| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

  (?)
[<<Předchozích 880] Názory 881890 z 6294  [Dalších 5404 >>]
Lucie, Amaia+Eneko+Julen 18584
10.1.2006 22:33:05
Ahojda,

Kaculdo, to mas s mamkou UPLNE stejny jako ja...taky jsem lev:o))) A mama je vodnar, ohen a voda moc dohromady nejde...tesim se na fotky!

S tim spanim, taky prestavame. Nekdy vubec nespi, nekdy jen stezi hodinku, ale zrovna vcera 2 hodiny, musela jsem ji vzbudit, aby nesla spat buhvi v kolik. Do postele ji ale stejne davam, kdyz neusne, tak pro ni za hodku prijdu. Ted zaleha az ve 3 a kdyz usne, tak o pul hodiny pozdeji. Taky uz to na dlouho nevidim:-( A to vecer usina az okolo desate (nejmin od deviti je v posteli) a vstava mezi pul a osmou!

Tak ja jdu taky chrnet.

Dnadulo, jsem zvedava, jaky bude mit ohlas dortik, dala bych si, mnam! Ja ted vubec nejak nemam chut k jidlu, to je asi tou zimou:-(

Dobrou!
kaculda 17148
10.1.2006 21:18:51
Halole,

tak Vam "bazenkovani" zavidim, doufam, ze az se my objevime v CR, tak Vas vsechny poznam:o).
Katko, fotky vlozim, jen se k tomu nemuzu nejak dokopat, meli jsme neco s pocitacem a ted se vsechno dlouho nacita:-(, hned jak jich par vlozim, tak napisu odkaz.

Ve ctvrtek mi prileti mamka, tak uz se tesim jak si odpocinu:o)), i kdyz po trech dnech si vetsinou s mamou lezeme na nervy:-(, vetsinou jsem ja ten typ provokater, pokazde si rikam "bud ticho, nic nerikej", ale pak to ze me nejak vyjede, ani nevim jak. Nastesti na sebe vzdycky pet minut rveme a pak je klidek, jako by se nic nestalo:o))), ja jsem ve znameni lva, a tohle ja ma horsi vybusna stranka:o)).

Holky, spi Vam jeste mrnousci po obede?? U nas to vypada, ze Johanka pomalu prestava...vzdy dva dny nespi a pak jedno odpoledne spi i tri hodiny, zacalo to ted pres svatky, tak doufam, ze jak tento tyden zacala zase skolka a stary rytmus, tak jeste bude spat, byl to Bozi klid;o)))). Ted jak je od osmi do osmi vzhuru, tak uz kolem sedmy padam na "hubu":o)).

Mejte se Kaca
Toci 12735
10.1.2006 20:03:01
Nám je celkem jedno kam, pokud to bude v rozumné vzdálenosti od nás ;o) Doufám, že budem schopní už v únoru, na mandli jdem za týden a pak má 14 dní rekonvalescenci. Doufám, že nám bazén nezakážou... bazén jen s Viki bych asi doma neprosadila, Kuba by se cítil ošizenej...
konecnad,Krystof03,Kaja06 16697
10.1.2006 15:34:22
Holky dort je dopatlan a tuhne, tak jej odpoledne nafotim a vecer vlozim ;o].
Jsem pro hromadne bazenovani. Mne da zitra rano kamoska kontakt na Radlice, abych si zjistila, kdy maji bazen pro deti {to je cerstva voda} a dam vam to sem vedet, ju?
Luci, Ondra 24.09.03 15412
10.1.2006 14:53:53
Toci, jsem za!!! Jen rekni kam. Teda muzeme az ten dalsi tyden:-)) Co Kubik, kdy jde na tu mandli? Drzim palce at to dobre dopadne.

