Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
JitkaZ + Lucinka 11/05 | 28021 |
18.12.2009 14:36:35
Jinak manžel si naplánoval že budeme rodit 11.11.2011, no chlapy no Prý svatba byla 9.9.2009 tak mimčo 11.11.2011 si to hezky plánuje |
JitkaZ + Lucinka 11/05 | 28021 |
18.12.2009 14:27:24
Ahojky,
jak se všem vede, já nějak vánoce letos nehrotím, jelikož bydlíme u tchýně a nemáme své, tak mě to nějak nebere.Štědrý večer stejně ani nebudeme doma, strávíme ho u mojí mamky, v klídku, nějak tchýni po třičtvrtě roce nemusím, no ještě 7 měsíců to musíme vydržet, achjooooooo, ale naštěstí těch 9 měsíců co u ní bydlíme uteklo rychle, tak těch 7 je v podstatě za pár, už aby to bylo............. Vánoční besídka ve školce , proběhla včera, Lucinka maximálně nadčená, byli jsme se tam za ní podívat s manželem a přišla i moje mamka, tak byla spokojená, že se mohla předvádět Jinak další mimčo plánujeme cca v roce 2011, no zkrátka jak se zabydlíme, takže cca tak za 1 rok a kousek začnem těhotnět |
Naxii M05+ K08 + J16 | 33633 |
18.12.2009 8:55:25
Ahojky,
Arko, o Amaz vím od kámošky z látkovek.Jsou přestěhovaní a porodila čtvrtý mimčo na přijmu v porodce, druhý den šla domů.. škoda že se nestáví, to bych si přečetla a vůbec vyzvídám u kámošek jak se má |
Arka | 27734 |
17.12.2009 21:58:25
Ahoj holky!
tady to trošku žije, to je prima Přetahování jsme trénovali ve vaně při koupání a Kukýse to taky bavilo, že trénoval soustavně pořád ... "trénovat se musí maminko, jinak je malej!" Vánoce - pečivo - dělala jsem 7 druhů, tedy vlastně jen těsto, zbytek všechno prckové, taky to tak vypadá), nenápadně ho skoro všechno snědli, takže jsem chystala krabičky do školky na besídku a měla jsem pro každého jen dva kousky od druhu (aby nám doma zbyly 4 na ochutnání babičkám) je to síla Koneckonců, babičky toho pečou spoustu. Viděla jsem teď v nějaké diskuzi Amazonku - má čtvrté mimčo. Já to nějak nestíhám, naposledy jsem tu četla, že ho snad plánuje Těhotným a plánujícím upřímně závidím. Třetí bych si stále moc přála a nejhezčí dva dny v měsíci jsou pro mě ty mezi práškama a menstruací. Pokaždé doufám, že nefungovaly (ale fungují) Hezký večer! |
Naxii M05+ K08 + J16 | 33633 |
17.12.2009 21:15:18
Zdravím
Holky, někdy vám teda jednodětný mateřství závidím, mám toho nějak plný brejle.. Do práce, uklidit, uvařit a zase do práce.. do škoky, ze školky.. Cukroví teď tak nějak na rychlo peču, Matěj má zítra besídku, poctivě na ní trénuje i doma Máme tam posezení u cukrovíčka.. No těším se.Jinak co se týče dárků, babičkám, tetám jsem poradila ale co jim koupím já netuším..jedem pro stolek se židlí do Ikey a pak jsme v pasti.O víkendu jdu do práce, tak předtím prolezu pár hračkářství.. Cim, Matějovi přetáhla sama Dr, měl tam hodně mázku a pidi dírečku ale udělala chvat a bylo to.. Bez krve, řezání.samo ho to bolelo pak ve vaně ale 3 dny jsem to mazala Borovou mastí a nevěděl nic.Naučil se přetahovat při koupání a je klid.. Jelikož se sem už asi do Vánoc nedostanu, pže jsem pro změnu v práci, tak všem přeju krásné a klidné prožití Vánočních svátků.. Mějte se |
