| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

  (?)
[<<Předchozích 570] Názory 571580 z 6294  [Dalších 5714 >>]
Katka... 7968
5.5.2006 19:57:37
Jsem zmaten - co se chystá? :)))
konecnad,Krystof03,Kaja06 16697
5.5.2006 14:18:42
Lucildo, pohoda, mame na sebe cislo, tak si pipneme nebo napiseme ve ctvrtek vecer.
Prida se jeste nekdo?
Mirko tak to mas dobre, my zase nemame problem s tim co to bude, je mu to jedno, protoze mame kamaradky s tim i tim miminkem a kazde ma pro Krystufka nejake kouzlo, zato se me ptal, jestli jsem mimi spolkla a tak ;o].
Dneska mam ohromnou radost. Koupila jsem v Beroune ve specialni prodejne {tu jsem nasla na Inetu}, boty pro Krystufka, 2 za necelych 1200Kc, kozene, kotnikove, jedny zvarene snerovaci s opatkem, druhe letni na presky 3 takle s opatkem, od Essi. nedam na tuto firmu dopustit, uz mame asi 4 boty a tuk tuk, vydrzely vsechno. jenze prodejna v parze je Na Pankraci a jsou tam jednosmerky, tak se mi tam porad nedarilo dostat a ted to mam U NOSU, huraaaa.
Luci, Ondra 24.09.03 15412
5.5.2006 10:03:51
Ahojky,
Dani promin, ze jsem neodepsala, byla jsem vcera uplne nejak mimo a nestihala jsem vubec nic, jen jsem si vzdycky precetla zpravu a kdyz jsem chtela odepsat, tak se neco zaclo dit, kluci vcera raburili jak cerne ruce, hruza :-( No a vecer jsem si samozrejme nevzpomela:-( Ale to je dobre, ze je vse v poradku. Pohlavi - treba se neukaze az do konce a to srdicko - urcite bude v poradku, musis myslet optimisticky!:-)
Zoo - jsem pro, jen nevim jak mi bude. V utery jdu na vysetreni strev - tak snad uz mi bude ve stredu dobre :-) Tak se mnou na 50%pocitej - muzeme si dat jeste v utery vecer vedet, jak to s nami vypada!

Jani - taky graulace k prvnimu zoubku!! Ted se to bude teprve kousat!:-))))
Emma78 8067
5.5.2006 8:55:18
Jani,gratuluju k prvnímu zoubku!

