| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

  (?)
[<<Předchozích 260] Názory 261270 z 6294  [Dalších 6024 >>]
pokus
  • 
14.8.2007 19:47:28
Pokus
pokus
  • 
14.8.2007 19:46:50
pokus
Bajka + 2 brouci 5337
23.7.2007 14:48:37
Žjůůva Miri tak Káťa už chodí?? Ty vogo, to je bomba... teda neskutečně to letí, vzpomínám si, jak jsem vpodvečer pátek 12.9.03 trávila krušný chvilky na hekacím pokojíčku a přišla zpráva od vás, že Bejbík je už na světě :-)) No jo, kočky jsou ukázkový, já vám ty růžový holt můžu jen (v koutečku duše :-) závidět!

Na dovo se chystáme v půli srpna na Jindřichohradecko, už se těším, v blízkosti Telč, Slavonice, Landštejn... jedna perla za druhou. Budem mít pronajatou chalupu, klídek, uzavřený dvůr, snad i to počasí bude rozumný.

Chci se zeptat všech maminek zářijňat, jak jste na tom s vyslovováním? Honzajs to porád tak nějak patlá, sice už teď aspoň trochu spolupracuje na nápravě, ale jinak bída bída. Nejvíc na huntě jsou písmenka R, Ř (to mě teda teď ještě moc netrápí), ale místo K říká T, místo CH říká Š (to je docela trágoška :-) Začal se teda lepšit v L, ale jinak nic moc. Drmolí to fest. Logoška nás patrně nemine, Dr. říkala, že to snad řeší až po 4. roce života, ale ten je za dveřmi, no ne?

Jinak přeji hezké léto! :-)
Emma78 8067
19.7.2007 7:49:03
Ahojte,

nakukuju jestli se tu ještě někdy někdo objeví;-),

prvně bych Vás chtěla všechny pozdravit, Jančo Tobě přeju,aby to u Vás bylo lepší,

my se máme docela dobře;-),sice konec školkového ;-) roku byl u nás ve znamení nemocí,to se holky střídaly a do toho jsem si hodila záhadnou chorobu i já,měla jsem týden hrozný kašel,fakt záchvaty a k tomu nic,ani teplota ani žádné nachlazení,ale bylo to tak děsný,že jsem spala i několik dní v obyváku,protože bych budila Kačku a manžel zůstal i doma,protože když mě to chytlo,tak jsem kašlala i hodinu v kuse,když mi bylo špatně,tak jsem uvažovala o návštěvě alergologie,ale když se to zlepšilo,tak se mi samozřejmě nikde běhat nechce;-),takže pokud se to nevrátí nechám to tak.

Jinak na dovolené jsme byli už v červnu v Čeladné v Beskydech,vyšlo nám super počasí,tak jsme hodně výletovali,holky byly zlaté,spaly spolu v pokoji(což doma zatím ještě nespí) a spaly krásně,takže jsme si fakt odpočali.

Po návratu z dovči začala Káťa sama chodit,tak máme veselo a živo;-),holky se pořád zbožňujou a Lenička je úžasná "chůva",když potřebuju,tak Káťu zabaví a když má Kačka blbou náladu,tak na ni platí jen Lenička.Mimochodem Lenička neustále dyndá o další mimčo,ale tatínek je zatím pořád proti:-).

Jo a u nás se taky pořád po obědě spí a asi ještě dlouho bude,ona je Lenička pořád zatížená na pohyb,takže když jsou ve školce na zahradě,tak jen lítá,takže když ji vyzvednu,tak akorát dojdeme domů a obě holky jdou spát a mám minimálně 1,5 h klid a i teď o prázdninách spí obě po obědě a přiznávám,že bych byla ráda kdyby jim to dlouho vydrželo;-).

Zkusím vložit nějakou fotku z dovolené,jinak ostatní jsou v našem albu.
Bajka + 2 brouci 5337
12.7.2007 13:38:35
Janouche teď mi zas dva týdny přes den chrněl, on si Honzajs dá klidně 2-3 hodiny, ale je fakt, že spát chodí mezi desátou a jedenáctou a po šestý je na nohách. Mně to tak zatím vyhovuje, ráno vstáváme do školky, chodí tam na dopoledne, v srpnu je zavříno a od září tam bude taky jen na dopo. A další rok uvidíme, možná půjde už i Jindra, bude mu dva a třičtvrtě, taky na dopoledne, abych se mohla aspoň na půl dne vrátit do práce. To by znamenalo už jenom rok plný mateřský!! (resp. rodičovský dovolený :-)

Kluci spolu fajn blbnou, Honzík dopoledne pochytá nové manýry ve školce a vyřádí se, já si udělám hezké dopo s mladším, pak jdou spát a odpo zase řádíme. Dvě dopoledne v týdnu chodím do práce, to hlídají Jindříše babí a Honzík je ve školce. Občas když potřebuju něco rychle, tak si Jindříška beru do práce s sebou, jako třeba dnes. Než jsem vyřídila vše potřebné, s vervou tam orazítkoval všechny papíry v dosahu a musela jsem ho odtamtud tahat.

