Ahojky,
Broni,
jo jo jsem znovu vdaná a moc spokojená. Měli jsme svatbu před čtvrt rokem, 9.9.2009. A co čtu taky ty se máš taky fajn, píšeš že přítel je skvělej, tak přeju hodně štěstí a do budoucna taky svatbičku
My jsme s manželem spolu dva a půl roku, začali jsme letos v létě stavět, takže jsme k té svatbě tak nějak dospěli, jednak proto že chtěl manžel abych se jmenovala jako on a jednak proto , že to bylo potřeba kůli hypotéce, jinak by jsme to jako nemanželé museli tu stavbu o rok odložit kůli té hypotéce a vzhledem k tomu , že bydlíme už 9 měsíců u tchýně a ještě 7 měsíců budeme, tak odklad vžádném případě
Jinak dárky na vánoce u máme všechyn taky nakoupené, takže dneska večer se chystám to všechno zabalit. Lucinka si přála koloběžku a housličky. Tak jsme jí koupili takovou tu skládací hliníkovou a housličky manžel sehnal na internetu, takové elektronické, zkrátka když to dítko jezdí smyčcem tak to hraje, to bude doma veselo
, pak jsme jí koupili nějaké oblečení a to je všechno, jelikož stavíme , tak penízků moc neni a nedávno měla narozeniny a svátek, takže poslední dobou bylo dárečků až až. A od mého taťky dostane carvingové lyže s vázáním i s lyžákama, takže můžem rovnou po vánocích vyrazit, helmu jí už koupil manžel takže jsme vybaveni. Jinak pak další dárečky, od dalších babiček a dědečků, no bude toho hodně, vzhledem k tomu , že já jsem rozvedená, moji rodiče taky a manželovi rodiče taky, takže máme babiček a dědečků narozdávání
Jinak všem přeji krásné svátky a hlavně pohodové a všem dětičkám bohatého ježížka. Užijte si to všichni!!!!!!