modrej obláček | 21863 |
17.12.2009 12:51:54
Marcel,
já se taky děsím, jak dopadnem na chirurgii. Matějovi taky nejde pindík moc stáhnout, tak nám na chirurgii řekli, ať přijdem za měsíc na kontrolu. No, já to nechtěla hrotit, oni hned všechno řežou, tak jsem tam už asi přes půl roku nebyla Čůrat může, problémy nemá, tak jsem to nehrotila. Teď jsme nově přihlášení k dr. v UL, tak se s ní domluvím, co a jak a pak asi zajdem na tu chíru. Jsem na to zvědavá Navíc teď se na chíru nemůžou přijímat s dětma i maminky, že něco předělávaj, tak tam nelezu, aby ho tam nenechali samotnýho |
modrej obláček | 21863 |
17.12.2009 12:51:12
Marcel,
já se taky děsím, jak dopadnem na chirurgii. Matějovi taky nejde pindík moc stáhnout, tak nám na chirurgii řekli, ať přijdem za měsíc na kontrolu. No, já to nechtěla hrotit, oni hned všechno řežou, tak jsem tam už asi přes půl roku nebyla Čůrat může, problémy nemá, tak jsem to nehrotila. Teď jsme nově přihlášení k dr. v UL, tak se s ní domluvím, co a jak a pak asi zajdem na tu chíru. Jsem na to zvědavá |
modrej obláček | 21863 |
17.12.2009 12:48:43
Čauky holky!
Tak jak je u vás v předvánočním čase?:) Já nic moc nechystám, cukroví peče babička, 24. budem u mamky, takže stromeček kupovat nebudem, protože budem stejně pendlovat po příbuzných a děti budou příští víkend od 27. do 3. u Filipa, tak to ani nemá cenu, kupovat ho. Jinak u nás se furt rýmuje a kašle, ale to už ani moc nevnímám. Akorát jsme byli v neděli na pohotovosti se čtyřicítkou a šílenou zimnicí. Vzbudila jsem se, jak se vedle mě Elis klepala. Pak jsme sráželi, a když zimnice ustoupila a měla něco k 39, tak jsme odjeli na pohotovost. Tam všechno dobrý, druhej den s močí, taky ok. Od tý doby teplotu neměla, tak nevím, co to bylo...Jen dál kašle a má rýmu. Dneska jdeme k mamce, přijde návštěva - teta se synem a jeho přítelkyní. Hrozně dlouho jsem je neviděla, snažili se x let o miminko a konečně se povedlo (po xtém umělém). Tak jim jdu ukázat tu naší smečku: ))) S nových chlapem je to pořád nádhera, on je zlato. Poslední měsíc a půl spolu už i bydlíme :4: Teď je od 3. až do štědrýho dne v Praze, pracuje tam, tak jsem tam už za ním 3x byla a teď už to jen budu muset vydržet: ))) Dětem se taky stejská, když je tu s náma, jsou takový zklidněný. Když jsem sama, tak využívaj toho, že jsem unavená a tak... Tenhle víkend jsou děti taky u ex, takže já se vrhám na balení dárků, v sobotu půjdu nakoupit ještě něco pro babičky a tak. A jak je u vás? |
Marcela,Jonáš11/05,Ema9/07 | 28078 |
12.12.2009 14:58:27
Minko, užijte si Michala. Nedávno byl v našem městě, bylo okamžitě vyprodáno, tak jsme se nedostali, ale prý to byla prča i pro dospělý
|
Minka+Sabi 11/05+Sebi 4/11 | 14655 |
11.12.2009 20:54:01
Marcel,
ja mam doma jednoho obrezanyho uz 13 let Sabi se taky valela ... docela jsem trpela, kdyz pritiskla oblicej na chodnik ... uf, radeji nemyslet, ceho si semo tamo lizla ... ani si nepamatuji, jak dlouho to trvalo. Myslim, ze tak 3 mesice. Zitra jdem na Michala z Kouzelny skolky |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.