Dančo,Lenička nemá žádné dotazy ohledně toho,jak bylo mímo počato nebo jak se do bříška dostalo,v podstatě ji nejvíc zajímá,jestli všechno prodělala i ona;o)(byla v bříšku,jezdila v kočárku,měla dudlík a plínky...),na miminko se moc těší,protože kolem nás všichni známí mimčo mají,hlavně to teď vidí u sestřeničky,že má malýho Jindříška,takže za mnou třeba jeden den přiběhla a říká mi:Maminko,já jsem tak smutná...A na dotaz proč, mi odpověděla:Protože to naše miminko nevidím je pořád zalezlý v bříšku.;-) Taky se děsně těší jak ho bude všechno učit,ale obávám se,že se svým temperamentem bude asi ze začátku z ležícího miminka trošku zklamaná,i když jí samozřejmě vysvětluju,že ze začátku miminka musí hlavně spinkat a tak. Jo a taky je u nás žádaná jen holka,i když poslední dobou pořád vysvětlujeme,že nevíme co to bude,tkaže nemůže automaticky počítat se sestřičkou,tak už říká,že se narodí bu´d to nebo to,ale pokud se jí nějaký šťoural zeptá co by raději,tak okamžitě,že holku.
konecnad,Krystof03,Kaja06 16697
5.5.2006 8:48:33
Janouche, tak HURA, prvni zoubek je venku, tak ted uz to pojede a bude jich mit za chvili celou pusinku ;o].
Tak holky, co to ZOO?
Mam navrh, co takhle ve stredu 10.5., ma byt polojasno a 20 stupnu, mozna prehanky.
Ja bych tam, dorazila po dokturkovi, tak nekdy mezi 13:30 az 14:00 hod.
Pridate se nekdo? UUUU
Janijaja 19205
4.5.2006 13:25:38
Dano, jsem rada, ze mimi je vporadku.
S kycli Ti neporadim, zkusenosti nemam :-)
Mam pro vas dobrou zpravu :-) Kacence dneska kooonecne vylezl jeji prvni zoubek!!! Dvojka vpravo nahore :-)
konecnad,Krystof03,Kaja06 16697
4.5.2006 8:48:17
Mirko, dekuji za pritelicka, tak jsem okoukla fotecky, no, kdybych nevedela, ze jsi tehule, tak s tim dortem a mimcem to vubec neni poznat :o].
Jak se stavi Lenicka k dalsimu miminku? Osvetlujete neco? Pta se?
UTZ vcera....NIC. Teda kecam, pupecnikova snura je delsi, nez u Krystufka, mimi vazi 440g a ma presne 21tt+4, tak jsem uplne ucebnicove. Ale srdicko mam primo pod svym pupikem a je spatne videt, tak jdu za tyden 10.5. znovu :o{. A pohlavi taky nevim, nejdriv se to panu doktorovi zdalo na chlapecka, pak zase na holcicku, tak jsme zase na 50 procentech...Snad tam jdu pristi stredu naposledy, je to umorne. Ale mame vsechny prsticky a rozstep patra, an i patere nemame, mame sparven vyvinuty mozek, zaludek, jatra, mocak...tak snad bude i vse ostatni ok.
Krystufek byl moc hodny, cekali jsme na doktora asi hodku a byl sikovny i u vysetreni. Pak jsme jeli plavat na Podoli do venkovniho bazenu. Dali jsme jich 6 a sli se vyhrat na teple kachlicky, pak na zakusek, nakoupit a domu vyvencit pesana a byl vecer. Takze hezky uzity den. Moc bych sla do toho zoo, ale nevim, jak to ten dalsi tyden vyjde a zda bude mit kolega jeste nemocenskou...Mozna bych po tom UTZ sla, ale to dam vedet do konce tydne, az budu vedet, jake bude pocasi a konstelace hvezd.
nemate nekdo typek na bolavou kycel? Mela jsem to i u Kacka, rozestupovani kycli, ale tam stacilo cvicit a masirovat, ale ted nemuzu ani lezet, ani sedet, nejlip zabira behani :o]. Uz mazu od Justu jalovcovou masti, ale nic moc uleva, nemuzu nekdy ani doslapnout. nemate nektera figl?
Janijaja 19205
3.5.2006 14:32:59
ouf Luci, hlavne ze to neni vazne!!!
Nam Honzik v nedeli spadnul na trave. Ja myslela, ze ho stipla vcela, ale nic mu nenateklo. A od te doby kulha, rika ze ho to trochu boli a ja moc nevim, co s tim. Asi nakonec stejne budu muset jit k doktorovi...
Janijaja 19205
3.5.2006 14:30:24
Mirko koukala jsem na fotky, je to pro mě tak zvláštní pocit. Moc vám to přeju, ale já si teď další mimčo nějak nedokážu představit :-) Vždycky jsem chtěla čtyři, ale teď jsem nějaká zabržděná na dvou :-) Dokonce uvažuju, že si nechám dočasně dát tělísko - do hormonů se mi ale vůbec nechce. Taky proto, že ještě kojím.
No na ty dvě další mám ještě čas, včera mi bylo 27 :-), manželovi je sice víc a tak trochu naléhá, že nechce být starým tátou, ale uvidíme.
Katko díky za optání :-) Kačenka ještě nechodí. Staví se sice už od vánoc a chodí kolem nábytku. Asi předevčírem jsem jí viděla, že se poprvé pustila. Je strašná uličnice - všude vleze a všechno strká do pusinky. Už byla načapána, jak se cpe krémem na boty (poprvý měla hnědý kakání) - dokázala ho vyndat ze zavřený skříňky (bez klíče v zámku) a zavřený plechovky. Taky ještě nemá žádnej zub. Začíná jí prosvítat dvojka vpravo nahoře. 16. jí bude rok.
Měli teď oba neštovice, tak jsem ráda, že to budeme mít za sebou. Honzíkovi ale asi zůstanou tři jizvičky v obličeji. Kačenka má dohromady snad ani né dvacet pupínků, tak jsem ráda, protože jsem se toho hodně obávala. Honzík se docela škrábal. Já jsem ale měla pocit, že se mi s ním ty neštovice trochu "vrátily" - bylo to hodně psychický - jako že mě všude škrábalo a tak, ale určitě to muselo znovuprobudit můj imunitní systém, takže Kačka měla protilátky v mlíku.
Pracuju teď na osobním rozvoji - rodinné konstelace, kineziologie, homeopatie, rebirth, ortobionomie, tarot, shiatsu a možná zkusím i Alexandrovu techniku. Je mi líp. Začínám se ujímat svého místa na tomto světě. Zoufala si uvědomuju, jak nám chybí prarodiče, nebo aspoň nějaké jakékoliv hlídání. Musím se teda do toho opřít a něco pořádného najít, neb se to dost odráží na vztahu s manžou. Máme oba takovej malej "burn out"...
To jsem toho zase nakecala :-)
Dano držím palečky na ultrazvuk.
Luci, Ondra 24.09.03 15412
3.5.2006 14:21:20
Ahoj babulky, taky vsechno nej nej!!!!! At se vse dari tak jak ma!!!

Mirko - zazadale jsem si o pritele! Jsem zvedava na vase fotecky!

Katko a Jani - ten cas fakt leti, co? Holky uz budou mit pomalu rok!:-))

Dani jak jsi dopadla u doktora! Doufam, ze je vse v poradku! Taky by me zajimalo jak se Krystufek aklimatizoval:-))

My jinak v pohode. Ja jsem posledni dobou nejak podrazdena a predavam to na deti a ti mi to zase vraceji tak, ze me zlobi - zacarovany kruh:-( Jsou to lumpici raubiri, porad se honi, nekam lezou a pak skacou dolu. Jo vlastne jedna vec se stala - Lukas nam v nedeli u babicky spadl ze schodu. Ja jsem byla ve sprse a manzel snidal(krome toho tam byli dalsi ctyri dospeli) slysela jsem, ze nekdo otevrel dvere, ale uz je za sebou nezavrel, no a Luky se chtel asi jit taky podivat dolu! Schody jsou pekne prikre - "nastesti" mel jen bouli na hlave a podreny nos, cely den jsem ho potom hlidala jako oko v hlave!
[<<Předchozích 570] Názory 571580 z 6294  [Dalších 5714 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.