| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

  (?)
[<<Předchozích 490] Názory 491500 z 6294  [Dalších 5794 >>]
Iva (Aneta03, Radovan06) 13293
13.6.2006 22:00:46
Jojo, Janouche, my vysvetlujem, az se z nas kouri, akorat Anetka je svehlavec a asi si to potrebuje nejak prerovnat v hlave sama, co nevezme za sve, to ji tam proste nenatlucem. Tri dny si prakticky nehrala, ted uz jo, asi jak si pomalu nachazi nove postaveni a ziskava zpatky urcitou jistotu, tak uz dokonce odpoledne sama zalezla na balkon s hrackama na pisek a ani nevyzadovala neci pritomnost, takze pokrok. Ale bude to zajimave, tchyne musi odjet a muz je na sluzebce, bude krest ohnem :-)))
Jinak je to jak z ucebnice. ZAcala nam napriklad cumlat dudliky, ktere nikdy v zivote nevzala do pusy, ted dumla klidne i dva naraz :-)))

fotecky dnesni


Katka... 7968
13.6.2006 19:21:35
Janouche, to je telepatie! Zrovna dneska jsem na Tebe myslela, protože manžel šel cosi vyhodit do kontejneru a vrátil se ze sandálama, které tam někdo nechal. Tak jsem je vydrhla a jsou jako nové (pro Davida) - nechápu, proč je někdo vyhazoval. Já sem tam taky dám něco k popelnicím, ale to už je fakt "jetý". Už i já mám úlovek! :)
Klára pochoduje už ňáký pátek, začala preferovat chození před lezením. Ukecaná je příšerně.
Dano, jak jsi zvládla takové dlouhé cestování s bříškem? Taky to obdivuju - je to šílená štreka, co jste ujeli. A Kryštůfek byl s Vámi?
Mirko, třeba si mimi i pospíší. :)
konecnad,Krystof03,Kaja06 16697
13.6.2006 16:02:42
Teda Mirco, uz ti zavidim, jak se ti to blizi a na druhou stranu se tesim na ten mesic pred porodem, kdy budeme s Krystufkem jen spolu, budeme podnikat vylety, nebudu omezena sezenim u pc, budeme hodne plavat a tak, proste si uzivat.
TP mam 9.9. Jani a snad to tak nejak vyjde a nebudu moc prenaset nedej boha, nedonaset ;o].
Babicka bude s kufry nastartovana od pulky srpna a kdykoliv muze prijet, navic tu budou sousedi, takz Krystufek ma kam jit, ale taky nechci moc dlouho tvrdnout v porodnici, radsi supem dom ;o].
Ujeli jsme neco kolem 4000km. Nemecko, Svycarsko {pres Alpy}, Francie, Itali {tam jsme pobyli 3 dny u svagrovcu} a zase zpet Svycarsko, Rakousko, Nemecko a Cechy.
Emma78 8067
13.6.2006 15:09:47
Ahojte,

Dano,doufám,že jsi si dovolenou užila,s tím dlouhým cestováním tě obdivuju, já v těhu prostě auto moc nemusím,je mi hned špatně,takže takovou štreku bych nezvládla.

Jani oficiální termín podle PM mám 23.7., na UTZ miminko pořád vypadá minimálně o týden větší,ale tady to nikdo neřeší a termín mi neposouvá,je fakt,že díky delší době snažení a měření teploty vím přesně kdy došlo k početí a sedí to s tím TP. A Lenička byla taky pořád na UTZ větší a stejně jsem ji přenášela a žádnej extra obřík to nebyl(53 cm,3650 g).Takže se necháme překvapit,ale samozřejmě bych raději rodila nějaký den před termínem,než po,hlavně kvůli tomu,že pak už mě bude hnát dr. do porodnice a tam je to vždycky na několik hodin a te´d když máme Lenku,tak už by to nebyla taková sranda, i když na hlídání je kolem relativně lidí dost,ale zase bych raději,aby neměla blázinec moc dlouho, ono to bude stačit potom,jak si bude zvykat na sourozence.
Janijaja 19205
13.6.2006 14:36:15
Tak ja jsem se tu vcera nalopotila s takovou dlouhou zpravickou a ona tu neni!! To je teda pekny :-)
Ivo moc blahopreju k Radovankovi!!!! Pamatuju si, jak jsme se o tom jmenu bavily, kdyz jsem cekala Kacenku, no me Radovan nevysel :-) Tak at vam hezky prospiva a prinasi jen samou radost a Anetka at si na nej brzy zvykne. Zvraceni hodne souvisi s odmitanim - treba jeste nebyla psychicky na toho brasku pripravena a ted ho "nechce". Mozna by pomohlo si s ni sednout a vysvetlit ji, ze braska uz je ted tady a ze i kdyz to takhle hned nevypa, brzy to bude jeji nerozlucny kamarad. Vysvetlit ji, ze ted se sice vic venujes jemu, ale ona tu byla "prvni" a vzdycky bude to Tvoje prvni detatko. Ale ze je taky prima mit sourozence, neb se s nimi muze clovek rozdelit o mnoho veci - o radost i starost a casem si s ni bude hrat a ona bude vzdycky ta velka a bude se o nej brzo moc starat a ze on ji to pak cesem vrati. Podobne veci je jim asi treba opakovat casto.
Moji dva se o me ted taky perou. Kdyz mi jeden nebo druhy sedi na kline - nenapadne jeden druheho odstrkavaji, Kacenka schvalne leze po Honzikovi a on ji zase sem tam jednu dloubne....
Petule a co ti Tvoji dva kluci? To je neuveritelny, jak to utika!!! Doufam, ze uz je Honzikovi lip!!!
Ja ted pomoci homeopatie drenazuju stary vakciny, ale je to sila. Jsem z toho uplne hotova. Unavena, mam rymu jak tram a ze by mi mizelo akne na rukou to tedy ne...ten muj homeopat se se mnou nijak nepara!!! Ale verim v lepsi zitrky.
Minuly tyden se vratila ze skoro tri rociniho pobytu v Australii dcera nasi sousedky. Je to holka o rok a pul mladsi nez ja. Vcera vecir jsme se k nim s celou rodinou tak nejak "pozvali", vecereli jsme u nich a uz jsme se dohodly, jak spolu budeme chodit parit. Mne se skoro po deseti letech vratila chut nekam se jit vytancovat :-) Dobrej pohyb a lepsi nez fitness - teda mozna az na to zakoureny prostredi...
Mirko a na kdy Ty mas vlastne termin? Teda jeslti to moc netajis? a Dano Ty? A nejak mi uniko, kde jsi vlastne byla...
Katko a Klarka uz chodi??
konecnad,Krystof03,Kaja06 16697
13.6.2006 9:05:57
Ivo, vsechno nej k Radovankovi, das nam sem nejake fotecky?
To se to zase rozrodilo, zacalo jit slunicko, tak jdou deti ven.
My sjme vcera dorazili po 830km ve 20:30 domu a jsme jeste dneska unaveni, ale musim makat a jet nakoupit, nic tu neni.
Tak napisu vic zitra. PA
Iva (Aneta03, Radovan06) 13293
11.6.2006 17:01:55
teď tady mám tchýni, tak mám maličko volněji, momentálně venčí Anetku :-)

