| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

  (?)
[<<Předchozích 820] Názory 821830 z 6294  [Dalších 5464 >>]
konecnad,Krystof03,Kaja06 16697
27.1.2006 15:34:23
Ahoj holky,
dekuji za pranicko brisku, uz mi je trochu lepe, anebo jsem si uz zvykla, nebudu kricet hura ;o].
Skoda, Luci, ze ti ten srazik nevysel, az prijedes od vasich, napis, my s Krystufkem radi prijedeme, kdyz mne ponavigujes.
Zatim sockou zvladame jezdit, mame to jako spestreni, naposledy v pondeli, cely den. Ale vim na stopro, ze se druhym kocarem jezdit nebudu, jen v satku.
Krystufek je sladatko, snad i ten druhy bude stejny. Jak mi bylo blbe, tak se mi spatne chodilo po tech nasich konarech, tak Krystufek sjel po zadecku, postavil se dole, natahl ke mne rucko a rekl"mami, ruku, pojd, pomuzu." Doprdelky, to je tak nadherne, jako zadny jiny pocit, malem jsem brecela, kdyz to udelal poprve. No jo, uz na mne lezou nejake ty citovky no. mimochodem to z prvniho tehu taky neznam.
jinak jsem jeste nepribrala, tak snad to udrzim co nejdele. Zato plet a v lasy, fuuuuj, no az se uvidime, to budete koukat hruzou \;o]. To je dan za lasku k detem, vemou vsechno a nenechaji nic....pak zbyva plastika ;o]. Delam si legraci. Tady mrzne az prasti, chodili jsme aspon na hodinku rano a na hodinku vecer ven, pes i Krystufek se museli vyvetrat a me je venku nejlepe, v teple mi je spatne.
Luci, Ondra 24.09.03 15412
27.1.2006 14:11:59
No srazik dopadla spatne! Byla jsem tam sama, Lucka taky nemohla dojet. Tak jsem se alespon potkala se svagrovou a domluvily jsme dnesni vecer! Puvodne jsem nechtela taky jet, kdyz mi psala Lucka ze nedojede, ale uz jsem to Ondrovi slibila, coz byla asi chyba, ale alespon si vyhral:-)) Ted jsou oba unaveni a spi, ja si pisu s Ivanem (rozkazy co jeste koupit) a pak hura na uklid a chystani dlabani v pet k nam prijdou svagrovci dooslavit narozeniny od Lukyho :-))
Tak Toci - preji brzke uzdraveni!!! My taky snoplime:-(
Jinak holky jak jste cestovali MHD se dvemi detmi? Me se to porad nejak nedari, jsem strasny zmatkar, dneska jsme malem nestihli vystoupit na Vodickove, jeste, ze ti lidi byli tak ochotni:-( Svagrova tvrdi, ze to je jen o treninku, ze mam casteji jezdit a ze si na to zvyknu. Tak nevim:-(
Katka... 7968
27.1.2006 11:29:31
Tak jsem zvědavá na zprávy od srazíkářek. My nikam nejedeme, děti nemají plavání kvůli havárii vody v centru, navíc jim je nějak špatně od žaludku. Koukám na jiné diskusi, že Toci taky nejela. Co vy ostatní?
Toci 12735
27.1.2006 11:29:19
Tak se stalo co jsem předpokládala - samozřejmě se srazíku nemůžu zúčastnit a sedím doma. Kuba začal nějak nudlat a navíc hrozně chraptí, tak jsem nechtěla riskovat reznesení nějakého zákeřného baciláka. Už aby bylo teplo a bylo po problémech. U nás se to tu neustále množí a roznáší, takže vlastně celou zimu někdo marodí :o( Doufám, že si to holky užívaj a pak napíšou nějaké zážitky :o)
Katka... 7968
27.1.2006 10:19:02
Tak my nikam nejdeme. Dětem plavání kvůli vodě odpadá. Těším se na zprávy ze srazíku! :)
Katka... 7968
26.1.2006 23:15:25
Luci, přesně tak - socka je MHD. Od té doby, co máme auto, jsem strašně zpohodlněla a přemísťuji sebe a děti hlavně autem. Manžela nutím jezdit MHD, protože má legitku a vždycky mu nadávám, když jede autem. :) Ono to při cenách MHD vyjde tím autem snad i levněji, když jedu s těmi platícími dětmi a hlavně ušetříme hromady času. A některé věci bychom možná ani nestíhali. :)
Ty se chystáš studovat? Seš dobrá!!! Můj procesor by už to asi nezvládl - musela bych si dokoupit paměť! :))))
Ten zítřek si ještě rozmyslím. Raději na mně ale nečekejte. Pokud byste někdy razili na Smíchov, tam jsme pečení vaření.
Luci, Ondra 24.09.03 15412
26.1.2006 22:49:53
Katko, prosim te co to je "jet sockou"? Chapu to spravne MHD? :-))) Tak vem starsi deti sebou, alespon nam daji pozor na ty nase:-))))

Petulo, diky za pochvalu! A jsi super, ze to takhle zvladas!!:-) Ja se ted rozmyslim nad Vysokou skolou, jedna prihlaska je jista Ostravska univerzita - tam by to bylo super, babicky a teticky by hlidaly, druha v Praze na CVUT - tady vaham, pouze denni studium a to s dvema detmi a bez babicek. Takze premyslim, zda bychom to zvladli a nebo ne. Tak mi posli trochu optimismu:-)) Kluci si hraji docela hezky, spolu si hraji jen, kdyz tam jsem, kdyz odejdu tak se perou o hracky. Luky dostal dneska zachvat place, protoze si Ondra sednul na jeho auto:-))a on ho chtel jen pro sebe. Ondra ho vetsinou zalehne, kdyz nechce aby mu neco bral:-)) Ale jinak si dneska pekne jezdili s autickama. Ondra si uz umi pekne hrat sam, vcera lepil snehulaka, ja jsem jim delala obrazky na stenu, tak me hladil po vlasech a rikal mi, ze jsem hodna a sikulka:-))

Tak pa zitra! Toci tesim se na Kubu - teda hlavne Ondra, alespon tam nebudou holky v presile:-)
Katka... 7968
26.1.2006 21:09:25
Plavčo mají ve škole u Národního divadla a začíná jim to cca. ve 12.45 - takže můj problém nemít se během té doby kam vrtnout s dětmi trvá. Navíc tam vždycky řeším parkování, všude modrá zóna nebo žlutý pruh - takže asi pojedeme sockou, to už bychom rovnou mohli jet taxíkem při těch cenách. :)
Toci 12735
26.1.2006 20:33:38
No Katko, pokud tam půjdeme my, tak tam budem tak do těch 12,30, ve 13,30 musím být s Kubou na chirurgii. A kde máte to plavčo?
Katka... 7968
26.1.2006 20:22:50
Zdravím zasloužilou matku v akci Peťuli! :))) Ostatní samo taky, zvláště tedy Daně velká gratulace k miminku v bříšku! Tak na sebe dávej pozor, ať je všechno v pořádku!
Luci, na fotky kouknu, jakmile budu mít čas - to mne určitě šíleně nažhaví na hory. Už abychom tam byli. :)
Já nevím, jak to zítra udělat. Starší děti se mi do Tr. brát nechce, protože tam budou akorát prudit a pak později už zase tam nebudete. :( Jestli to správně chápu, odejdete asi ve 12.30?
[<<Předchozích 820] Názory 821830 z 6294  [Dalších 5464 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.