| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

  (?)
[<<Předchozích 810] Názory 811820 z 6294  [Dalších 5474 >>]
Iva (Aneta03, Radovan06) 13293
29.1.2006 13:12:40
Peťulo, dík, ale 15.000 je na MC nepředstavitelná suma peněz. Máme co dělat za rok dát dohromady 50.000 (energie nás stojí 150.000, 100 je grant od města a zbytek se musí vydělat)Jestli to klapne, tak mám nějaké firmy, co to nabídly jako sponzorský dar.
Já jsem na tom se školou podobně-už jsem se odhodlala, že dám v lednu přihlášku na arterterapii do Tábora, to by mne moc bavilo a prásk, na podzim dvě čárky. Vím, že bych si potřebovala kvůli návratu do práce dodělat aspoň bakaláře na nějaký ekonomický směr, ale do toho se mi nechce. Že bych se někdy vrátila ke své původní profesi- mám vystudovanou stavařinu- to asi sotva, tam mi už totál ujel vlak, a za druhé už bych asi nemohla při dětech a práci, kterou má manžel, mít taky zaměstnání "na telefon" že je průser na stavbě nebo odvolávání z marodky, že hoří termíny s projektama a tak; aby rodina fungovala, tak takhle může pracovat jeden, ale oba dva ne.
Bajka + 2 brouci 5337
29.1.2006 0:05:35
Téééda Lucko naše španělská, tak jste teda doma měli veselo, co :-/, u nás se udržuje hladina ´žárlivosti´ na snesitelný úrovni, sem tam do sebe slovně šťouchnem, ale působí to víceméně potěšujícím dojmem, dá-li se to tak říct. Prostě dobrej pocit, že o tebe ten druhej pořád stojí :-)

Tak dámy, skládám úctu před těmi mimomateřskými aktivitami. Lucko s klukama o vejšce jsem taky uvažovala, dokonce jsem si stáhla i nějaký materiály, našla si obor, co by se mi líbil a pak najednou... kách, a na testu byly dvě čáry :-) Půjdeš do toho i se dvěma dětma? A co by se ti líbilo? Já měla vyhlídlou distančně Podnikovou ekonomiku tady na liberecký vejšce, přijímačky z němčiny bych dala v pohodě, praxe v oboru v pohodě, ale ta matika... jsem lempl co už neovládá učivo ze základky (ach ta dnešní doba kalkulaček a pécé :-(, natož střední školu. No třebas až budu s prckama dělat domácí úkoly... :-)

Ivo - naše firemní weby mám na triku, dávala jsem do kupy strukturu a texty, grafiku se šablonama nám dělali profíci a vnitřky jsem si už osázela a aktualizuju sama (hovím relativně dobře html a css stylům). Weby jsou tady, tu a tu. Na grafický návrh webu se mi nejlíp osvědčila firma WDA (kontakt Honza Křenek) - dělají pěkné netradiční weby a cenově vč. vygenerování html šablony cca 10-15 tisíc. Samozřejmě dodávají komplet i vč. publikačního systému. Jednoduchý a dostupný publikační systém je např. WebGen. Uf, to je nevyžádaný reklamy :-))

Káťo, k občasné potřebě zakoupení dodatečné paměti se připojuju, jen najít vhodnýho dodavatele... nějaký tip? :-)

