Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Broňule Deniska16.11.05 | 12252 |
21.12.2009 17:44:29
Holky tak jsem si psala s Amaz po icq, diskuze prý absolutně nestíhá, a dovolila mi vložit vám sem odkaz na její stránky. http://ovcin.webnode.cz/
|
21.12.2009 17:01:30
Ahoj Andrejko, a kde vy bydlíte?
Holky kde jsou fotoalba? Nepamatuji si odkaz. |
21.12.2009 16:58:57
Jituš ty jsi už i znovu vdaná? Rozváděly jsme se spolu, že? Tak jsem ráda, že jsi spokojená.
My máme s Dendou pohodičku, ona je neuvěřitelně hodný dítě, k zulíbání. Taky má své dny, ale když někdy vidím některé děti, tak je fakt zlatíčko. Já už mám dovču, uklizeno, napečeno, dárky z poloviny zabalené. Deniska měla nějakou střevní chřipku minulý víkend, musely jsme zrušit výlet do PRahy na Disney on ice, což nás teda hodně mrzelo. No a pořád nějak průjem přetrvává, tak jsem volal dr. a nasadili jsme Nutrolin-B. Chytla to i moje máma a přítel, já naštěstí ne. U nás letos pod stromeček brusličky, pejsek Lucky, stolní hra Berušky (takové jednodušší člověče nezlob se) a domino Pat a Mat. Brumdu zpívajícího plyšového. Od prababičky dostane blikající botasky s Fi-Fi a knížku pohádek, od našich zpívající Sněhurku a logickou hru, od babičky v Praze konvičku Fi-fi s malými postavičkami, od exmanžela náušnice a cosi. A něco malého pro ni má ségra. No holt je nás moc, tak se to sejde, ale já to letos nepřeháněla. Já dostanu nový mobil Mělo to být překvapení, ale jelikož jsem si málem koupla sama, tak to muselo jít ven |
Denyna | 14851 |
21.12.2009 13:18:10
Ahoj,
všem přeju krásné a hlavně klidné Vánoce. U nás doma tedy klid s těmi dvěma nehrozí:) My to s dárkama moc nepřeháníme, Kami dostane velké dětské pianko, prince pro barbínu a dinosaura. Sim (15 měsíců) sadu hudebních nástrojů (no jo, už jsme otupěli, co se kraválu týče:)), auto a kreslící tabulku. Od tchánovců společně trampolínu a každá knížku. Od našich ani nevím. Já jsem letos byla s přehledem nejhodnější, a tak dostanu lyže a notebook. Prostě se vyplatím:) Ale není to všechno k Vánocům. Jinak se máme fajn, pokračujeme s naší nekonečnou rekonstrukcí, chodím dva dny v týdnu do práce a něco z domova a na Nový rok čekáme přírůstek. Čtyřnohý, od kobyly:) Co vím, tak Amaz má mizerný přpojení, jak se přestěhovali a od října mají Haničku. Měla se narodit doma, nakonec tedy v porodnici a druhý den šly domů. |
JitkaZ + Lucinka 11/05 | 28021 |
21.12.2009 9:49:17
Minko,
to máš pravdu, to by šlo 10.10.2010, no půjdu se zeptat manžela, jestli je to vyhovující datum Néééééééé vážně , domeček co stavíme, tak bude hotový v červenci příští rok tak počítáme, že by jsme se mohli do zimy zabydlet a pak do toho jít, uvidíme třeba to posunem........ |
Andrea + 2 holky | 20023 |
21.12.2009 1:13:53
Jeee, Broni, Maky, to je fajn, ze jste se ozvaly
Broni, taky mi Praha chybi :-( Naxi, co za darecky... no mam pocit ze u nas jsou od 11.11. porad nejake darecky, narozeniny se tahly az do zacatku prosince, ted zase kazdy den neco pidi v adventaku. Vanoce - my jedem do Anglie, tam toho moc nevezu - plysovou zirafu, tricko s krtkem, od Schleich zebru a zebratko, tam jsem si objednala pro ni pres Amazon takovej polstar knihu k tomu filmu Auta (Cars). Od tchanovcu vim, ze dostane nejaky prirucni kufrik, dal nevim. No a pak nas cesky Silvestrovsky snehulak... to bude letadlo od Playmobilu, trumpeta a par drobnosti. No a hlavne si prala odrazedlo!!! masinka Tomas (to je teda da mama) videla to v nejakym casopise a i si o to napsala, no sice 4 letymu diteti odrazedlo... ale ona na tom porad jezdi po byte Co od zbytku rodiny nevim... Jinak teda ja mam pocit, ze jsem se letos dost drzela!!! My dneska byli bruslit, normalne nepadam, s Tamarkou jsme spadly, tak uz pak nechtela... behala tam s bobama. |
Naxii M05+ K08 + J16 | 33633 |
20.12.2009 22:43:52
Cimoril je Peťa , Kamča má Jónu a holčičku. Amaz má myslím holčičku
Já tě uplně chápu, my se z krásnejch Čelákovic přestěhovali ke Kladnu.. Už jsem si tu celkem zvykla ale začátky nebyli jednoduchý. Tak to je paráda, že máš přítele.. A miminko.. uplně chápu, Petr by ještě třetí chtěl, já už se na to necítím a taky ty finance.V další desetiletce to rozhodně nedám.Mám Mirenu, takže si hned po skončení té první nechám dát druhou..Takže třeba už taky nikdy.. na tom přece svět nestojí.Hlavně že máš Dendu |
20.12.2009 21:41:20
Ahoj Naxi, zkoušela jsem kousínek dočíst dozadu a tady se dějí věci... Cimoril je Kamča nebo se mi to plete? Většina z vás ná nebo plánuje druhé třetí dítko, no a Amaz už má čtvrté? Týjo, měli dvě holčičky a pak kluka, že? A co má teď? A kam se přestěhovali?
Koukám že i Shedi čeká další mimi Já chi takýýýýýýýýýýýýý mimi. Já se teda přiznám, mám 2 a čtvrt roku přítele, ale stále spolu nebydlíme a ještě asi dlouho nebudeme, ale to je na dlouhé povídání. Situace je taková, že z něj vylezlo, že by ještě mimi bral, jenže nám to finanční situace jaksi neumožňuje, oba máme dluhů... a on dvě děti. Ale musím říct, že Dendu má moc rád, fakt ji má jako vlastní a ona miluje jeho i jeho dcerku, to je její velká kmarádka. Já teda žádnou antikoncepci neberu a nijak se nechráníme, a stejně nic... ani nepřepokládám, že bych otěhotněla, takže asi na další mimi už nedojde :-( Holky mě se tááák stýská po Praze, si ani neumíte představit, a to už jsme na Moravě2,5 roku. Ach jo. |
Naxii M05+ K08 + J16 | 33633 |
20.12.2009 21:32:59
Ahojky Broňule.. Hezky se nám to tady schází před Vánocema..Jen tak dál
|
20.12.2009 21:21:18
Ahoj holky, zdalipak si na mě ještě vzpomenete? Napadlo mě, že nakouknu jestli ještě diskuze existuje. Kouám, že většina vás má už dvě dítka. U nás vše při starém. Pokusím se na vás nakukovat.
A rovnou všem přeji hezké svátky a mnoho radosti z dárečků, no a hlavně zdravíčko, koukám že je tu také dost marůdků. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.