| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

  (?)
[<<Předchozích 800] Názory 801810 z 6294  [Dalších 5484 >>]
konecnad,Krystof03,Kaja06 16697
31.1.2006 16:12:52
Holky, zitra jedeme do Clovickova tak kolem 10:45.
Neprijedete tam nekdo? Musime se otrepat z dnesni navstevy, Krystufek byl otloukanek a celou navstevu proplakal, srdceryvne ;o{.
konecnad,Krystof03,Kaja06 16697
31.1.2006 8:40:02
Ahoj holky,
tak Luci, ctu ze to mas radne pod kontrolou. Ale je zvlastni, jak s nekym x- let zijes, myslis si neco a pak te tak vykoleji nebo prekvapi, ze pomalu nevis, jak reagovat. Dobre, ze jsi si nechala chladnou hlavu a hlavne, ze jsi ten mail nesmazala, pak by jsi nemela cim argumentovat, ale ze jsi za nim jela. No, my kdyz jsme meli ted na podzim krizi a tata mi nezvedal telefon {nic takoveho jako u vas, ale mela jsem stavy, ze uz chci mimi a blbla jsem a on mel tezkosti v praci, tak presta komunikovat}, tak ja jsem se taky nesnazila...a za 2 dny e to vyrikalo. Ovsem kdyby to bylo jako ta situace u vas, tak za 2 dny uz by bylo na rikani pozde. vzdycky zalezi v jakem stavu jsi v te chvili.
Tak je dobre, ze vam to klapci. No a makate na tom druhem mimi nebo to flakate ? ;o]
Lucie, Amaia+Eneko+Julen 18584
30.1.2006 21:38:32
Dandulo, to je prave "vono", manzel ma pristup na moje emaily, na telefon, zna hesla, pin a , stejne tak ja na jeho, a nikdy by me nenapadlo cist jeho postu, sms nebo cokoliv, ne ze bych se bala toho, co objevim, ale ze proste verim. Ani on toho dosud "nezneuzil" ... Tohle byla proste blba nahoda, ze tam v pocitaci byla zrovna ta stranka s tim mailem a povedomy jmeno...asi nikdy nepochopim a on taky ne, co ho primelo k tomu ten mail otevrit...To byl taky jeden argument krome toho datumu - "myslis, ze jsem tak blba, kdyby to neco bylo, tak bych si to v tom pocitaci nechavala, kdyz vim, ze si to muzes kdykoliv precist"??? Strasne toho lituje a porad se mi omlouva a pta se, jestli mu to muzu odpustit...Jsem stastna za to (Toci!:o)), ze byl svolny k rozhovoru v podstate ihned, jinak bychom se oba zbytecne trapili. Holky, jdem do postele...oba!;o))))
Toci 12735
30.1.2006 19:41:53
Mirko, já mám Vatanai, spokojenost maximální, ale taky jsem ho používala jen výjimečně, tedy ještě občas ho použiju, když jedu s oběma dětma na delší cestu MHD, tak kočár odmítám, ale Viki chce ještě nosit a já potřebuju volnou ruku na Kubu. Nosím jí teda stále na břiše, abych si s ní mohla sednout, už se přeci jen pěkně pronese... :o)
Teda Luci, to tedy bylo drámo, to si vůbec nedovedu představit. Ještěže byl svolný k rozhovoru, jsou chlapy, kteří by díky své "hrdosti" sbalili kufry a vyměnili tel. číslo...
Tak my už zase soplíme, asi se toho nikdy nezbavíme. Vždycky je měsíc kurýruju, pak jde Kuba do školky a za tři dny to máme nanovo :o( Už aby bylo jaro...
konecnad,Krystof03,Kaja06 16697
30.1.2006 17:37:55
Ty jo Lucildo, takovy drama! No, tohle ja neznam, tata je klidas a nic mi necte, i kdyz ma pristup do obou mailu a popripade si muze {umi} nainstalovat na me PC hlidani, komu a co pisu. To je lezt do soukromi. Necteme si ani SMS, ani pracovni ne. Kdyz ridi, tak reknu od koho mu prisla a pokud nechce, nectuji, ale taky nad tim nehloubam ;o].
Ale je to kuriozni, kdysi byli papirove dopisy, ted je potreba mazat mail ;o].
My mame 5m vatanai satek a nemohu vynachvalit, nevytahal se, ani pri pravidelnem noseni, nepovolil uzel, je teplejsi v lete, ale za tu jistotu stoji, na druhe budeme pouzivat taky.
Tak jdu vetrat milacky ven, pa zenske a klid a nohy v chladu, to na ty chlapy potrebujeme ;o].
Lucie, Amaia+Eneko+Julen 18584
30.1.2006 13:33:10
Ahoj holky!

