| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

  (?)
[<<Předchozích 890] Názory 891900 z 6294  [Dalších 5394 >>]
Katka... 7968
9.1.2006 21:46:07
Ahoj vespolek!
Lucie, taky chválím fotky.
Luci, hory alpské závidím - tam bych jela okamžitě! Pokud budeme zdraví, jedeme nejprve s partou lidí do Jizerek a pak s prarodičema na týden do Krkonoš, až budou mít starší děti týden prázdnin. Ale ty naše sjezdovky nestojí za nic, protože přeci jen sjezdovka je sjetá během pár minut a pak se půl hodiny stojí ve frontě. :(((
Kaculdo a ostatní, kde vy máte fotečky?
Luci, Slaný je super. My jsme si koupili permanentky do Kladna - tam je to pro větší děti ještě lepší - tobogány, klouzačky a i trychtýř. Pro malé děti tam je jen malinký bazének (ve Slaným je větší), ale našim malým dětem stačil bohatě. Ale i u nás se prý staví aquapark, tak snad brzy nebudeme muset jezdit tak daleko.
Lucie, Amaia+Eneko+Julen 18584
9.1.2006 15:45:19
Ahoj holky!

Diky za pochvalu fotek!

Kaculdo, tem botam se rika “albaracas”, k tomu kroji je maji holky i kluci. Taky se mi moc libi, ale minuly vanoce jsem z nich moc nadsena nebyla, protoze Amaia se akorat naucila chodit a mela jsem pocit, ze v techhle se prerazi!;o) Kupodivu ne. A k ty tabuli – od Stedryho vecera uz nemuzu krevety ani videt:o))) Co se tyce novorocniho predsevzeti, tak je to jasny – udelat mimi a usadit se. Coz se nam snad povede. Hubnuti je pase, o Vanocich se mi totiz zahadnym zpusobem podarilo shodit ty dve kila, co jsem pribrala v lete, takze jsem zpatky na svych spokojenych 56 kg:o)

Luci, ty hory ti zavidim, my jezdili roky do Val Thorens, tedy mama porad jezdi, s kamaradkou, letos odjizdeji na konci ledna. Ja na lyzich nestala 3 roky, taky si rikam, jestli se neprerazim:o) Tak si to skvele uzijte a uvidime se holt az po horach! Ve Slanem je to prima, ten bazen, pred par lety jsme tam jezdili kazdy vikend.

Ivco, s tou teorii jsi me rozesmala, vzpomnela jsem si na Nedveda, jak rika, ze se s brachou narodili v zari..”tak si to spocitejte a bude vam jasny, proc vypadame tak, jak vypadame”;o)

Dnadulo, 16.1. si pisu do denicku, snad se vyhrabes:o)))

Toci, kraaasny dortiky, jsi fakt sikovna, to bych asi nesvedla!!!
konecnad,Krystof03,Kaja06 16697
9.1.2006 15:23:49
Toci, nic neslavimer, ale kdyz my zbyly nejake orisky, tak abych je upotrebila a tata chce neco sladkeho, tak udelam auto, ale musi byt hnede, ne bile, jako tve ;o], to by byl vilagos.
Ano testik ukazal 2 carky a 23 si to jdu potvrdit k dr. Uz nejsem tak zhava, jako u prvniho, to bych u dr. sedela kazdy den, ted si rikam, at tam nemusim jezdit moc casto.
Silnicari, co to je? :o]
U nas jezdi jeden manik s traktorem, ale to ho musi obec objednat a musi mit pan cas.....
Toci 12735
9.1.2006 9:44:24
Holky, nebojte, mimi v břuchu vydrží vic než si myslíme :o) Mě se třeba Kuba ke konci těhu nosil nejlíp tak, že jsem si ho prostě na toho pupíka posadila ;o)
Dano, proč budeš dělat dort? Něco slavíte? Jinak já jsem dětem dělala taky "hračkový" dorty k narozkám v září, zkusím sem hodit fotečku :o)

