| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

  (?)
[<<Předchozích 250] Názory 251260 z 6294  [Dalších 6034 >>]
Renca a 2 34362
17.9.2007 9:51:41
Ahoj maminky preji vsem co meli a vsem co budou KRASNE 4 NAROZENINY !!! A samozrejme hodne stesticka,zdravicka,hodne maminky a tatinky a hooodne darecku :))))
petra
  • 
16.9.2007 16:11:25
maminky, které hledáte práci po md nebo 2 - 3 x týdně brigádu, hotel Expo, Praha 7 hledá kolegyně do obsluhy. Tel: 266 712 470
Bajka + 2 brouci 5337
15.9.2007 22:14:18
ticho po pěšině, že?

Janouche pevně doufám, že stěhovat se budete celá rodina a ne jen její část :-) Tak jak Honzík ve škole a Káťa ve školce?

My měli teď tátu týden v čoudu a můžu říct, že jsem měla dost... Honzík ráno do školky, připravit mu jídlo s sebou, Jindříška mi na dvě dopo v týdnu pohlídali prarodiče a já se odvelela do práce. Kolotoč, kolotoč... fakt obdivuju všechny maminky, které jsou na výchovu dítek samy.

No a fajn čtvrté narozeniny všem :-) My je máme za sebou, oslava tedy bude až příští týden, mamku mám na dovče, tak aby si to babi užila. Honzíkovi jsem do školky dělala linecké košíčky plněné krémem ze slunečnicových semínek a polévané karobem, na to, že mám osekané suroviny, chutnaly suprově a prcek se po nich mohl utlouct. A dětem ve školce prý chutnaly taky. Tak mám alespoň radost :-) Jenda ode mě dostal povlečení s Křemílkem a Vochomůrkou (nic moc ohlas u tý naší konzervy) a takovou tu plastovou automatickou pračku. O tu se teda s Jindrou solidně řežou a perou v ní od ponožek přes křížaly až po vlašský ořechy, furt tam něco strkají a tady to bzučí.

Byli jsme taky na dovče v tej České Kanadě a můžu říct, že skvělý. Počasí nám vyšlo (Verčo :-), památek teda mraky, i když většinou jsme zaktovili u nějaké té kulturní památky co před sebou měla park, uvelebili jsme se s tatinem na lavičku a děti se nám radostně popelily okolo... fakt to bylo fajn.

Tak zatím ahoj a hernajs ať tu taky přibude od někoho nějaká čárka :-)
Janijaja 19205
14.9.2007 22:04:37
:-(
Janijaja 19205
9.9.2007 22:14:02
tady to fakt úplně snad umřelo!!!
Já přeju krásné čtvté narozeniny všem prckům!!!
A mám novinku... budeme se s t ě h o v a t !!!! na vesnici do domku.. huráááááááááá.. já to potřebuju jako sůl, už tady v tom bytě fakt nemůžu..
Janijaja 19205
1.9.2007 11:32:49
my máme electrické autíčko VW brouk od Peg Perego - děti ho milujou už dlouho od malé Káti - od malička až po Věrku - teď je jí 7 a brzy už se tam nevejde... Jen je potřeba dobře udržovat baterii (tak jak jako u auta.. když se nejezdí tak se vybíjí zbytečně) a jezdit po rovině. Přeju hodně radosti
Verísek+VELAMATO 23592
30.8.2007 14:04:08
Ahoj holky, mám o rok mladší dítko než vy, chtěla jsem Vás poprosit o Váš názor nebo ev. jiný tip, odkaz na něco podobného- jestli s tím máte zkušenosti- jestli to děti baví, funguje, jak má, výhody a nevýhody atd., viděly jste něco podobného- chtěla bych něco takového pro malou jako dárek- moc děkuju:



Janijaja 19205
27.8.2007 13:54:17
Ahoj holky, ráda si vás zase někdy přečtu :-) Ale aby bylo co psát, tak taky přidám. U nás dnes začala škola :-) Honzík byl na dopoledne a strašně spokojený. Ta škola není povinná a vpodstatě si tam hrají.. ale mají tam už počítač. Za ty dva roky do šesti se naučí počítat asi do dvaceti a rozeznávat plno písmenek. No ale chodí tam většina dětí, neb je to zadarmo. No a navíc v poledne chodí domů na oběd. Ale na jeden den v týdnu jsem ho přihlásila do školní jídelny. Káťa byla první den ve školce - bude chodit taky na čtyři dopoledne a já budu konečně! mít trochu času pro sebe - už to mám vymyšlený - jednou jóga, potom plavání, hledání práce a v pátek domácnost :-) Už se strašně těším :-)
Jinak Honzík mluví docela fajn. Jen R a Ř mu moc nejdou. Musí se snažit. Já doufám, že to zvládne, tady by ho to asi žádný logoped nenaučil...
Doma pořád nějak přežíváme. Manža vytrvale hulí.. no ale většinu prázdnin jsme strávili v ČR, tak jsme si od sebe odpočinuli. Já to tak trochu nechávám koňovi - ono to nějak dopadne.
Šikulka Kačka, že už chodí! Kolik jí teď vlastně je? Já nějak ztrácím přehled..
Věra, Elinka a Tom 10852
14.8.2007 22:19:02
Ahojky prázdninovky koukám že jsou všichni někde v tahu...Peti, my jsme také zkusili Českou Kanadu začátkem prázdnin, nejdříve jsme s velkou slávou, stany, koly a bagáží vyrazili, dojeli do kempu Osika, tam jsme postavili stan, druhý den vyjeli do Rakouska na kolech, začalo pršet a lilo a lilo... děsběs. Takže jsme to třetí den zabalili a tradá na chalupu zpátky. Z bezpečí suchých postýlek jsme pak podnikali výlety do okolí na Vysočině a přilehlých oblastech.
Mimo jiné jsme navštívili perníkovou chaloupku u Pardubic a vřele doporučuji!!! Na tuhle legrácku mají naši mrňousci správný věk. Ikdyž jsme se pobavili všichni.
Teď jsem po třech týdnech na otočku v Praze, tak nevím kde mi stojí hlava.
A co se týká mluvení,musím konstatovat, že jedině ř nám zatím nejde, jinak Elinka brebentí všechno. Ale co takhle poslouchám svoje kolegyně a bývalé spolužačky tak je to světlá vyjímka. No, co by taky všichni ti logopedové dělali!!! :-)
Mějte se krásně, užívejte léta a po prázdninách ahoj
www
  • 
14.8.2007 20:16:44
wwww
[<<Předchozích 250] Názory 251260 z 6294  [Dalších 6034 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.