| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

  (?)
[<<Předchozích 320] Názory 321330 z 6294  [Dalších 5964 >>]
Katka... 7968
29.11.2006 19:06:05
Leni, máš krásný cácorky! :)
Emma78 8067
29.11.2006 13:41:22
Emma78 8067
29.11.2006 13:20:24
Ahoj holky,

koukám,že už nám to tu moc nežije,tak jdu něco napsat:-),

u nás je pořád veselo a pořád se něco děje.

Lenička zatím do školky nechodí,po novém roce určitě půjdeme někam k zápisu,kdyby bylo na mně,nechám si ji klidně doma,je super a když se jí chce:o)),moc mi pomáhá,ale sleduju,že začíná být příliš divoká s ostatníma dětma asi proto,že nemá možnost s nima být moc často,a pak si to snaží rychle užít a je jak uragán:o). Taky patří mezi ty děti co jsou doma úžasné,ale jakmile někam přijdeme nebo někdo k nám(nepočítám pravidelně příchozí prarodiče a tety),tak se nehorázně předvádí. Taky je pořád problém s tím,že je hodně velká a šikovná,v plavání nám už loni doporučili chodit se staršíma dětma,pak ale zase vzniká problém,že vysvětlování cvičitelky je určené dětem pětiletým a ta naše rozumbrada přeci jen rozoumkem nestačí a stejně tak v SOkole,kam s ní chodím od září pravidelně cvičit,když ji minulý týden cvičitelka napomenula za nějaké blbnutí,a pak se mě ptala kolik jí je a já řekla,že tři a dva měsíce,tak na mě vyvalila oči,jsou tam i o nějaký měsíc starší děti co vypadají tak o dva roky mladší:o/,pak to vysvětlujte proč Váš předškolák dělá blbiny jako tříletý děcko:o).

Co se týče vztahu mých cácorek,tak je pořád úžasný,jasně že je někdy Lenka na Káču moc hr,ale tak jak se malá směje na starší ségru,tak se na nikoho jinýho včetně mě nezasměje a když jsem jednou řekla,že někde necháme Káču(rozumějte myslela jsem na pohlídání),tak se Lenka málem rozbrečela,že ji nikde nenecháme,že je přece naše. Jinak nám všechno docela klape,někdy jsou samozřejmě horší dny,nebo noci,ale nic hroznýho. Pořád kojíme,což si užívám,když mi to u Leničky nevyšlo,¨no prostě pohoda:o)).
konecnad,Krystof03,Kaja06 16697
7.11.2006 14:44:27
Ahoj baby, moc se Lucildo omlouvam, ze jsem to sem neloupla, ale az ted sedam k PC, kdy babicka ma na kolenou malou :o].
Hlasim, konecne kakame kazdy den, pomohl cajik z hermanku a lecim koliku homeopatiky, to teprve 3 den, ale uz ty prdiky tak "neproziva".
To je hruz, to Amaie, nikdo nic nezjistil na zdnych kontrolach? Co jeste veschno o svych detech nevime, aby se clovek desil. Drzim ji i vam palecky at je vse vporadku a zachvatu co nejmin.
Jinak Krystufek jde zitra poprve do skolky! A ja matka zavislacka, jsem z toho smutna. On ne, on se tesi, tak naipisu, jak to probehlo.
Jinak mam domluvenou smlouvu, jeste se musi doladit nejake veci, takze na 100 % to neni, ale od 1.2.2007 bych mela zase makat, tudiz byt kazdy den na prijmu ;o].
mirko, to to leti, co, my uz taky mame 2 mesice ;o]. A jak Kaju prestali trapit zazivaci potize, tak se vse rozjasnuje a je nejaka hrrrr, zitra sem soupnu nejake fotecky obou raubiru.
Mirko, jeste Lenicka pomaha a chodi do skolky nebo ne?
Lucildo, co Amai, pomaha nebo trosku zarli?
U na {tuk tuk} zadne zarleni zatim neprislo, tak uvidime, co se stane s nastupem do skolky....Drzt nam zitra palecky.
kaculda 17148
5.11.2006 20:13:41
Pridavame se ke gratulantum :O)))). Dekuju ta fotecky...no to je krasnej drobecek:o)). A Amaie posilame pohlazeni, at uz ji nic netrapi:)). My jsme si s Vendou po narozeni prozili svy u kardiologu:))), zatim to vypada, ze vse je v poradku:). Teda tady v Nemecku je vse v poradku, v Cechach je vse pri starem a musime chodit na kontroly, jeste , ze mame na vyber:O))).

Mirko, hod sem nejakou fotky Lenicky a Kacenky:))), to teda leti:)))).

Nas nachlazeni obchazi...pijeme zazvorovej caj:O))) a pomaha nam:).

Janijaja 19205
3.11.2006 20:57:49
Lucko, ja mela ricinovy olej na rozhybani strev, misto klystyru. U druheho porodu jsem pila hlavne malinikovy caj, ten popdporuje kontrakce a dodava telu zelezo, energii, pohodu. Prijde mi horzny, ze Ti nedali napit, to jsi byla vic nez 24 hodin o zizni? Ale libi se mi, ze si na tom porodu vazis toho pozitivniho!!! Hlavne, ze jste vsichni vporadku!! A Amaie drzim moc pesti!!!
Jinak ja zas byla dneska na rodinnejch konstelacich a vylezlo z toho, ze Honzik mel dvojce, ktery jsem potratila behem nekolika dnu po poceti. Mela jsem tehdy nekolik dni docela silny spineni. Normalne jsem to obrecela. Jsem z toho jeste ted cela paf...
Jinak my vsichni prospivame docela vpohode. Jen Honzis ma kreslici obdobi, uz skoro nemame bile zdi, koberce, podlahy, nabytku v byte...

Luci, Ondra 24.09.03 15412
30.10.2006 19:15:15
Ahoj Luci,
gratulujeme k narozeni Eneka!!! Fotecky dosly, je uzasny a Amaia je taky uz velka slecna!! Prejem cele rodince hodne stesticka a zdravicka!!!! Mejte se hezky!
Katka... 7968
30.10.2006 14:34:34
Lucko, tak jsem dočetla - uff! To byla tedy u Vás dráma převeliká. Hlavně, že je teď už všechno v klidu a i Ty jsi ty nervy přežila. A jsem ráda, že se Tvá předpověď hrůzného španělského porodnictví nevyplnila a porod se Ti přeci jen líbil. :) Těším se na fotky.
Lucie, Amaia+Eneko+Julen 18584
30.10.2006 14:25:21
Ahoj Jani, diky, diky:-) Ispirovala jsem se tvym porodem a radila jsem se na "porodech doma", abych se pokud mozno vyhnula tomu oxytocinu, kterej se tady dava jaksi standardne a poridila jsem si ricinovej olej. Tobe ho tenkrat PA dala u HOnina na posileni kontrakci, pamatuju si to dobre, vid? A melo to nejakej efekt? Mne nejak nezafungoval:-(
Janijaja 19205
30.10.2006 12:24:26
Pani Lucko, takovy drama!!! No to je teda sila. Tak at je Amaie dobre a ma tech zachvatu co nejmene!!!
Jinak jsem koukala na fotky, jsou moc prima. Jsem rada, ze jsi spokojena s porodem!!! Vsechno nejlepsi vsem vam ctyrem!!! A uz jen samy dobry zpravy!!!
[<<Předchozích 320] Názory 321330 z 6294  [Dalších 5964 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.