S tím sněhem je to nepříjemný, oni vás neprohrnou silničáři? Mě teda stačí odhazovat chodník, někdy je to pomalu co dvě hoďky :o/
16. nevím, jestli to nějak zvládnu, 17. jdem s Kubou na příjem do nemocnice na tu mandli. Vidím to spíš až na únor...
Dano, a už sis konečně udělala ten testík? Už je to těhu jistý?
Emma78 8067
9.1.2006 9:12:58
Dano,taky ještě dodatečně gratuluju k bříšku a ať je všechno jen v pohodě. Co se týče zdatnosti druhého mimi,tak v to taky pevně doufám,protože zatím co u Lenky jsem neustále jen myslela na to,že jsem těhotná:o))(je to myšleno trošku nadneseně:o)),tak te´d na to dost zapomínám a třeba Leničku zvednu(i když je to jen v rámci hry,ona nošení nevyžaduje a všude si raději vyleze sama) apod..Už aby byly pohyby,aby se mimi samo připomínalo:o).
konecnad,Krystof03,Kaja06 16697
9.1.2006 7:45:38
Ahoj holky,\dekuji za pranicko, snad bude vse ok, uz mi ani neni blbe.
Ale Krystufek mi dava zabrat fyzicky a ja jsem unavena a musim jit po obede spat nebo pak vecer sotva stojim na nohou. Musim ho nosit na konikovi, behame, no, myslim, ze druhe mimi bude dost zdatne, kdyz tohle vsechno zvladne :o].
Tak co srazik pristi tyden od 16.1.? Ale u mne je to zase o pocasi, pokud bude protazeno a ja si budu mit cim posypate, prijedu, pokud to nepujde, budu zahazena az nad hlavu, tak se sama s hrablem drit nebudu. Posledne jsem to odhazovala sama s Krystufkem a ostatni se jen po tom svezli a ani nezabuceli, tak za vola tady nebudu! maji 15 az 22 lete deti, tak at makaji, co ja s miminem a brichem se budu drit. jenze kdyz chci, aby tata dojel domu, tak mu to musim trochu odhazet....a ostatni jen pockaji az to udelam, jsou zalezli za zaclonkama a pak si odhr nou cesticku ke garazi.
No, tak jsem si postezovala a uz bych vas rada videla.
O te rozmnozovaci teorii je to asi jak u koho, ale mne e vsichni smejou, ze si to planuji, ale pak cumi, ze kdyz jsme si to naplanovala, tak to taky vyslo. Snad to bude ok az do konce jako prvne. kdyz jsou ty zarijnatka tak fajn ;o].
mimochodem, Krystof videl v casopise dort auto a tak jej na mne vysomroval, tak budu delat nejaky dort z rodinny kucharky, uz mam myslenku, jak to vyresit a kremem to cele opatlam a pak namaluji na zavodaka. Tak kdyz to bude ke koukani, tak to vychotim a dam sem ;o].
Hezky mrazivo ;o].
kaculda 17148
8.1.2006 22:00:41
Katko, dekuji za pritelika, jste krasna rodinka:o), obdivuji, ze tolik s detmi cestujete, ja vylezu akorat za humna a staci mi to:o)).
Jeste k tem barvam do detskeho, brachova pritelkyne mi radila, ze maximalne dve barvy sladit do sebe, barvy jemneho tonu, mne se povedla priserna kanarkove zluta, ale casem se vsem dost libila:o)), ted mame v detskem svetle zelenou, jen na dvou stranach, houbovou technikou jsem to mela za hodinu hotove a nejsou videt nerovnosti:-P.

Uzijte si hory a snih, tady neni po snehu ani pamatka:-(. Dobrou...
Luci, Ondra 24.09.03 15412
8.1.2006 19:15:17
Ahojky,
Luci, tak jsem se podivala na fotecky. Moc pekne!!!! Ondra se taky musel kouknout na "Maju" a chechtal se, nevim proc, asi ji v tom kroji nemohl poznat:-)))) Ale moc ji zo sluselo!! Ale tebe poznal hned, to je zajimace, ze si te pamatuje a dokonce i jmenem (ze by proto, ze se jmenujeme stejne?) Ale minule poznal na fotce i Danu s Krystufkem, tak asi ma dobrou pamet na lidi a jmena(na po mamince):-))))

Vcera jsme byli plavat ve Slanem. Konecne jsme tu nasli neco podobneho tomu v kam jsme chodili v Nemecku. V detskem a ve virivce byla tepla voda, tak si to deti pekne uzili. A my dospeli taky. Ja jsem si po dlouhe dobe i zaplavala a byla v pare:-)) Ondra uz docela pekne plave(s rukavky), skace do vody jak dabel:-)

Tak jdu je ostrihat, at jsou na ty hory trochu k svetu.

Jo, na ty hory jedeme do Francie, stredisko la Plagne, je to kousek od Altberville. A uz se moooooc tesim! Ja jsem taky nebyla dva roky na lyzich - tak doufam, ze si nezlomim nohu:-)))
Iva (Aneta03, Radovan06) 13293
8.1.2006 14:04:08
Vítáme další bříško do party :-)))

U nás teorie nefunguje, máme termín 15.6. a Anetka je 27.9.
A sourozenci jsme prosinec - únor - červenec, takže taky ne.

U nás v porodnici zas měli takovou teorii, že nejvíc dětí tam mívají brzy na jaře, to jsou ty letní dovolenkové a pak v září, protože jsou to ty děti podnikových vánočních večírků a silvestrovských oslav.
kaculda
  • 
7.1.2006 21:41:03
vsechny:o))).
Danco, Gratuluju a preji pohodove tehu:o)). Ja jsem taky otehotnela presne ( teda ne na den presne, ale asi ctyri dny), jen o tri roky:o)). Jedno ditko jsem prenasela a druhe vykouklo driv, takze mame jakysi odstup oslav:o)).

Katko, zazadala jsem si o pritelika, abych Vas mohla zkouknout:o))), Dik.

Lucko s Amaiou, krasny fozky a ta stedrovecerni tabule;-), hmmm mam chute:o).
Tenhle tyden se snad dokopam vlozit fotky z leta!. Ty boticky jsou super bomba, neco takovyho miluju:o)).Jak se jim rika?

Holky, co Vase novorocni predsevzeti??? Ja jdu jako obvykle do hubnuti. Od pondelka zacinam:o)).

Jani, u Vas je oblibena " Sona vi, Sona vi" u nas uz mesic vede " na kole, na kole, Z radnice do porodnice..", si vzdycky na Vas vzpomenu:o))).

[<<Předchozích 890] Názory 891900 z 6294  [Dalších 5394 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.