| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 11794  [Dalších 11714 >>]
Hoflenka*Domik2007Misa2011 52147
10.1.2014 10:53:34
ahoj holky !
zdravím v novém roce...snad bude pro nás všechny šťastný a láskyplný ~;((~;((~;((~;((

MINONK velká gratulace k holčičce ! normálně ti závidím (ale v dobrým,tak snad můžu). už se moc těším na fotečky, hned bych nakupovala růžový oblečky... Daník bude prima brácha, neboj. naši se teda hodně perou a ječí,ale občas mají taky slabý chvilky a mají se rádi :-))

jinak my už v neděli oslavili Míšovo narozeniny (fotečky dám do alba, tak můžete kouknout). dostal šlapací traktor (tady na "vesnici" může krásně jezdit) a byl nadšený,tak že s ním chtěl jít spát, nebo naopak nespat... stejně to hrozně uteklo... od pondělí chodí do školky. protože nemám práci, jsem na úřadu práce,t ak chodí jen do oběda a bohatě to stačí. ve školce se mu lbíí, těšwí se tam, učitelku pusinkuje, když odchází, mě ráno popohání, že už musíme jít...ale v šatně to na něj přijde a pláče... sice mi ho netrhají z krku, normálně mi dá pusu, učitelce ruku a odchází, ale pláče a mě to trhá srdce... ujištuje se, že pro něj přijdu asi 100x za den. no doufám, že si brzy zvykne, chápu že je to pro něj změna, ale nevím, jak mu to víc usnadnit. učitelka říka, že přes den je v pohodě,ž e se občas zeptá, kde je máma, ale jinak dobrý, chválí ho,že je šikovný atd...

moc držím všem ostatním LEDŃÁČKUM pěsti na úspěšný vstup do školky a k jejich 3. narozeninám Hodně zdravíčka, lásky, pohody a úsměvů ~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~
Semínko + Tygřík 108315
9.1.2014 22:44:02
Ahoj holky,

padla na mě nějaká povánoční únava - ještě nám tu svítí stromek a nechce se mi ho sklízet. Kdy sklízíte stromečky? S odstupem času mohu říct, že přestože Rubínek dostal spoustu hezkých a nákladných dárků, tak top hračkou je dřevěný váleček a vykrajovátka na cukroví a modelína. Každý den děláme perníčky. Opravdu každý ~8~. Na příští rok budu mít perfektní praxi ~t~. Co na příští rok! Už na velikonoce! Rubínek se zblázní radostí :-). Jinak dostal 3-partovou garáž na autíčka, geomág, knížky, motorovou pilu (dětskou - z toho byl úplně v úletu, ale jen chvilku) a k tomu pracovní rukavice (taky maličké). Jo a puzzle, to ho moc baví, to taky skládáme každý den nějaké...

To mi připomíná, že musím vymyslet téma na dort...Asi to bude něco s maxipsem fíkem nebo s krokodýly...Teď si hraje na to, že má kolem sebe malé krokodýlky (imaginární), o které se stará, "vodí" si je sebou i do školky, jednou je máma, jednou táta, chodí s ním spát do postele, krmí je...fakt rozkošné.

A jedna perlička od nás: Vejdeme do koupelny a kanál smrdí. Rubínek se ptá, co to smrdí. Já na to, že kanál. On bleskurychle: na to nesmíš šahat, nebo by tě to posmrdělo!!! ~t~

MINONK, to je fakt krásné. Mám velkou radost, že jste v pořádku. A gratuluju k holčičce, bude to moc hezké. A Daníkovi kouká dobrota z očí, bude suprový brácha (i když s počáteční žárlivostí se musí počítat).

HANI, my máme po neštovicích už od vánoc, ale asi jsem ho do školky vyslala moc brzy, byl teď v pondělí a ve středu...a dneska ráno si stěžoval, že ho bolí hlavička a měl teplotu. Jinak nic, jen teplota, žádné bolení v krku, žádný kašel ani rýma, tak si myslím, že to má dojezd od těch neštovic.
Fotku betléma vložím, hned jak se nabije baterka, chcíplo mi to při přenosu, grrr.

No a protože tu nejsem schopná vypisovat všechny děti každý den, tak hromadně VŠEM LEDŇÁČKŮM přeji všechno nejlepší k narozeninám, hlavně zdraví, štěstí a pohodové rodiny i školky, ve kterých se jim bude krásně růst a vyvíjet ~x~~x~~x~~x~~x~.
Hanka+L+A+V 28463
2.1.2014 21:42:50
Minonk zrovna čtu parádní zprávu!! Tak moc gratuluju, hlavně že je všechno jak má být a holčička je bonus navíc!! Moc vám to přeju a moc se taky těším na květen!!!
A Daník byl strááášně roztomilej, jak reagoval!!!

