| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

  (?)
[<<Předchozích 290] Názory 291300 z 6294  [Dalších 5994 >>]
konecnad,Krystof03,Kaja06 16697
6.2.2007 17:20:03
Ahoj Kato, tak dej vedet dopredu, kdy budes na Smichaci a ja dorazim s detmi take, nejdriv v 10:30.
Janouche, tak mi cinkni, az tu budes, jsem schopna dojet s detmi kamkoliv.
Jinak co se tyka diskuse s muzi...
My meli krizi na zacatku vztahu, musela jsem se manzelem "probojovat" a bojovala jsem s nim, takze silny souper.Ale komunikace je moc dulezita, n ic si nenechavej pro sebe, a hned to na nej hrn. To co drzime v sobe muze vic poskodit vztah, nez to co v navalu emoci reknes. Znam spoustu kamaradek, ketre jsou od manzelu pryc, protoze nekomunikovaly.
Jinak co se tyka prace, mam ji ted nad hlavu, ale deti nesidim a je to fajn, uz se vse usazuje, stiham i domacnost a ted dokonce uz i pecu :o].
Ovsem aby jsi se neschovala za poraci a propast v komunikaci nebyla vetsi. I v manzelstvi musi byt jeden psycholog, je to tanec na tenkem lede.
Drzim palce, dej vedet.
Janijaja 19205
31.1.2007 10:19:00
No to víš Katko, on se s tim člověk nerad chlubí :-( Ale ono to nějak dopadne... až si najdu práci, bude určitě líp
Máme vlastně asi jen problém v komunikaci...
například teď manža ještě vyspává, protože do noci brouzdal na netu a hledal články o těch svejch katastrofách... no a mně to přijde líto hlavně kvůli dětem, že když už nemusí do práce, že bychom aspoň mohli být všichni pohromadě a něco podniknout, nebo si aspoň chvilku hrát... ale nic mu neříkám, protože si říkám že je dospělej a že mu přeci nebudu za to nadávat. No a snažím, se udělat hlavně něco se sebou. Abych si přestala stěžovat a z mý strany šlo všechno co nejlíp. Ale bez chyby taky rozhodně nejsem. O to víc si říkám, že asi nemám právo mu něco vyčítat...
No, jak poletím letadlem, tak to asi bude pro mě náročnější na přemysťování... ještě nemám do detailu propracovanej program :-) Ale chci využít toho, že budu mít hlídání...
Katka... 7968
30.1.2007 20:52:57
Janouche, ráda tě tu vidím. Ani jsem netušila, že to u vás doma neklape. :-(
Až tu budeš, určitě se ozvi. To ale asi budeš spíše u vás doma, ne?
Janijaja 19205
30.1.2007 15:22:37
Ahoj holky,
taky jsem tu chvilku nebyla a koukam, co se nedeje.
Peto, preju hodne sil. Ono se o tom malo mluvi, ale pry je tech ztracenych detatek mnohem vic. Snad az kazde pate tehotenstvi tusim zanika. Nevim, jestli Ti to, co pisu k necemu pomuze...
Jinak ja mam taky, uz od leta nehormonalni telisko. Jsem s nim docela spokojena. No, krom silnejsi menstruace mam ale taky mnohem silnejsi ovulaci.
Jinak jsem minuly tyden, po dvaceti měsicích přestala kojit. Ale mléko mám teda pořád :-)
Taky jsem vykoupala Kačku v řece - byly jsme na klidném písečném poloostrůvku a dvě vteřiny jsem se nekoukala... naštěstí bylo venku ještě teplo... 13st... no, ale stejně. Ještě se nestihla ponořit... chytla jsem jí za tu venkovní ruku... svlíkla, sebe taky, zabalila do mýho svetru a šály a mazaly jsme domu. Táta nám připravil horkou vanu, nahřáli jsme oblečení a snad ťuk, ťuk dobrý...
No máme to asi v rodině... Já se někdy v šesti koupala, když pode mnou prasknul led...
Jinak naše rodinná krize asi pokračuje... moc nevím co s tim... jedno je jistý - potřebuju do práce, zbytek se uvidí a bude řešit po tom. Asi má manžel krizi středního věku :-( Doufám, že ho to přejde dostatečně brzy, než se odcizíme úplně... no za chvíli už to bude rok
ach jo.
Ale neni to zas až tak hrozný.
Poslala jsem konečně žádost na uznání toho mýho diplomu a příští čtvrtek mám audienci na pracáku... kde mi poradí, co vlastně a jak mohu dělat. Tak uvidíme.
Jinak ti moji dva rarášci se pořád pošťuchujou, berou si hračky a tak podobně... někdy je to docela záhul.
Tak ať se vám všem hezky daří a já se zase někdy ukážu!!!
Jo, 28. února přílétám do ČR a zůstávám do 17. března, budu sice bez auta, ale relativně nějakému srazíku nakloněná.
A taky někdy napište, tak vy všechny se máte!!!
Katka... 7968
25.1.2007 21:12:16
Dandulo, nevadí. Však ono to včera bylo dost na silnicích dost o ... Já jsem k dr. jela krokem v koloně, jelo to snad 20 km/h, až mi z toho začala v autě blikat cívka (takovéto zahřívání nafťáku). Zpátky už jsem jela sama, tak to šlo rychleji, ale fakt to klouzalo. Byla jsem ráda, že jsem auto ráno vyhrabala ze závěje.
Peťulo, zníš optimisticky, tak ať se bolístka brzo zahojí!
konecnad,Krystof03,Kaja06 16697
24.1.2007 15:36:58
Kato, promin, dneska jsem se tu dostala po dlouhe dobe. Babicka privezla v pondeli Krystufka, uz plakal a bylo mu smutno. Krystof nezarli, ale vic se mu styska. Ted resime skolku, zda chodit, ci ne, mame problem s dopravou, cekam co reditelka zavola. Dam vedet.
pa.
Bajka + 2 brouci 5337
22.1.2007 14:31:32
Tak hlásím, že dnes na UZV špatná a dobrá zpráva potvrzena, v podstatě bylo vše očekáváno. Mimi se nekoná, ale tělo zapracovalo tak hezky, že nebude třeba zákroku lékařského na nějaké dočisťování. Teď si ještě musím skočit k ženské MUDr. a dáme raději antikoncepci. Potřebuju něco mechanickýho, asi nějaké nehormonální tělísko.

