| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 360] Názory 361370 z 11820  [Dalších 11450 >>]
Marcela,Jonáš11/05,Ema9/07 28078
11.12.2009 20:18:02
ahoj
Minko, přeju úspěšné studium. Tu odpočatost ti závidím. Má to něco do sebe, nemít děti jedno za druhým :-)Naše dvouletá Ema se děsně vzteká, dělá ty klasicky vzdorový scény s válením se po zemi, klidně i v kaluži a ječením. snad to do roka pomine.
Andreo, Adrianka je moc hezký jméno, ať se vám to vydaří ~;)
Vici, no sláva, že už se Danče ve školce líbí. Vím, jaké to je trápení, když se chodí s pláčem.
Jonášek je 3 týdny po kompletní obřízce. Nejdřív mi dr říkal, že není nutný, aby byl obnaženej celej žalud, že mu tam nechá lem kůže, ale přivezli mi ho komplet bez předkožky, prý nebyla jiná cesta. Normálně jsem to obrečela, připadalo mi to hrozný, ale teď vidím, že to tak hrozný nebude :-)Jonášek už si zvykl a děsně se mu líbí čůrat venku, protože čůrá mocným proudem hrozně daleko. dřív to takhle nešlo, měl tam pididírku sotva na to čůrání.
Minka+Sabi 11/05+Sebi 4/11 14655
10.12.2009 15:32:18
A aaaanoooo ..... Jita .......
JitkaZ + Lucinka 11/05 28021
10.12.2009 10:43:16
Ahojky,

a na mě jste zapoměli~:(, taky máme zatím jedno dítko~;)
9.12.2009 10:29:29
Andreo,

ale co si na tebe pamatuji, tak ty jsi i pri tehotenstvi s T psala, ze druhe tak za 5 let. Tak ti to nejak vychazi .... tedy tfuj, tfuj, aby se fakt pristi rok dalsi mimi povedlo, ale snad ano a rozdil bys mela tech 5 let.

Ja se konecne citim takova odpocata, hezci ~t~, do cviceni jsem se dala ..... preci jen ctyrlete dite uz je pohoda ~z~
9.12.2009 10:27:13
Adriana je hezke jmeno ........ u nas jsem se usnesla ja, ze chci dalsi holcicku, manzel i Sabi chteji kluka ~q~

Tak v nasem pripade tez rozum veli spis ne, ale moje zkusenost a pocity ano. Celkem se v tom zmitam, mozna proto ty dva potraty ~g~
Andrea + 2 holky 20023
8.12.2009 23:13:48
Nojo, zbyvame jen my 3 :-)
Ja s tim teda na pristi rok pocitam, usnesly jsme se ze chcem holku, asi to bude Adriana...

Vici, proc rozum rika ne?
8.12.2009 20:56:14
Vicinko,

taky si rikam, co stihnu stihnu ~y~

Myslim, ze jsme tu uz jen tri - ty, Andrea a ja, kdo mame jen jednoho potomka ~:-D ... u nas to treba ani nepujde zdravotne, uvidime. Urcite zadne umele oplodneni podstupovat nebudeme. Bud to donosim prirozene nebo druhe nebude.
vicinka 24505
6.12.2009 13:51:33
Pěknou druhou adventní neděli všem ~x~

Mně nějak nedošlo, že už se naše diskuze zas přesunula do jiného sloupce, tak jsem čuměla furt dolů na sekci 3 - 4 roky ~t~

U nás vše při starém. Na druhé dítě se ještě nechystáme, i když jsem tuhle držela měsíční mrně a fakt mě to bralo. Ale rozum furt říká ne. Nejspíš zůstaneme při jednom. Uvidíme.

Danča je šikovná, sice furt hodně neprůbojná, ale i to už se začíná lepšit. ŠKolku docela zvládá, sice chodí furt po o, ale i tak pokrok, že už tam neřve. A docela se začíná osamostatňovat, takže jsem ráda.

Doufám, že se máte všichni fajn. A hlavně přeju klid a pohodu před Vánoci, žádný shon. Já si říkám, co stihnu, to stihnu. Za ty nervy mi to nestojí.
2.12.2009 14:32:37
Teda vy jste ukecany .... ~;((~Rv~t~

Sabi byla ted doma s mensi virozou - ryma, teplota, zitra a v patek uz ji na pul dne dam.

V sobotu prijde Mikulas ~;), akorat uz mela cas jen v pul 4, takze to nebude moc pri tme, ale to neva ~j~ .... bude u nas kamoska s dcerou, tak na to budou dve.

Nekdy mi chyta panicka hruza z te praseci chripky, zase ale sedet porad doma taky nejde .... uz aby to preslo ....

Od ledna jsem se upsala studiu ~e~ - ocenovani nemovitosti. Ted si privydelavam pronajmem nemovitosti, je to casove nezavisle, proto mi to moc vyhovuje a k tomu delam jakoby spravcovstvi bytu lidem, co odjeli na delsi dobu mimo republiku nebo se o najemniky v byte jednoduse nechteji starat, takze bych k tomu rada pridala i tu cinnost ocenovani a nekdy v budoucnu to delala i na plny uvazek.
Je to na dva roky, rada bych prvni rok dodelala jeste pred pripadnym porodem, takze v puvodne zamyslenem lednu netehotnime, ale odsouva se to na leto. Jeste jeden pokus a potom to asi balim ~g~ Treba vyjde ~k~~k~

Krasny advent .... ja vcera sla v 18h pres Staromak a byla to super atmosfera ~R^
23.11.2009 21:18:31
Narozky se vydarily moc, i kdyz neprislo ani jedno ditko ze skolky kvuli nemocem, ale meli jsme tu jine kamarady ......... kazdopadne klaun byl jednicka a pristi rok pozvu kouzelnika nebo bublinare. Takove vystoupeni se nevyrovna snad zadnemu darku ~;)

Slavili jsme to 2x a manzel si navic udelal u nas v patek pracovni vecirek, takze jsem tak naslavena, ze dlouho poradat u nas nic nebudu, coz se mi ale asi moc nepodari, protoze na Mikulase dorazi kamoska ze Slovenska s dcerou a svoji maminkou a 18.12 prijede na dva tydny tchan a na vanoce sestra z Holandska. Ale jsem rada ~k~~k~~k~

Ted se tesim v sobotu do divadla. Nevim, jestli jste nekdo videl Kdo je tady reditel ve Svandove divadle - je to super.

Kazdopadne je tu nejak mrtvo a lide odpadavaj ~n~
[<<Předchozích 360] Názory 361370 z 11820  [Dalších 11450 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.