děkuji, je to hezký, že má Radovan takový úspěch, tož vám pro pobavení přihodím čerstvou historku, kterak se u nás pečuje o sourozence- to jsme všichni v kuchyni, tatínek jde do ložnice kontrolovat děti a Anetka přes šprušle u postýlky natírá štětcem Radovanovi hlavu

(naštěstí nenamočeným - štětce, kladívka, šroubky a jiné technické záležitosti se u nás momentálně válí všude, nějak jsme zaskočeni předčasným porodem nestihli dokončit rekonstrukci bytového jádra, tak fungujem napůl na stavbě. Naštěstí v koupelně už chybí akorát natřít futra a sešroubovat přebalovací pult. Záchod je předělaný na závěsný, ale je ještě neobložený kachlíkama a zvenku jsme na to jádro ještě nesáhli, takže stále hnusný umakart. A teď si tatínek hraje s balkonem, aby bylo kam vypustit děti, když se udělá hezky- plánujeme aby se Anetka zabavila, že jí tam uděláme soukromé pískoviště. Položíme tam takový ten umělý trávník, už jsme to všechno natřeli..tak snad to do konce týdne bude.)

už je slyším hulákat, prchám, ahoj
Emma78 8067
10.6.2006 11:16:55
Teda tady je taková novina,taky moc gratuluju Ivo k Radovánkovi,nedávno jsem tu na ulici potkala jednu paní,která tak volala asi na 1,5 letého chlapečka,ale jinak jich asi moc nebude,tak a´t hezky roste a jste všichni zdraví, ANetka se s tím určitě brzy vyrovná,bráchova malá začala zase trošku koktat,ale malýmu jsou přes dva měsíce a už to myslím přešlo,přeci jen jsou teď kolem těch tří let asi děti takový citlivější na změny.

Jinak se nám to blíží,doufám,že Katuška na sebe nedá tak dlouho čekat jako Lenička. Ta se už nemůže dočkat,protože všichni kamarádi už mají svoje sourozenečky na světě. No jsem zvědavá,jak bude reagovat po narození,je teď taky taková nějaká přecitlivělá.
Bajka + 2 brouci 5337
9.6.2006 22:08:15
Ahoooj maminooo, teda Ivo, ani mi nepřišlo, že to tak uteklo a prcek je na světě!! Vybrali jste krásné jméno, tak ať ho provází životem opravdu samá radost tou starostí jen mírně kořeněná :-))

No, Mirce už se to taky blíží, viď? :-) Lucajda co sem občas nakoukla se zářijovým Šimonkem je na tom podobně jako vy, akorát budou mít druhého kluka - Davídka, snad do konce června vykoukne na svět :-) Lucajs pokud sem nahlídneš, tak pardon, že přejímám roli informátora, ale já mám z těch miminek táááákovou radost :-))

U nás nic spešl novýho, Jenda nám tedy odpadl, včera mu začalo kapat z nosu a teď už se to hrne i z očí, má místo nich malý škvíry, pokašlává a má 37°C, tak jsem zvědavá, co se z toho vyhrne. Jindříšek je šťastné dítě, stále se směje, moc toho nenapláče, spinká, cvičí nebo čumákuje. Zítra je mu půlrok a já mu zkusím dát první mrkvičku, ačkoliv baští v pohodě i po 3-4 hodinách a nezdá se, že by strádal.

Na dovku jedem taky, obtýden, máme zabukovanou jednu chaloupku na Šumavě. Už se moc těším, doufám, že budem fit a že si to užijem. Tak krásný den všem, mějte se bááájo :-)
Katka... 7968
9.6.2006 15:07:45
Jééé, Ivo - gratuluju k chlapečkovi! To je krásná zpráva. Koukám, že Anetka to bere svérázně - snad se vám to podaří brzy srovnat. Ale je móóóc roztomilé, jak popisuješ, jak se o brášku stará. Jdu zkoumat na tu porodní diskusi.
[<<Předchozích 490] Názory 491500 z 6294  [Dalších 5794 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.