Přidat odpověď
Čauky holky!
Tak jak je u vás v předvánočním čase?:)
Já nic moc nechystám, cukroví peče babička, 24. budem u mamky, takže stromeček kupovat nebudem, protože budem stejně pendlovat po příbuzných a děti budou příští víkend od 27. do 3. u Filipa, tak to ani nemá cenu, kupovat ho.
Jinak u nás se furt rýmuje a kašle, ale to už ani moc nevnímám. Akorát jsme byli v neděli na pohotovosti se čtyřicítkou a šílenou zimnicí. Vzbudila jsem se, jak se vedle mě Elis klepala. Pak jsme sráželi, a když zimnice ustoupila a měla něco k 39, tak jsme odjeli na pohotovost. Tam všechno dobrý, druhej den s močí, taky ok. Od tý doby teplotu neměla, tak nevím, co to bylo...Jen dál kašle a má rýmu.
Dneska jdeme k mamce, přijde návštěva - teta se synem a jeho přítelkyní. Hrozně dlouho jsem je neviděla, snažili se x let o miminko a konečně se povedlo (po xtém umělém). Tak jim jdu ukázat tu naší smečku: )))
S nových chlapem je to pořád nádhera, on je zlato. Poslední měsíc a půl spolu už i bydlíme :4: Teď je od 3. až do štědrýho dne v Praze, pracuje tam, tak jsem tam už za ním 3x byla a teď už to jen budu muset vydržet: ))) Dětem se taky stejská, když je tu s náma, jsou takový zklidněný. Když jsem sama, tak využívaj toho, že jsem unavená a tak...
Tenhle víkend jsou děti taky u ex, takže já se vrhám na balení dárků, v sobotu půjdu nakoupit ještě něco pro babičky a tak.
A jak je u vás?
Předchozí