Jituš ty jsi už i znovu vdaná? Rozváděly jsme se spolu, že?
Tak jsem ráda, že jsi spokojená.
My máme s Dendou pohodičku, ona je neuvěřitelně hodný dítě, k zulíbání. Taky má své dny, ale když někdy vidím některé děti, tak je fakt zlatíčko. Já už mám dovču, uklizeno, napečeno, dárky z poloviny zabalené. Deniska měla nějakou střevní chřipku minulý víkend, musely jsme zrušit výlet do PRahy na Disney on ice, což nás teda hodně mrzelo. No a pořád nějak průjem přetrvává, tak jsem volal dr. a nasadili jsme Nutrolin-B. Chytla to i moje máma a přítel, já naštěstí ne.
U nás letos pod stromeček brusličky, pejsek Lucky, stolní hra Berušky (takové jednodušší člověče nezlob se) a domino Pat a Mat. Brumdu zpívajícího plyšového. Od prababičky dostane blikající botasky s Fi-Fi a knížku pohádek, od našich zpívající Sněhurku a logickou hru, od babičky v Praze konvičku Fi-fi s malými postavičkami, od exmanžela náušnice a cosi. A něco malého pro ni má ségra. No holt je nás moc, tak se to sejde, ale já to letos nepřeháněla.
Já dostanu nový mobil
Mělo to být překvapení, ale jelikož jsem si málem koupla sama, tak to muselo jít ven