Jak vy to tam v tom Švýcarsku máte :-) Káťa tedy půjde do školky ve dvouapůl letech? A škola je fakt od čtyř let?? A to je povinná docházka nebo záleží na vaší vůli?

A myslím taky na vás, aby to doma bylo dobré...
Janijaja 19205
10.7.2007 21:37:03
Jů Peťulo, ty se máš, můj Honys už nespí odpoledne přes rok a půl a teď přestává spát i Káťa... no ale jde do školky od září a HOnzík už do školy!!! Jen ještě nevím, jeslti ho dám na celý den anebo jen dopoledne... Teda kromě středy - tady se ve středu do školy nechodí...
Jak vy to holky děláte?
Já mám teď děti na týden u babí a u dědy a jsem na školení - doufám, že to všichni dohromady zvládnou!!!
Bajka + 2 brouci 5337
2.7.2007 21:14:21
Veruš zaplaš nostalgickou slzu a pusťte se do třetího broučka :o) Jo jo, letí to jako splašený. Nevím, jak komu z vás, ale Honzík mi přestává přes den spát, tak si zvykám na chybějící voraz přes den. Vždycky jsem je dostala s Jindříškem do hajan nastejno a pak si dala nohy hore.

Janouche vám přeji už kvůlivá dětem co nejpozitivnější vyřešení vašeho vztahu. Hm.. je to na prdlačku, když to doma habruje. Nějak se mi dělá čím dál tím víc blivno z velectěných lídrů našich dvou největších politických stran, potentáti jedni :-(

Mirčiny kočky jsou úžasný :-), včetně maminky!

Dando a jak u vás? My se chystáme do Práglu do Jonášova institutu, akorát dneska mi choť milý řekl, že v datum, kdy jsem nás objednala, má školení, tak to musím přešoupnout. Taky to bude stát nějakou korunu. No, o víkendu mi šlohli mobil, měla jsem ho chvíli, dneska jsem si vyfasovala nový (zánovní, taková ta klasická cihlička), nastavovala jsem ho tak urputně, že jsem si ho zablokovala. Manžela ze mě asi picne. Musím v práci poštrachat a najít PUK. V práci se objevím tak na dvě dopo v týdnu, nakonec hlídají hodné babí a dědí. Honzajs má výdrž, už snad 6 týdnů ve školce bez nemoci, ale je vidět, že ty alergie na trávy mu dávají zahulit.

Tak se mějte a dejte o sobě někdo něco vědět :-)
Věra, Elinka a Tom 10852
27.6.2007 23:25:45
Ahoj všechny dámy i pánové, je mi jasné, že když už jsou skoro všechny z naší původní party zahnány do pracovního procesu, tak už není tolikero času na brouzdání na netu... škoda, že to tak uteklo.
Elinka se naštěstí dostala do školky, takže v září už taky nastupujeme. Moc se těší a já taky Je to dobrá školka, chodil tam i Tom, tak to máme vyzkoušené.
Teď nás čekají dva měsíce prázdnin na Vysočině, tak chci všechny pozdravit a popřát krásné a pohodové léto.
No a v září začneme oslavami. Už počtvrté. Opravdu to strašně uteklo. Až je mi to líto.
Mějte se fajn.
V.
Janijaja 19205
11.6.2007 21:48:07
Ahoj holky, koukám, že nám to tu víc než vázne!!!
Jak se všechny máte a kam teď chodíte?
Já to tu pořád tak nějak pytlíkuju. Děti jsou moc fajn... máme teda sem tam občas nějaký drobný problémy - jako Honzík má docela velký strachy... v divadle na představení, když čarodejnice unesla princeznu, mi zalezl pod sukni a už od tam tud do konce představení nevylezl.. no a Káťa je prímovka. Jen ho občas hoooodně zlobí. Vezme mu hračku co si zrovna odložil a zdrhá... musím se tomu smát.
Jinak s manžou je to spíš horší než lepší a nemám pocit že bychom se nějak zvlášť snažili to srovnat.... takže se nám to asi rozpadne... no ale třeba taky ještě ne... ale je to docela krize být takhle dlouho v krizi..
Docela jsem teď zase nabrala nazpátek všechny kila co se mi podařilo schodit vloni... takže taky nic moc... snad mě práce zachrání! Doufám, že už brzo!
konecnad,Krystof03,Kaja06 16697
3.5.2007 7:57:57
Ahoj holky, tak jste tu jeste nektera, uuu, kde jste, je mi smutno ;o]
[<<Předchozích 260] Názory 261270 z 6294  [Dalších 6024 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.