Nemyslete, u nas se taky zarlivost nepestuje, maximalne nejaky postuchovani, jak pise Peta. Vzdycky mame hroznou srandu z toho, ze kdyz jdeme tancovat, a Inaki odejde na toaletu, tak me temer vzdycky najde s nejakym chlapem, co vyuzije situace:o) Ale naprosto si verime, sice spolu nejsme tak dlouho, jako treba Mirka s manzelem, jen 5 let, ale z toho jsme pres 2 roky byli neustale spolu (oba bez prace), 24 hodin denne. Tohle se stalo uplne nahodou – mela jsem plny email, tak jsem se jala mazat od nejstarsich mailu a manzel prisel domu, ja odesla nakoupit a nechala jsem to, jak to bylo. Amaia chtela “teletubbies” a Inaki se vsimnul tech mailu a nevim proc, ani on sam pry ne, tak jeden otevrel a kdyz si precetl zacatek, tak se pry zhrozil, zatmnelo se mu pred ocima…:o) Kdyz jsem se vratila z nakupu, nic mi nerekl, ackoliv jsem se ho nescetnekrat ptala, co mu je, protoze byl divnej (jakby taky ne, ze jo:o)) V noci pak nemohl spat a rano odesel do prace brzo, ja jeste spala. Tak jsem mu pak volala a on nezvedal telefon, mela jsem strach, ze se mu neco stalo. Az jsem poslala sms a na tu mi odpovedel, ze “udelal neco spatnyho, nasel neco hroznyho a ma pocit, ze ztratil uplne vsechno”. Ja vyjevena, zoufala a v soku a zacala jsem se rychle oblikat, ze za nim pojedu, mezitim jsem zkousela bezvysledne volat, do toho mi jeste odpovedel na email, ze “ztratil viru v nase manzelstvi”, a to jsem teda akorat napsala Lucce, ze neprijdu na sraz. Byla jsem uplne silena a nevedela jsem, co se deje! Mezitim jsem jeste volala mame, ktera se balila do Francie na hory, nastesti mi nabidla, ze si vezme malou, tak jsem dojela na Chodov, predala ji, sla si dat panaka:o) a vytahnout Inakiho z prace, coz se mi povedlo a teprve kdyz mi rekl, o co jde, ze cetl muj email a co ze to ma znamenat, tak jsem se ulevou rozbrecela a rozesmala zaroven…a ze at se, truhlik, podiva na to datum emailu…Takovy draaama pro nic za nic:o) Nicmene vikend byl pak naaadherny:o)))) Ale porad jeste se klepu, kdyz si na to vzpomenu.

Mirko, ja satek koupila, kdyz bylo Amaie 1,5 roku, na poponaseni a cestovani skotskou mhd a byla jsem moc spokojena. S tim, ze uz tehdy jsem planovala jeho pouziti na dalsi mimi. Snad brzy:o) Jinak teda taky mame jeste krosnu. Srovnani kvality nemam, koupila jsem Vatanai, mam 5 m, ale je na me moc dlouhy, i u krize s kapsou mi prebyva zhruba metr (mam velikost 36). Ale radsi delsi nez kratsi… Tak ja jdu docist, co jste jeste napsaly, nejak jsem na to nemela myslenky:o) A jdu se konecne podivat na Lucciny fotky!
Iva (Aneta03, Radovan06) 13293
30.1.2006 11:07:38
Máme zelený indický 4,1m od www.babysatky.cz a spokojenost. není teda šitý, ale je přímo tkaný, je dejme tomu "režnější" než vatanai, ale za prvé nemám dlouhodobější srovnání, a za druhé jsem nezaznamenala nějakou výraznou změnu v komfortu nošení. Šité z kanafasu mají tendence se povolovat při nošení, protože se ta látka chová jako tvrdší a nedotáhneš tak pevně ručně uzel, takže ti sedne po zátěži. Na příležitostné nošení je to dostačující. My nosili od půl roka prakticky permanentně, skončila jsem někdy teď v létě úvazama na záda, protože už se mi ji fakt nechce tahat. Všechny odkazy na babyšátky, které jsem osobně viděla a slyšela na ně pozitivní reference mám na stránkách www.mc-maj.com v rubrice Jiná MC (=odkazy)