Vcera jsem volala s kamaradkou, mala od ni chytla infekci do pusy. Kamoska mela opar, nedavala pozor - jen malou pusinkovala, a virus se ji prenesl do pusinky,ma horecky a v puse same puchyrky, nechce nic jist - jenom pije, ani doktori(v nemecku)na to neprisli, diagnozu si nasla na internetu. Tak me z toho bylo divne - ja nasim deckam olizuji cumel i lzicku, i kdyz vim, ze se to nema. Tak pozor na herpesy:-)

Jinak jsem dneska byla u dr. Luky je pidimuzik:-)) vazi 9300g a meri 74cm, Ondra mel v roce 9150g a 77cm. No tak to neni az tak zle, ze?
Lucie, Amaia+Eneko+Julen 18584
10.1.2006 14:22:46
To je vybornej napad!!!Kam bychom mohly jit?
Toci 12735
10.1.2006 14:05:39
Holky a co uspořádat někdy hromadný "bazénování"?
Lucie, Amaia+Eneko+Julen 18584
10.1.2006 8:35:17
Dandulo, to si pletes, to budes spis jako Pamela Anderson:o)))) Hele, taky bych chtela jit do bazenu, v Radlicich maji maly pro deti?
konecnad,Krystof03,Kaja06 16697
10.1.2006 7:51:16
Teda baby, vy jste lyzarice ;o]. Ja kvuli kolen nesmim lyzovat, ale chci zkusit bezky, ale jaksi mi na to nezbyva cas, nejdriv prvni tehu, pak maly Krystof, ted druhe....jo jo same vymluvy ;o].
Jinak me chytly usi, tak jsem vcera mela horecku, kapala jem si propolis a davala teple zabaly an usi a uz mi je lip, hura, budu nosit cepici, to je me novorocni predsevzeti ;o].
Taky mam pujceneho posledniho HP, ale jeste ctu knizky z postromecku, si ho nechavam na pozdeji, at mi "dlouho vydrzi".
Jak mluvite o tech bazenech, Krystof se zblaznila musime jet do bazenu, huci o tom od rana do vecera. Tak pojedeme do Radlic. Do Slaneho to mam daleko, pokud to chci stihnout mezi praci a do Kladna nevim kam jet :o{. Bych potrebovala nejaky aspon hruby popis, kde to je.
No a dneska jdu vecer plichtit dort, at ho ma na rano pripraveny, ufffff.
Co bych pro nej neudelala, ze ;o].
Hele s temi \nedvedy je to fakt, ja jsem taky poradana herdek baba, ze by to bylo tim zarim ;o]]]]. Snad po kojeni zhubnu tech poslednich 10 kilo, co mi chybi a budu mit klid.
Moje teorie je, ze s kazdym tehu zhubnu, tak po ctvrtem mimi, budu jako Twiggy, ale s velkym poporsim ;o].
Luci, Ondra 24.09.03 15412
9.1.2006 22:02:16
Katko - ja se taky moc tesim. Doufam, ze ne predcasne:-))) Je pravda, ze do toho Slaneho je to kousek cesty, ale to nevadi, je to takovy pekny celodenni vylet:-)))

Dnes jsme se byli podivat za nasi neteri, je po operaci brisni kily a hlidaji babicka. Ondra byl uplne nadseny z toho, ze je babicka v Praze. Docela si na ni hodne zvykl behem tech dvou tydnu, zato Luky k ni vubec nechce jit:-)) Ten ma dedecka:-))

Vcera u nas byli znami co s nami jedou na ty hory. Maji 8mi mesicni holcicku, ktera pekne lozi a vsude se stavi. Ondra z ni byl uplne nadseny, porad ji daval hracky, hladil ji po vlaskach a rikal "Simonko, pozol davej" no bylo to sladke:-)) Luky jen proskoumal vsechny otvory v obliceji:-)) Tak jsem zvedava na ten tyden co s nimi budeme spolecne bydlet:-))

Tak odchazim si cist Haryho Pottera!! At to do tech hor doctu:-))
[<<Předchozích 880] Názory 881890 z 6294  [Dalších 5404 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.