A ještě se omlouvám, že jsem přála Ondráškovi a měl to být Daník od Maffii!!! A taky dodatečně našim Daníkům vše nejlepší k svátku!!!
Hanka+L+A+V 28463
2.1.2014 21:40:09
Ahoj holky!

Předem přeju všechno nejlepší do nového roku, hlavně zdravíčko pro všechny, štěstíčko a rodinnou pohodu!

U nás svátky proběhly dobře, co se týká dárků. Horší to bylo se zabavením dětí, Vojta směl ven až v neděli před Silvestrem, takže jsme tvrdli doma a nové hračky je moc nezabavily. Lezly doslova po opěradlech gauče, lítaly skrz barák nekontrolovaně a prostě řádily. Dneska jsem šla do práce, tak jsem si odpočinula a co myslíte, manžela tak nezlobily. Fakt my maminky máme nějakou výsadu, že na nás zkouší, co vydržíme.
Jinak Vojta už má po neštovicích, ještě pár stroupečků se hojí, jinak v klidu. Tak už to máme se všema za sebou :).

Semínko tos napsala moc krásně, jak si máme uvědomit pomíjivost. Ale asi bych neustála v klidu zničení celýho betlému, na kterým jsem strávila dva dny práce.
A nemáš ho aspon vyfocenej? Docela ráda bych ho viděla.

Maffii to je fajn, že jste si svátky užili. A snad napadne brzo sníh a vy budete moct odjet lyžovat.

Hoflenko nádhernej baráček, myslím teda fotku s obýváku!! A nemohla jsem tě vůbec poznat, fíha, moc ti to sluší!!!

Ity taky moc krásný PF! Holky mají nááádherný kukadla!!! Jedna jak druhá. To už aby táta koukal po flintě!!

Dodatečně našim mrňouskům - Ondráškovi od Maffii, Davídkovi od Jitřenky, Vašíkovi od Lily a na zítra Pavlínce od Deji přeju všechno nejlepší ke 3.narozeninám!!!~x~~x~~x~~s~

minonk 109764
2.1.2014 21:34:06
Ahojte holky,
tak jdu hlásit dobré zprávy v Novém roce :)
Dnes jsem byla na ultravuku a vše je v pořádku a Hanka to správně odhadla, že budem mít holčičku ~:-D Bylo mi to v podstatě jedno, hlavně aby už jsem měla miminko, ale teda asi mám větší radost z holčičky, když už máme doma Daníka ~;) manžel je taky rád, chtěl páreček doma :-)
Odhad váhy je 470g, což mě už příjde jak kus ženské ~j~ no, už se teda moc těším na květen..

Dnes jsem to řekli Daníkovi.. nejdřív jsme se ho ptali co si myslí, že mám v bříšku a řekl - MYŠKU! :) pak jsme mu řekli, že tam mám miminko a on tak koukal, pak mi koukal do výstřihu a řikal mi - já ho nevidím!! a furt mi tam koukal horem, spodem a nechápal :) taky se několikrát ptal jak miminko vyleze, že tam nemá vrata! :) pak mi strčil prst do pupíku a říkal - tady tou dírou vyleze :) bylo to fakt vtipné :) neustále zkoumal jak miminko vyleze :)
taky jsme mu říkali, že se o miminko pak budeme starat a on nám bude pomáhat a on se rozčílil, že NE! (lekla jsem se co myslí a on - nebudete mi pomáhat, já se o něj postarám sám!! :)
tak to bylo docela roztomilé jak sme mu to rekli :)

Tak už se těším až půjdu kupovat růžové oblečky ~;) samozřejmě bude nosit vše po Daníkovi, tak at má oblečení i do růžova ~;)
Semínko + Tygřík 108315
1.1.2014 0:39:52
Ahoj holky,

přeju všem hodně štěstí, lásky a hlavně zdraví a pohody do nového roku 2014. Ať je pro vás 14 šťastným číslem ;-).