Vzhledem k tomu, že nosil hodně i tatínek a na nejsložitější úvazy mu ta délka nestačila, tak budu na druhé 100% dokupovat ještě 5m šátek. uvažuju o "letní" verzi - lněném, teď máme 100% bavlněný. ale ještě nevím
Emma78 8067
30.1.2006 8:20:41
Všechny Vás moc zdravím,

Luci doufám,že už máte s manželem úplnou pohodu,nás tohle úplně s manželem minulo,známe se od svých 13 let(chodit jsme spolu začali v 19) a ani jeden nejsme nijak žárlivej,takže tohle si ani nedokážu představit.Tak si ty "líbánky" teď užijte:o).

Peťulo,sem s nějakýma novýma fotečkama:o) a Lucy od kluků můžeš sem hodit znovu odkaz na ty vaše stránky? Nějak jsem se tam zapomněla kouknout a myslela jsem,že mám odkaz uloženej,ať se pokochám,i když mi teda přijde neuvěřitelný,že i Luky měl už rok,to to letí.

A pro Martinu,taky kočár už nepoužíváme hodně dlouho,loni po zimě byl používanej fakt vyjímečně,když jsme někam spěchali,nebo krátce po nemoci,na výlety jsme brali krosnu a případně sé Léňa poponesla.

Ještě k tomu nošení, Ivo prosím Tě jaký máš ten šátek,případně vy ostatní taky pokud ho používáte,uvažuju,že si ho pořídím pro druhý,neplánuju ho používat denně,ale spíš příležitostně,tak by mě zajímalo jestli máte dobré zkušenosti i s těma levnějšíma,nebo jestli se vyplaí i pro příležitostné nošení pořídit nějaký ten lepší.
Luci, Ondra 24.09.03 15412
29.1.2006 21:34:32
Ahojky holky,
tak ja bych tu pamet taky potrebovala prikoupit:-)) No chci to zkusit, uvidime, treba to klapne:-)) Ivo jsi skvela, ze to takhle vsechno stihas, i Petule, no vlastne jsme skvele vsechny:-)) Ivo, ja mam taky stavarnu, prave ze bych v tom rada pokracovala i kdyz i me totalne ujel vlak:-))Prave, ze na CVUT maji obra Management a ekonomika ve stavebnictvi, to by se mi libilo, jen je to na pet let a jen denni studium, coz bez babicek se dvemi detmi - asi nedam:-( Pak jsem premyslela, ze bych si udelala "rozpoctarsky kurs" a delala rozpoctare:-))To by me taky bavilo a dalo by se to delat i doma. Druha skola je Ostravska univerzita obor Nemcina pro hospodarskou sferu a cestovni ruch, a nebo Informacni systemy ve vzdelavani(nebo tak nejak). No a to bych pak z nich sla asi ucit:-)) Ale jeste vse musim probrat v hlave a uvedomit si co chci delat, mam na to jeste mesic:-))Takze jeste uvidime, koupila jsem si MF Dnes a zkusim orientacni testiky a uvidime:-)

Zitra odjizdim na Moravu. Jedeme vlackem, vcera prijela mamina(manzelova) takze pojede s nama. Uz se moc tesim, i kdyz mi bude urcite priserne smutno po muzickovi:-) Ondra se tesi, ze pojede vlackem a ze nebude muset sedet pripoutany. Tak si to tady pekne dva tydny uzivejte a potom ahoj!!!!:-)))))

Dano, urcite te potom ponaviguji.:-)) Luci, to je v pohode, hlavne ze uz je vse o.k. Mela jsem docela strach, kdyz jsi psala!
Petule - kde mate stranky, sup sem s nejakyma foteckama!!!
Berush 5363
29.1.2006 20:45:17
...kdyz uz je tady rec o webovskych strankach, dovoluji si pripomenout, ze posledni aktualizace Honzikovych stranek je z unora 2005. O nejakem Jindrichovi tam samozrejme neni ani zminka....
[<<Předchozích 800] Názory 801810 z 6294  [Dalších 5484 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.