bylo ze školky, tak už bychom to asi věděli, volala jsem hned ten večer a tvářili se hodně překvapeně, takže tam asi nebyly. Ale kdo ví.
Jinak pohodový průběh pokračuje, horečka nic, svědění nic. Jen před usnutím naříkal, že ho svědí u zadečku (měl jeden puchýřek rovnou vedle konečníku). Fenistil na to moc nepomohl, nakonec jsem puchýřek praskla a namazala trochu desinfekcí, to zaštípalo a pak přestalo svědit a usnul.

A jak jsme se bavily o tom nočním odplínkování...tak od podzimu pořád stejný scénář. Když má plínu, tak se nepočůrá. Když mu ji občas nedám, protože mě přesvědčuje, že to zvládne (posledně i demonstroval, co v noci udělá, když se mu bude chtít čůrat, že si sundá kalhoty a vyčůrá se na tenhle! nočník "koukni maminko"), tak se vždycky, opravdu pokaždé, počůrá. Asi ho to prostě postudí a pustí to, protože v noci tu máme docela chladno a on se odkopává...
Hanka+L+A+V 28463
19.12.2013 17:00:27
Semínko tak vy taky? To má Rubínek ze školky asi, že? Mrzí mě, že vám tím pádem nevyšla chata, a koukám, jak je Rubínek rozumnej, to u nás neprojde hladce nic, všechno se vztekáním proč to nejde.

Vojta je má teda horší než Anežka, má teploty, zatím do 38st..tak to jde. Ale pupínků už má víc a má je mnohem větší a víc zapálený. Taky ho to svědí, pořád se škrábe, je protivnější, ospalejší. Ale nejhorší bude mít za sebou do Štědrýho dne určitě, tak by pak měl proběhnout v klidu. Akorát nebudeme moct jet do ZOO, jak jsme chtěli. No, tak pojedem třeba na Silvestra :).

Zítra jdu letos naposledy do práce, máme i večírek, tak toho asi moc nenapracuju, a přes víkend musím zabalit dárky a trošičku se pokusit uklidit. ~d~
¨
Všichni se mějte co nejlíp a hlavně v klidu.
Semínko + Tygřík 108315
19.12.2013 13:42:12
Ahoj holky,

hlásím, že předvánoční přípravy v plném proudu opět (snad ve stejné datum) jako loni, zastavil Rubínek. Původně jsem plánovala stavit se k Hance pro neštovice od Vojty, aby to krásně vyšlo po Vánocích, ale Rubínek změnil plány - včera jsem mu na zádech našla 4 pupínky ~t~. Takže jsme stornovali odjezd na chatu a budou Vánoce v Brně. Ale Rubínek je naštěstí rozumný, přestože se tam moc těšil a o ničem jiném poslední týdny nemluvil, tak sám prohlásil, že pojedeme, až nebude mít pupínky...Zatím je to fakt v klidu, nemá horečku, ale je hodně spavý a naříká, že ho to bolí. Jsem zvědavá, v jaké to bude míře, protože včera jeden pupínků už byl zaschlý, jeden puchýřek a zbytek jen červené tečky, dneska přibylo pár červených teček a asi dva puchýřky...To se asi ještě rozjede, že?

Já už dárky mám, většinu i zabalenou...A Rubínek má naštěstí jasno, co chce od Ježíška - lego a dráhy :-)

Zatím papa, ještě se ozvu.
Hanka+L+A+V 28463
17.12.2013 21:31:51
Ahoj holky!

Anežka šla dnes poprvé do školky po neštovicích, měla fakt dobrý průběh, jen asi 60 pupínků a bez horeček, ani se moc neškrábala. Už má jen flíčky po pupínkách, všechno zahojený.
Akorát se včera začal vysypávat Vojta, tak to budem mít aspoň odbytý najednou.

Doma už přípravy vrcholí, dárky asi na dva máme, tak jen to propašovat nenápadně a zabalit.

A jak u vás?
ity 81567
13.12.2013 7:57:17
Minonk- veliká gratulace,mám radost~;)
už se těším,jak budeš popisovat svoje těhu a tak


Illo-hodně sil a držte se,je mi to líto

Hani-neštovice,no paráda~:(
Pavlínka je měla také tenkrát před Vánocema,je to lepší,než v létě,tak přeju lehký průběh

Deniska jde dneska do školky,Ježíšek jim tam nadělí už dnes dárečky,chodí 1x týdně a dobrý,tak mám radost
já jdu pracovati a jedu pro zboží a tak ráda bych Vás dočetla,ale ted vážně nemůžu

Maffi-Daníkovi dodatečně všechno nejlepší ke třetím narozeninám ~x~

zdravím ~3~
Hoflenka*Domik2007Misa2011 52147
12.12.2013 23:24:15
ILLAO moc mě mrzí, že to s tchánem nedopadlo... ono před vánoci to bude o to těžšší... tak se držte.

SEMINKO prosimtě nezapomen na mě s těma bylinkama nebo kapkama... čekám na e-mail. díky ! já byla vpondělí na kontrole na gyndě a nic tam nemám ! paní doktorka měla větší radost než já, asi poprvé mě neděsila žádnou cystou...tak bych byla ráda, kdyby to tak zůstalo...
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 11794  [Dalších 11704 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.