| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

  (?)
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 6294  [Dalších 6074 >>]
Emma78 8067
24.12.2007 7:46:18
Holky všem Vám přeju hezké svátky,Jani vy se rychle zabydlete a a´t Vám nové bydlení přinese štěstí a klid v rodině;-) .
Janijaja 19205
20.12.2007 21:49:22
Jéé Renčo, to bylo príma přání :-)
Dano tak ať si vám ti dva marodi co nejdříve uzdraví!!!
Věrčo, s perníčkama jsi šikulka.
Já zatím absolutně nestíhám... Zítra to bude týden co spíme v novém domě, ale pořád ještě je to hrůza. Plno věcí jsme fakt něměli úplně nejlíp naplánovaný... ale takový je život a manžu fakt asi nepředělám. On si pořád nebyl jistý penězma, takže vůbec nich nechtěl v tom domě dělat. Nakonec se mi ho podařilo přesvědčit, že musíme aspoň vymalovat... to nám dělal malíř ještě než jsme se nastěhovali... jenže jak jsme vymalovali... tak nám došlo že ty starý hnusný lina jsou fakt hnusný a nepoživatelný. Tak on ještě tři dny před stěhováním jel do domu a pokládal ve dvou pokojích plovoucí podlahy... Natom jsme zatím skončili, ale zároveň nás to okradlo o čas, který bychom bývali potřebovali na připravování a balení.
Nejlíp na tom jsou děti Už mají dnes konečně hotovo a všechno pořádně nainstalováno... Jen ještě jim musím vybalit pár kousků oblečení a zbytek her. My spíme na rozkládacím gauči... nějak ještě nebyl čas smontovat a naplnit postel... Dneska jsme museli koupit pračku.. neb víc než týden bez praní začínala být krize... Ta co byla tady se ukázala jako více-méně dost nefunkční no a tý naší už bylo 22 let a přestože ještě pořád príma funguje rozhodli jsme se jí vyměnit, protože nešla odšroubovat od kohoutku :-))
No děti budou mít letos o vánocích každej dva ani né moc drahý dárky... máme hlavně dům a pár novýho nábytku a plno práce :-)
zkusím ještě něco upéct zítra :-)
Tak vám všem přeju krásné a pohodové svátky!
Nám taky dnes konečně dovezli dřevo tak budeme moct zatopit v krbových kamnech na tu pravou vánoční atmosféru :-)
Renca a 2 34362
20.12.2007 20:21:21
Nebe a na něm v tisících hvězdičky,
z oblohy přilétá anděl maličký.
Na malém obláčku
přináší Ti přáníčko,
přeje Ti lásku
zdraví a štěstíčko.
Ať všechno, o čem se Ti kdy snilo
o Vánocích se vyplnilo.