Honzajs mi koncem minulýho týdne zase padl do peřin, teploty a zánět středního ucha. Akorát jsem s ním nešla k doktorce a kurýrovali jsme sami: probiotika, céčko, echinaceu... a celkem v pohodě jsme to bez antibiotik přestáli, akorát jednou v noci dostal Nurofen. Peru do něho teď podle plánu preparátky na zvýšení imunity, i do Jindříška a ejhle - bylo to poprvé, co to nechytnul i Jindra. Tak snad to k něčemu bude :-)

Luci s klukama - zkusím se co nejdřív nalepit k PC a písnu ti o tom našem dlabání :-) A co mláďata, už spolu řádí? Naši ogaři perfektně, jak je Honzík ve školce, tak se tu Jindra plahočí jak tělo bez duše a nudí se, zato když jsou spolu, jsou schopní během pár minut převorat byt vzhůru nohama...

Dneska mi přišel rodičák a koukala jsem, že je stejně ´vysoký´ jako minulý rok. Tak to tedy patrně vyplácejí zpětně a radovati více se budeme moct až v únoru.

Všem ostatním hezký netradiční konec ledna :-)
Katka... 7968
18.1.2007 20:06:37
Dandulo, já jsem např. příští týden ve středu dopoledne na Andělu. Jdu s Klárou na opožděnou 18ti měsíční prohlídku a zřejmě nějaký ďobanec. Ostatní děti nechám doma oteckovi. Tak pokud bys měla čas a chuť zajet až sem, můžem se vidět. Do půl desáté bych mohla být hotová.
konecnad,Krystof03,Kaja06 16697
18.1.2007 15:56:12
Kato, muzeme se domluvit, jeste pristi tyden jsem bez Kacka nebo pak s nim.Ale od1.2. uz makam, tak odpoledne, ne.
m
Mirko, to by snad nemelo byt na prekazku, ze jsi na MD, spis naopak....no dej vedet, co skolka.
Ja akurat stahuji fotky, tak sem zitra loupnu nase ratolesti.
Taky u vas tak fici? Doufam, ze se nic nestane....hrozi orkanem....vsem drzim palce, at je vse ok.
Jinak na Zlicine otevrela Sipkova nove fitko, jdu to v pondeli okouknout, maji tam cviceni pro mami nky s detmi, je to vekove stupnovano. Dam vedet a muzeme hromadne "hodit hrbem" :o].
Emma78 8067
16.1.2007 16:52:40
Pettulo,myslím na tebe,doufám,že jsi v pořádku.

Ahoj Luci,to je dobře,že Vám všechno tak klape,my jsme teprve včera byly pro přihlášku do školky,začátkem února je zápis,a pak uvidíme,jestli Leničku vezmou,je to tu všechno dost přecpaný,tak nevím,když jsem na MD,ale ona po školce prahne,tak za pokus nic nedáme.
[<<Předchozích 290] Názory 291300 z 6294  [Dalších 5994 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.