Tak já jdu do hajan, kluci jsou zlatíčka a Jindra mi chrupkal včera od 22 hod do půl šestý do rána, to jsem u Honzíka neznala :-)
Iva (Aneta03, Radovan06) 13293
28.1.2006 19:26:41
to cteni SMS a mailu je mor 8-/
halvne ze uz je dobre
Lucie, Amaia+Eneko+Julen 18584
28.1.2006 18:46:23
Ahojky, hlasim se opet do sluzby:o) Luci, jeste jednou - ten patek me fakt hrozne mrzi, uz je to v pohode, ale diky za nabidku. Pro vsechny - manzelovi zcistajasna "ruplo v kouli" a tak jsem vseho nechala a jela za nim, abych zachranila, co se da. Precetl si totiz nejake me pet let stare maily, kdyz jsme jeste nebyli spolu a myslel, ze jsem mu zahybala:-( Nejak se nevsiml datumu...ale uz je to dobry.
Takze sraz pristi tyden (tentokrat bez Lucky)?
Ivco, koukam, jaka jsi sikula!
Dandulo, Krystof je zlaticko!
Martino, my kocarek porad pouzivame. Mlada je totiz lina chodit:-( Ale nesedi v nem, vozi se na zadnich stupackach (mame Peg Perego Pliko P3).
Holky, ja jdu, mame "postkrizove" libanky:o)
Iva (Aneta03, Radovan06) 13293
28.1.2006 17:07:56
my nepoužíváme kočárek od loňského jara, ale proto, že to tu máme všude blízko (cca do 15 minut chůze kamkoli, od doktora po obchod) a hodně jsem používala jako zálohu šátek, protože mi ortopedka řekla, že do 3 let kdykoli si dítko řekne, tak bych ho měla být schopná vzít na kočár, že na dlouhé chození ještě nemají vyvinuté kyčle a kolena
:-) když já to častěji nestíhám, Toci :-) číst chodím, ale moc nepíšu :-)
učím v MC výtvarku, vzala jsem správcování webových stránek www.mc-maj.com, teď dělám výběrové řízení na dodavatele profesionálních webových stránek s redakčním systémem a jinými vylepšeními; do toho to druhé těhu mi nějak zabírá čas v tom smyslu, že třeba taková výprava ke gynekoložce je s Anetkou záležitost pomalu na celý den - ráno vyrazíme s tatínkem autem, vyřídíme dr, pak jdem pěšky na bus, domu, honem uvařit, spát a jsou čtyři odpoledne jen to hvízdne bez jakékoli viditelné činnosti za člověkem. Taky mám trochu potíže s tím, že jakmile to přepísknu, tak hned začínám špinit, musím se fakt hlídat, dr mi vyhrožuje nemocnicí. stačí dlouho sedět u PC, když dělám s webem, nebo jak jsme včera chodili od rána UTZ, pak EKG a na mzdovku vyřizovat papíry kvůli daňovému prohlášení - a dneska od rána ležím. :-/ minule jsem tím proplula ani jsem nevěděla jak, moc to neznám
tvoření tvořím, no :-) docela jsem spokojená, s výtvarkou s dětma v MC se dost vyblbnu :-) minule jsme dělali ptáčka s tělem z vlnité lepenky a křídly z obtisknutých a vystřihnutých dětských rukou. Drátuju šperky, to se mi docela daří, už jsem dostala i nabídky, jestli je nechci dát na prodej, ale mám problém s tím, že hrozně nerada dělám hodně stejných kusů, to mne přestává brzo bavit. Začala jsem psát o tvoření do časopisů, takový větší článek mi vyšel v prosincovém vánočním speciálu Receptáře - ani nevím, jestli jsem se chlubila, asi jo, byl to návod na sněhuláka z korálků. Barvit textil jsem přestala, protože mi hobby barvy nedostačují, dostala jsem na jednom kurzu profesionální průmyslové, ale to je zas práce s chemikáliemi a to se mi pro jistotu s bříškem dělat nechce, co kdyby. Šít taky už moc nešiju, protože Anetka se nedá od stroje odehnat a strká mi prsty pod jehlu, tak to moc nejde. Naučila jsem se plstit vlnu jehlou (ručně), tak si hraju s tím. No a snažím se pořád dělat ty frivolitkové krajky. Toho je, co by člověk chtěl a má možnost se naučit, ale kde brát ten čas...a do peněz to leze...
jo mimo jiné finišujem s rekonstrukcí bytového jádra, jsme ho teda nevybourávali, budem obkládat to umakartové, ale už máme položené podlahové topení, kompletně vyměněnou elektroinstalaci a vanu a vybraný koupelnový nábytek. snad někdy přístí týden by měly přijít obklady a půjdem konečně do finále :-)
Toci 12735
28.1.2006 13:49:09
Martino,
já mám obě děti v září a obě se v tomhle věku v zimě vozili/vozí. Když byl první v tomhle věku, musela jsem si půjčit dvojčecí kočár, neb už jsem měla cruhou cácorku. Myslela jsem si, že to zvládnem v pohodě, protože Kuba už víc než půl roku v kočáře nejezdil, ale v zimě mi pak odmítl šlapat a tak nezbylo nic jiného. Druhá prďola je pohodlnější celkově, takže ta kočár ještě nestihla ani odložit :o) Takže z mých dvou zkušeností kočár na zimu určitě ano, ale jsou tu holky, co už kočár snad ani nemají :o)

Toci 12735
28.1.2006 13:48:00
Ahojky :o)
Ivo, to jsou super zprávy :o) Ukaž se častěji a písni, jak se daří a jak tvoříš :o)
MARTINA
  • 
28.1.2006 12:54:17
Moc se omlouvám že vám sem lezu.Čekám mimčo a vybíráme kočárek holky jak moc vaše drobečky vozíte ted v kočárku?Náš drobek bude v září a mne zajímá jak to budem dělat v zimě až nám budou 2 roky díky a nezlobte se
Iva (Aneta03, Radovan06) 13293
27.1.2006 16:20:49
Ahoj holky
tak my jsme dnes byli na druhém ultrazvuku, úplně jsem zapomněla, jaký je to silný zážitek. A výsledky taky všechny OK, takže spokojenost. A termín se nám zase potvrdil ten, co máme sami vypočítaný ze dne oplodnění, rozptyl je +-3 dny, minule to byl skoro měsíc, to bylo dost blbé, člověk nevěděl, co teda platí a kdy má co čekat. Doktor si z nás dělal srandu a mluvil v hádankách, takže řekl i neřekl, co to bude, nám to neva, ale myslíme si, že to asi bude kluk.
Anetka byla na UTZ s náma, komentovala tam všechno :-))) radila doktorovi stylem "se tam vrtí, viď, ti to nejde" "stiskni AltQ" "miminko vidi miminko na pocitaci" no komedie. dnes nas cekaji jeste padesatiny moji mamy. vzhledem k tomu, ze anetka v poslednich dnech nespala v poledne, tak jsem docela utahana-jsem si na to zvykla, že si jdu s ní na dvě hodinky lehnout, mi to moc pomáhá
Katka... 7968
27.1.2006 16:15:46
Jé, Luci, to je mi líto, že to takhle dopadlo. :(
Na to MHD si fakt asi budeš muset zvyknout - přímo drze žádat lidi o pomoc, pokud Ti to sami nenabídnou atd. A taky to asi trénovat. Snad se Ti už žádný takový zážitek, jako jsi měla tentokrát, nezopakuje! Ale jenom kvůli tréninku nemusíš být každodenním návštěvníkem MHD. :)
Dano, Krystůfek je zlatíčko! :)
[<<Předchozích 810] Názory 811820 z 6294  [Dalších 5474 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.