konecnad,Krystof03,Kaja06 16697
17.12.2007 21:10:10
Ahoj babule,
tak koukam ze vas predvanocni frmol semlel ;o].
ja mam co rikat, makam od 7 do 22 u pc, smalymi prestavkami na vychazky ven. krystufka uz mam pomalu 2 tyden doma, ted uz na antibiotikach, dneska jsme dodali dalsi leky, kaja taky anitb., ale ty nezabraly, tak dneska od znova zkouska s jinymi. majni zanet prudusek, tfuj.
jak je rok dlouhy nemarodime a pak, kdyz se to nejmin hodi....bac ho.
tak vsem prejeme hooodne zdravi, to si totiz clovek muze jen prat. ja jsem z nich tak marod, ze uz mi klesla vaha pod 85kg, treba do noveho roku sahnu pod 80kg ;o].
mejte se
Věra, Elinka a Tom 10852
15.12.2007 15:03:05
Tak si představte že po všech těch přípravách jsem dnes upekla perníčky... to je tady výkon!!!
Jednak bojujeme s různými neduhy - kašlem apod... a jednak s nedostatkem času. Alespoň jsem stihla napsat co všechno bychom chtěli a moje hodná maminka nám to upekla. Dárky mám jen něco málo,byli jsme se podívat ve štěrboholském outletu, ale stejně jsem měla pocit, že si s některými cenami dělají legraci... :-) Nejhezčí byla prodejna Mango - promniňte Vy, které tam eventuelně nakupujete... hodnotili jsme to slovy "lepší sekáč". Asi jsem nepochopila "umění".
Ale jinak dobrý. Tomášek si koupil zlaté boty Nike - vypadá v nich "úžasně".
Eliška dostane poníka - plyšového, ikdyž živého by radši.
Dnes se v Praze trochu ochladilo, ale sníh, který se včera večer začal spouštět z nebe, nevydržel. Vánoce zase budou na blátě.
konecnad,Krystof03,Kaja06 16697
7.12.2007 15:53:41
Ahoj holky v adventu,
tak jsem se elsi dobu neozvala, ale mela jsem fofr, resila jsem delsi pracovni smlouvu. Takze ted delam pro O2 CZ i pro O2 SK. Ovsem vybehat po telefonu se slovaky smlouvu a penize, to byl opruz, tfuj, 3 tydny intenzivniho zahulu, ale v utery 11.12. jdu podepsat smlouvu a 17.1. mi doputuji prvni penizky a to i za listopad, kdy to zmrsili a nestihly se mnou podepsat smlouvu. tak budu mit Jeziska dodatecne.
Janouche, tak na rameno ledovy gelovy zabaly, zabira to, jinak nic neodstehujes.
Co se tyka darku, tak pro kaju mam miminko a veci na nej {oblecky, lahev, dudlik}, kabelku, neb tu stale lita s necim na ruce, jako ze je to kabelka a krasneho monchichi, bileho, holcicku, mnam, snd to nafotium, az se to rozbali. Krystufek dostane lego, vybral si na inetrnetu, jedno je skladani 3 veci v jednom, jeto creator rada, muzes mit kamase, zavodaka, nebo terenaka. A druhy je od 12 let {my mame vechny takhle vyssi kategorie, ale kus zvladne sam, zbytek dela se mnou nebo s tatou} nejaky zavod, 3 zavodni auta tam z vystrelovaci rampy preskakuji 3 kamiony a jednu limuzinu, no parada a kopacak. ten stary boninka rozkousla. no a pak jsme vsem v rodine a kamaradu delali tricka {14 tricek, velkovyroba}, ale jsou hezka a je to pekne, ze neco dela sam {no, musel ajsem pomahat, nebo je to malovani na tricka, tak udelat sablonky, pomoct s barvami a vyzehlit}.
mirko, jake zkousky te cekaji? jsem taky nejak minula ze neco studujes.....copak a na jak dlouho?
tak a uz mam 2 cukrovi a ted o vikendu bych rada jeste jedno stihla a aposledni budu delat v tydnu. Pak uz jen pred vanoci neco slaneho.
A mam nejakou brisni chripku, nemuzu jist, tak mam zase kilca dole, uz mam 86kg a utocim smerem dolu. Tak at uz to je tech 76kg :o].
mejte se
Janijaja 19205
6.12.2007 13:07:46
No Mirko, to jsi moc hodná :-)
Kačulka je moc hezká holka, kolik jí teď vlastně je?
U nás se zatím vánoční výzdoba moc nekoná.. nějak neni čas..
Co vlastně dětem kupujete? Já jsem letos nějak bez fantazie, zatím jsem nakoupila každýmu krabici lega. Kačka má duplo, Honysovi manžel koupil už to normální (co je na něm napsáno od 6ti let, tak to jsem na to zvědavá. Kdysi jsem dvě takový krabice našla u nás před domem, tak když se mu to k tomu přidá, bude si mít s čím hrát, akorát nevím, jak to všechno pak dá dohromady...)
Jo taky se mi kooonečně podařilo prodat kočárek... už dlouho ho na Kačku nepoužívám... tak abych možná rovnou nakoupila sáňky. Ale zatím u nás sníh neni. U domu jednou napadnul, ale asi za dva dny hned roztál.
Hlavní stěhování se koná příští pátek. Vůbec nemám zdání, jestli to všechno stihnu. Navíc jsem si asi před týdnem nějak hnula s ramenem... v určitý pozici vůbec nezvednu levou ruku... no legrace, na stěhování je to moc praktický, ale dneska jdu ke kamarádovi osteopatovi, tak snad mi to dá do kupy :-)
Emma78 8067
4.12.2007 10:48:36
Ahoj Jani,
nakukuju abys neřekla:-), taky přeji hezký předvánoční čas,i když vy ho teda budete mít pěkně divoký:-),

mně začíná zkouškový,v pátek mám první zkoušku,tak se trošku už učím,Tom má zítra a pozítří dovolenou,tak to bude intenzivka:-).

Janijaja 19205
3.12.2007 11:37:01
ahoj holky,

tady je to zase nějaký trochu umřený....
Tak my máme od soboty klíče a je to velký dobrodružství... v kuchyni je tolik poliček a skříněk, že to chce fantazii vymyslet, co všechno do nich budu dávat :-)
Honzík v noci plakal, že nechce do takovýho zanepořádkovanýho domečku.. tak jsem mu musela slíbit, že to všechno uklidíme :-)) měl tam totiž ještě malíř roztahaný barvy atd atd.
No tak já zas utíkám plnit krabice... Hezkej advent!!

Janijaja 19205
25.11.2007 22:41:33
Ahoj holky,

Lucko, co to vlastně studuješ, já mám pocit, že jsem to asi trochu zapomněla :-)
NO jinak u nás začíná vládnout stres... připadá mi, že to za tři týdny nemůžeme nikdy stihnout do těch pitomejch krabic všechno nandat.... Naštěstí máme pak ještě čas až do nového roku vychytat případný nedostatky...
Manža tu bydlí 22 let a není zrovna z těch co vyhazují věci...
Ale už se do domku moc těším, nejvíc asi na toho psa. Nakonec to bude nejspíš hnědá labrador, i když jednou jsme měli šedého vlčáka a toho jsem taky zbožňovala. No, ale bude to muset do jara počkat.
Dančo, jsi normálně supermanka s těma dárkama. Já ještě nemám ani páru!! A cukroví zatím odkládám na dobu po stěhování.
Zatím ještě nemám ani školku ani nic... zkrátka život na vesnici :-)))
Ale zase si říkám, že budu moct v únoru v klidu vypadnout na měsíc do čech, aniž by Honzíkovi utekla škola, nebo mi bylo líto, že zbytečně platím školku :-))
Mám z tý organizace trochu vítr. Příští sobotu už ale dostaneme klíče. Už budeme mít vymalováno... Pak vyměníme několik podlah, koupíme rozkládací kanape a mně novej pracovní stůl a můžeme se začít stěhovat :-)
Tak zatím!!
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 6294  [Dalších 6074 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.