Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Naxii M05+ K08 + J16 | 33633 |
9.11.2009 10:55:08
Brýho dne..
My jsme oslavu spáchali včera.. Vzali jsme to tak nějak v poklidu Do školky jsme koupili bombonky.Původně jsem chtěla napéct mufinky ale byla jsem teď 14 dní v práci, takže jsem nestíhala Za 14 dní přibude členka do rodinky.... Matěj 4 roky... A naše nová členka rodiny... |
Andrea + 2 holky | 20023 |
8.11.2009 22:01:26
Oslava - nam prijede v sobotu moje mama s Tamarcinou sestrenici, takze oslava bude v sobotu. Myslim, ze nejaky darky ji teda dame i ve stredu na norozky.
Ja oslavu pro deti letos nejak neplanuju. Od zitrka zase budu chodit nejakou dobu na nemcinu, ta je do 13hod, nez dojedu zpet a vyzvednu T. ze skoly tak je tak 14 hod. Jeste snad pristi ctvrtek, ale ono ji je to nejak putna a ja s tim akorat budu mit praci. Ale rikala jsem si, ze mozna udelam nejaky predvanocni srazik - ze bych pozvala kamosky s detma... Tamarka bude mit ve stredu neco k narozeninam ve skolce, musim jim tam neco upect. A pak odpoledne je lampionovy pruvod, tady to mivam na svatyho Martina, je to docela velka tradice. Manzel bude delat sv. Martina, bude mit i kone. Tak jsem na to docela zvedava... JInak darky mam asi nakoupeny - vyuzila jem slevy v jednom hrackarstvi, kde meli 20%. Nakoupila jsem nejaky dinosaury a zviratka od Schleiech, nejaky hry, playmobil - bazenek s tucnakema a letadlo i s vezi, to bude mit radost. Neco bude k narozkam, neco na Vanoce. Margaret - super, ze Marek zacal mluvit!!!! |
Margaret | 1200 |
7.11.2009 21:06:19
U nás je oslava trochu psycho - s kamarády a jejich dětmi, pak s mojí půlkou rodiny, pak s Dušanovou půlkou rodiny (není to kombinovatelné). Letos se do toho dostaly 90.narozeniny Dušanovy babičky, které se budou slavit u nás doma s veškerým příbuzenstvem. Pokud to přežiju, Markovy narozeniny přijdou na řadu potom, bude to mít chudák opožděné. Dnes jsme ho vzali k "mekáčovi", koupili Happy meal se svítícím mečem, z čehož měl radost. Akorát je hóódně blbý, že on si děsně přeje náklaďák Rocky od Matchboxu. Je to velmi nevkusná hračka, stojí přes dva tácy, ale asi nevydržím, on je takovej dojemnej, jak ho hledá, kde má "dáek uoky" (dárek roky)
A měli jsme teď večer venku na zahradě ohníček (ten miluje) a ohňostroj. Jinak má Marek rýmu jako trám, obávám se, co na to řekne ucho... :-( A ZAČÍNÁ MLUVIT !!!!! |
Minka+Sabi 11/05+Sebi 4/11 | 14655 |
7.11.2009 9:06:26
Jak oslavujete 4 narozeniny?
Sabi trvala na detech, tak jsme pozvala takovou smesku deti znamych a ze skolky. A jako prekvapko prijde klaun. S rodinou to oslavime o tyden pozdeji. Darky mam koupene pro Sabi na vanoce i narozeniny Sabi opet uz 3 tydny kasle, ale duvod znam neni. Je to ale podzimni klasika v jejim pripade. Dostali jsme ted leky na podporu imunity pro batkeriim, co zpusobuji kasel. Tak jsem na to zvedava. Zakasle tak 1x za hodinu ale poradne, jenze nic jineho ji neni, tak ji zase nechci drzet doma, protoze z toho sili on a i ja. |
JitkaZ + Lucinka 11/05 | 28021 |
28.10.2009 13:40:06
No ale plánujeme kluka, takže budeme mít ještě očem přemýšlet........., ale až za tři či čtyři roky Každopádně manžel nechce aby se dítko jmenovalo po něm, mají tradici v rodině jméno Jan, tak jsem zvědavá jak si to ve své rodině tu změnu uhájí
|
JitkaZ + Lucinka 11/05 | 28021 |
28.10.2009 13:37:21
Ahojky,
tak to mě se hrozně líbí pro holčičku Ema.......... |
Shedi | 12342 |
27.10.2009 11:22:27
Tak to my máme jména pro kluky i holky jasný už nějakej ten pátek... bez ohledu na to, jestli jsem nebo nejsem těhotná Ondřej/Jáchym a Kateřina/Alžběta
|
Minka+Sabi 11/05+Sebi 4/11 | 14655 |
24.10.2009 16:45:32
Tak muj manzel nechce o jmenech ani slyset, dokud neni tak tyden pred porodem
Ja to stridam, teda na kluky je hezkych jmen fakt malo, na holcicku se mi momentalne libi Matylda, ale to asi kvuli jedne holcicce ze Sabinciny skolky. A navic inicialy MZ se mi nelibi. Tak nevim, ja spis cekam do toho 20tt, potom zacnu vice premyslet |
23.10.2009 23:38:43
Minko,
Debbie - debil je dobry, manzel se smal. Je mu se ani Debora ani Rebecca nelibi... |
23.10.2009 23:37:33
Margaret,
clovece tebe jsem tu nevidela ani nepamatuju. Planetarium planuju pristi sobotu, ted v nedeli jedem do Cech. Minko, my jmeno ditete resili hned od seznameni a trvalo nam to 2,5 roku nez jsme objevili Tamaru a bylo to prave vcas, ja chci mit jmena pred pocetim Jo a pro kluka zustava varianta Patrik, proto to neresim. Holka je fakt orisek. Docela dobra je ta Radana, ale je to vsude temer nezname jmeno... |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.