| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

  (?)
[<<Předchozích 310] Názory 311320 z 6294  [Dalších 5974 >>]
Bajka + 2 brouci 5337
8.1.2007 16:34:19
Miri u nás je to jako u vás :-), Honzík taky Jindru hodně zabaví, teď už vůbec, tak doufám, že to třetí už bude zase větší pohoda. Tak ty máš choutky na třetí prťátko? :-)) to je prima, já si to při Honzíkovi vůbec nebyla schopná představit. Dnes jsem mluvila s kamarádkou, co má kloučka taky v září03 a loni v červnu se jim narodil druhý a normálně mě taky překvapila, že by si pořídili třetí! Ale taťka jejich je taky proti - zatím - třeba kluci vyměknou :-) U nás bylo vymalováno jinak, byli jsme postaveni před hotovou věc a táta se zachoval velmi dobře - podpořil mě, ať už bych se rozhodla jakkoliv.
Emma78 8067
8.1.2007 16:30:01
Dík Peťulo,já bych klidně brala ještě třetí cácorku,ale manžel zatím nechce ani slyšet,tak to zatím nechám u ledu,on byl teď ten porod taková brnkačka a o Kačce jsme první tři měsíce téměř nevěděli a pořád je zlatíčko a Lenička ji dokáže hodně zabavit,takže je pohoda(samozřejmě,že taky občas nějaká blbá noc,ale jde to)a tak choutky přišly dřív než po Leničce. No uvidíme,až se nám to rozlozí,ona je Kačka pořád považovaná za klidnou,protože má starší ségru torpédo,ale myslím,že patří taky spíš k živějším dětem:o).

A co kluci? Je Jindříšek taky takovej jako Honzík? Nebo pravej opak?
Bajka + 2 brouci 5337
8.1.2007 16:16:50
Mirííí, tys na to kápla :-)) Já to nechávala až dodneška tak trochu pod pokličkou, ale tady na Rodině se to stejně moc neutají :-)) Tak máte u mě s holkama nějakou prima prémii, mimochodem jsou jako z pohádky. áááchjo :-))
Bajka + 2 brouci 5337
8.1.2007 16:15:10
Ahoj, taky vás jdu pozdravit v novém roce :-)

Vidím, že manželské vztahy jsou stále v obraze. U nás to taky občas lehce vrže, zatím si to naštěstí vždy s manželem včas uvědomíme a lepíme (semtam sexem, semtam dobrým slovem, semtam nějakou tou společnou činností).

Taky se musím pochlubit, že jsme asi před měsícem a půl zcela překopali náš jídelníček. Vzhledem k tomu, že kluci mají zvedlé hodnoty protilátek v krvi (typické pro alergiky) a Honzík je navíc atopik a ještě... od podzima oba kluci permanentně klempírují, tak jsem vyházela z jídla mléko a vše z něj, vajíčka, červené maso a uzeniny, kakao, aromata, citrusy, éčka... a teď nás čeká půlroční detoxikační kúra, abychom si srovnali těla dohromady. Konzultuju to s Dr. přes celostní medicínu, takže žádná černokněžničina, ale osvědčený postup :-) A můžu říct, že se jen tou blbou změnou stravy cítím naprosto skvěle, zlepšila se mi pleť, zatáhly ekzémy, líp se mi spí, nejsem tak nervní a blablabla spoustu dalších pozitiv.

No a ještě jedna novinka, ale to asi vidíte samy :-)

Tak zatím páček, Petra
Emma78 8067
8.1.2007 16:13:57
Holky taky přeju všechno nelepší v novém roce a dodatečně i naše PF:-)

a Peťulce přeji konečně tu sukýnku,když teda tak frčí;-).
Janijaja 19205
7.1.2007 22:13:15
jů holky, to jsou moc hezké PFky!!!! Tak vám všem a vašim dětem taky všechno nejlepší do nového roku!!!
Toci 12735
22.12.2006 11:15:00
Katka... 7968
4.12.2006 20:03:47
Áááá, jéjé, to já ani nepostřehla, že jsem se sekla ve jméně. :)))
Takže mělo být samozřejmě "Mirko" - no však ona si to Mirka přeloží, že jo.
Janijaja 19205
3.12.2006 23:53:54
Katko, mně se to taky pořád plete, taky chci pořád říkat Mirce Lenko.... takže mi dovol, že Tě opravím :-)
Mirko, máš krásný cácorky!!!
A jsem moc ráda, že jsi spokojená!!
No my jsme momentálně snad už doufám na konci tříletý krize v manželství... trochu jsme se hádali, ale snad už je to lepší. Uf.
Děcka jsou vpohodě. Honys chodí do tý školky třikrát týdně, no říká, že do školy se mu nechce... tady se chodí do školy od čtyř let. Moc se mi nelíbí, jak je to tu udělaný, že se na oběd všichni vrací domu. Ženy pak na sebe nemají pořáně času - leda že si pořídíš au pairku. No nakonec mě to asi nemine - bude to asi spíš paní na hlídání. Zkouším najít ňákou českou holku. Čeština mi přijde pro děti moc důležitá a mně to čím dál tím víc skáče do frániny....
Byla tu taky na návštěvě ségra se svejma třema holkama... měli jsme to v bytě trochu stísněný, ale zvládli jsme to dobře..
Taky ještě pořád kojím, ale s Kačkou je ňák větší pohoda, než s Honzíkem, kterej se na 14ti měsících budil i sedmkrát za noc na kojení (no naštěstí ne každý den). Kačka chodí večer spát s flaškou vody - a je pravda že několikrát ji i vypije a kojím jí už jen 1x denně - ráno v sedm a pak ještě nejmíň na hoďku zalehne...
Začala jsem konečně dělat plno věcí pro sebe. Chodím na jógu, s dětma plavat, sama pro sebe plavat... chodila jsem taky na střelnici, ale toho asi nechám a rozhodla jsem si, že si zaplatím osobního trenéra, aby mě uvedl do lepší formy!!!!
No a konečně začínám mít kamarádky!!!Uf už bylo na čase, po třech letech a kousku, co jsem tu na stálo. Prostě se tu pomalu zabydluju :-))
tak vám všem pěkný večer a dobrou noc a ať nám ty naše ratolesti dělají co nejvíc radosti!!! Ahoj
[<<Předchozích 310] Názory 311320 z 6294  [Dalších 5974 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.