A ještě dodatek: dělali jsme s Rubínkem perníčkový betlém. Když jsme pekli pár dní před tím perníčky, tak jsme vyřezali z těsta všechny postavy, vykrájeli ovečky i velbloudy se třemi králi...atd. Na Šťědrý den jsme to celé nazdobili, vytvořili provizorní chlév, uložili Ježíška na kůrku od chleba, rozestavili postavičky, zavěsili hvězdu nad domečkem. Ještě jsme si říkali, že až se setmí, tak si tam dáme svíčku, jako že mají pastýři oheň ~:-D. Asi tušíte, jak to dopadlo...když jsem vešla o hodinu později do pokoje, tak už tam nebyl ani ten domeček a Rubínek okusoval ze spoda hvězdu a říkal, že je žirafa...o perníčky se rozdělil s naší fenou ~t~.
Prvně mě málem trefilo. Ale pak jsem si řekla, že věci jsou pomíjivé a je vlastně dobře, že mi to Rubínek ukázal. Tak vám do toho následujícího roku přeju navíc to, abyste dokázaly rozeznat ty důležité věci a uměly se zasmát malým i větším nepříjemnostem.
Maffii+Ondra+Daníček 95722
31.12.2013 21:27:10
Ahoj holky, jdu vam taky poprat vsechno nejlepsi do roku 2014, hlavne hodne zdravi a at vse vychazi dle vasich predstav ~;((

U nas vsechno v pohode, Vanoce se vydarily, kluci meli radost z darku, nejvetsi uspech mely roboryby, hra Hladovi zabaci a Ondra mel velkou radost z hodinek.
Ja jsem byla mezi svatkami v praci a vcera a dneska taky. Sice mam narok na 2 dny dovoleny, ale pristi rok se budou moc hodit.
Chteli jsme vyrazit na lyze, ale nikde neni snih, tak az v lednu a v unoru o jarnich prazdninach, snad neco napadne.

Mejte se krasne a doufam, ze se tu v pristim roce budeme opet vidat ~3~
ity 81567
31.12.2013 13:06:12
holky,hodně zdravíčka,lásky a spokojené rodiny v roce 2014~s~
to přeju všem Vám i sobě~;)

v deníčku máte naše PF
vlezla jsem tam po dlouhé době a teda

Markéto-Tvoje Kačenka vypadá jako velká slečna,určitě působí více než na 3 roky,moc jí to sluší

Hoflenko-krásný baráček máte,at se Vám dobře bydlí

nestíhám číst,ani reagovat,ráno jsem byla prodávat,vrátila jsem se v poledne,tak snad časem dočtu.....
mějte se děvčata fajn a hezký a klidný Silvestr ~3~
Hanka+L+A+V 28463
26.12.2013 21:40:31
Ahoj holky!

Tak máme po vánocích, u nás děti prudily, kvůli Vojtovi sedíme už několikátý den doma, tak na Štědrý den byly jak z divokých vajec, takže pohoda nic moc. Dárečky zabodovaly, Vojta dostal dvoupatrový garáže a k tomu maličký autíčka z McQueena a pak další drobnosti. Prostě tam auta a vláčky, to je prostě nejlepší. Anežka přehrávač MP3, hmotu tvrdnoucí na vzduchu, jakousi další skládačku, prostě tvořeníčka. POslední dobou dost maluje a už fakt pěkně, a ve školce ju baví keramika. Lucka knížečku a takovýho kocoura, co když mu zmáčkneš packu, tak nahrává co říkáš a pak to přeříká. Lucka je nadšená, ale i všichni ostatní,takže jsou neustále boje o to. A další hračky, už si to všechno nepamatuju.

Vojtovi už neštovice konečně zasychají, zítra jdem na kontrolu. Měl teploty asi 4 dny, ale pořád se mu tvořily nový pupínky, má je všude. Na jazyku, na rtu, na šuldovi, nespočetně na bříšku, zádech, vláskách, nohách..no všude. A má takový obrovský stupy, že bude mít určitě nějaký jizvy, Anežka nemá nic, ale u kluka je to jedno.

Zítra mají přijet tchánovci, tak se děcka už strašně těší, přespí u nás, tak si snad i popovídáme, protože když jsou děcka vzhůru, neslyšíme se vzájemně ani omylem.

Všichni si užijte krásný zbytek roku a veselýho Silvestra, do novýho roku hlavně zdravíčko, Minonk pohodový zbytek těhu a zdravé miminko (holčičku) a hodně veselých zážitků s našima prďolkama.
Semínko + Tygřík 108315
23.12.2013 23:37:29
Ahoj holky,

všem přeju krásné a poklidné vánoční svátky, láskyplnou rodinnou pohodu, spokojené děti a taky zasloužený odpočinek ~x~~x~~x~

U nás už neštovičky zasychají, dneska se to s ním nedalo doma vydržet, jak lumpačil, už se nudí. Ale na zítra se těší moc, když tatínek přinesl stromeček, tak z toho byl úplně nadšený, pořád si ho chodil prohlížet. Tak štědrému dni zdar.
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 11794  [Dalších 11714 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.