Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Naxii M05+ K08 + J16 | 33633 |
6.1.2010 8:59:06
Shedi, já jsem to podruhé měla stejně.. horší těhu jak první..Prozvracela jsem 6 kg a do 24 tt jsem byla v mínusu,zvracela jsem ještě ve 32tt, pak jsem dostala transfuzi a bylo mi líp.. všehovšudy jsem měla snad 7 kg a z porodky přišla v mínusu..
Vůbec ti to teda nepřeju.. nepomáhá ani cola bez bublinek? Tak sem potom písni, co to bude jsem wopice zvědavá Léňa se dlouho neozvala, psala jsem jí na skype, smsku a nic.. doufám, že jsou všichni v pohodě a nemá jen čas.. |
Andrea + 2 holky | 20023 |
5.1.2010 23:26:14
Shedi,
a kdo rika, ze holky musi nosit ruzovou I kdyz u nas je ted uz docela dost, ale jinak ji zajimaji stejne dal hlavne auta |
Shedi | 12342 |
5.1.2010 21:29:38
Naxi, zrovna zítra ráno jdu na velký UTZ, tak jsem zvědavá, jestli se ukáže Mám nejasné tušení, že to bude holka a Ondra si taky přeje sestřičku Jen já se s tou růžovou nějak nedokážu smířit
A jinak samý komplikace - vysoký tlak (beru léky), chudokrevnost, žlučníkový záchvaty a do toho stále zvracím alespoň jednou za den, nebo mi je neustále blivno. V I.trimestru jsem vyzvracela 8kg, teď se mi to už o dvě snížilo, ale stále jsem -6kg pod předtěhotenskou váhou. |
5.1.2010 16:24:07
Ahojky Shedinko, jak se máš těhulíno ? Pohlaví víte nebo si necháte překvápko?
|
Shedi | 12342 |
5.1.2010 16:17:14
Tak Amazonku jsem už šmírovala před pár týdny a čtvrtá ratolest mě docela dostala Rumcajsov jim přeju, letos se tam opět chci tak na týden v létě podívat, snad už bude zímecká zahrada v Jičíně po rekonstrukci
Broni, tebe jsem taky neviděla "leta", tak říká moje tchýňka Hlavně jestli jsi spokojená, Praha tu bude stát věčně Jen mě mrzí, kolika z vás to partnertví/manželství nevyšlo, ale zase na druhou stranu... proč být někde, kde mě nechtějí nebo kde mi není dobře, žejo Přeju všem Listopadkám a jejich dětem hlavně hodně štěstí a to nejen v tomhle novém roce. Protože jak říkám... kdo má štěstí, má v životě všechno |
24.12.2009 13:25:21
Marcel, no jasně.. uplně jsem to pomotala
|
24.12.2009 13:22:26
Mnoho štěstí
v kouzlu vánoc, v záři světel stromečku, ať zdraví, láska a klid, zavítají i do Vašeho domečku. Lásku, radost na Vánoce, také štěstí v novém roce. Ať Vás láska stále hřeje, z upřímného srdce přeje Matěj,Kuba,Petr a Lenka |
Ptáčková | 6626 |
24.12.2009 7:51:38
Ahoj!
Hledala jsem texty koled a u Narodil se... a našla dokonce 10.slok:)) Tak tady je máte: 1. Narodil se Kristus Pán, veselme se! Z růže kvítek vykvet nám, radujme se. Z života čistého, z rodu královského nám, nám narodil se. 2. Jenž prorokován jest, veselme se, ten na svět poslán jest, radujme se. Z života... 3. Člověčenství naše, veselme se, ráčil vzíti na se, radujme se. Z života... 4. Goliáš obloupen, veselme se, člověk jest vykoupen, radujme se. Z života... 5. Boží Syn se vtělil, veselme se, aby hříšné spasil, radujme se. Z života... 6. Z nebe na zem sstoupil, veselme se, aby nás vykoupil, radujme se. Z života... 7. Chudý s námi bydlel, veselme se, zimu, bídu trpěl, radujme se. Z života... 8. Ponížení přijal, veselme se, by nám nebe získal, radujme se. Z života... 9. Pánem jsa všech pánů, veselme se, snášel pro nás hanu, radujme se. Z života... 10. Syn jsa Boha Otce, veselme se, dán jest zemské Matce, radujme se. Z života... Jinak se máme fajn, Tobiášovi vybíráme školu, Vilém už je ve školce taky mazák, já chodím do práce, ta mě hodně baví... Koupili jsme si chaloupku, takže to je náš největší Vánoční dárek. Tak tolik Vánoční příspěvek od nás, já se snažím na PC nechodit a užívat si s rodinkou vánoční atmosféry, letos je to u nás hodně hodně klidné, pohodové, všechno s rezervou hotovo, opravdu jsem nadšená! Tak ještě jednou Šťastné a Veselé!! |
JitkaZ + Lucinka 11/05 | 28021 |
22.12.2009 11:47:10
Ahojky,
Broni, jo jo jsem znovu vdaná a moc spokojená. Měli jsme svatbu před čtvrt rokem, 9.9.2009. A co čtu taky ty se máš taky fajn, píšeš že přítel je skvělej, tak přeju hodně štěstí a do budoucna taky svatbičku My jsme s manželem spolu dva a půl roku, začali jsme letos v létě stavět, takže jsme k té svatbě tak nějak dospěli, jednak proto že chtěl manžel abych se jmenovala jako on a jednak proto , že to bylo potřeba kůli hypotéce, jinak by jsme to jako nemanželé museli tu stavbu o rok odložit kůli té hypotéce a vzhledem k tomu , že bydlíme už 9 měsíců u tchýně a ještě 7 měsíců budeme, tak odklad vžádném případě Jinak dárky na vánoce u máme všechyn taky nakoupené, takže dneska večer se chystám to všechno zabalit. Lucinka si přála koloběžku a housličky. Tak jsme jí koupili takovou tu skládací hliníkovou a housličky manžel sehnal na internetu, takové elektronické, zkrátka když to dítko jezdí smyčcem tak to hraje, to bude doma veselo, pak jsme jí koupili nějaké oblečení a to je všechno, jelikož stavíme , tak penízků moc neni a nedávno měla narozeniny a svátek, takže poslední dobou bylo dárečků až až. A od mého taťky dostane carvingové lyže s vázáním i s lyžákama, takže můžem rovnou po vánocích vyrazit, helmu jí už koupil manžel takže jsme vybaveni. Jinak pak další dárečky, od dalších babiček a dědečků, no bude toho hodně, vzhledem k tomu , že já jsem rozvedená, moji rodiče taky a manželovi rodiče taky, takže máme babiček a dědečků narozdávání Jinak všem přeji krásné svátky a hlavně pohodové a všem dětičkám bohatého ježížka. Užijte si to všichni!!!!!! |
Marcela,Jonáš11/05,Ema9/07 | 28078 |
21.12.2009 19:25:11
Ahoj Broňule! Dík za odkaz na stránky od Amaz. Hned jsem se koukla. Nestačím žasnout nad těma dětma.
Naxi, myslím, že Jónu a holčičku mám já. A Kamča (Coelha) má Jáchymáče a holčičku. My taky moc dárků nemáme - Jonáš, auto na ovládání, DVD Traktor Tom a pokladničku(tu si hrozně přeje). Od babiček knížku a další auto na ovládání. Emička magnetickou kreslící tabulku, DVD Kravička Connie a plyšovýho medvěda a od babiček panenku a knížku. Já jsem si nadělila makeup a řasenku Max Faktor, nic jinýho asi nedostanu. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.