| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

  (?)
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 6294  [Dalších 6104 >>]
Renca a 2 34362
9.6.2008 13:01:19
Ahojky mamky..se moooooc omlouvam nejak jsem nepritel s casem :)

Takze Gratulace k vykonane zkousce...rok utece a bude to :)

Jinak hlasim ze jsme dne 21.5 USPESNE ODMATUROVALA :)
byla to fuska ale s vysledkem :

Cestina 3
Nemcina 2
Pravo 2
Verejna sprava 1
Prakticka verejna 2

Takze pro mne uspech a mam klidek..

Jinak ja nastupuji s Danikem opet na Bulovku na operaci leve nohy jdeme 16 tedy presne za tyden :( nejak uz z toho mam nerviky..
Byli jsme na predoperacnim vysetreni a ma krev v moci takze musime zitra donest znova moc aby se videlo zda nas teda vubec jako pusti na operaci..nechapu kde se tam vzala ale snad uz to bude ok :(

Nemam nejak mnoho casu ale vecer se jeste prijdu juknout nebo vam jeste neco dopsat..
A jeste jendou se omlouvam nejak opravdu nestiham :)

Luci, Ondra 24.09.03 15412
9.6.2008 12:54:29
Hola hola zdravím!!
Jani - teda ty děti rostou jako z vody! Honzík s těma vláskama vypadá moc dobře. Naši kluci jsou pořád na krátko. A s Kačenky je už slečna. Vždyť to není tak dávno co se narodila :-)

No ja zkoušky hotové. Ani nevím jak se mi to povedlo :-) Teď si budu užívat alespoň trochu studijního volna a věnovat se dětem a domacnosti. Čeká mě ještě jeden rok a pak snad už nějaká ta práce :-)

Jinak kluci jsou super - teď jsme kopali kolem domu jámu na odvodnění vlhkosti. Tak nám pěkně pomáhali. A potvrdila se zásada, že děti, když mají nějakou činnost, tak nezlobí. :-) Jinak to jsou naší malí karatisti - pořád se mláti. Doufám, že je to někdy přejde :-) Lukáše nám vezmou od září do školky, tak snad ho tam trochu zkrotí :-)

No a co je u vás nového?? Reni - jak jsi dopadla?!
Janijaja 19205
5.6.2008 21:35:03
Tak Renčo,napínáš nás už pěkně dlouho, jak to dopadlo?
No a Lucí, co Ty, jak dopadly zkoušky? A kolik studia Ti ještě zbývá?
No Peťo a co dovča?
Jak se všichni máte?
Je tu ještě někdo kromě mě, kdo je jen doma? A jak to řešíte?
Janijaja 19205
25.5.2008 20:28:15
jů no to mám radost jen pořád ještě nevím, jak se upravuje ta velikost...
Tak jeste jeden skleb nasi dvojky

no a taky jeste jednou naseho Honzika, porad v tom samem aute, ale tentokrat na pampeliskove louce...

Janijaja 19205
25.5.2008 20:19:02
no třeba teď už se to povede


no a jestli ne, tak to vzdávám a nechám si od vás ráda poradit...
Janijaja 19205
18.5.2008 23:07:23
No ahojky Renčo, já si taky vždycky myslím, že jsem v průšvihu, ale pak zjistím, že tolik moc asi zase ne... moc moc ťukám a říkám si, že zdravíčko je opravdu to nejdůležitější!!! A držím vám palečky!!!
Já Ti nepomůžu, náš Honys je 1. a tak jsem si říkala, že v čechách bych ho asi procpala...
V Ženevě to bylo tak, že stačilo jen požádat a to potom oni berou děti co jim byly čtyři (do základky teda pak 6let) do konce října. Honys byl ale ze školy dost často unavenej a učitelka mi říkala, že kdybychom se bývali nebyli stěhovali, chtěla by, aby chodil častěji... protože náš mladej si chtěl hlavně hrát. A moc málokdy se mu chtělo dělat nějaký společný program a to co dělají ostatní.
Tady ve Fribourgu začíná škola až od 5ti let, bude chodít od září, protože tady naopak berou děti, co jim bylo 5 do konce dubna. No, ale přehnaný to taky neni, neb to je v úterý ráno a ve čtvrtek odpoledne, pokaždé 2 hodiny. Pořád jsem ještě nepotkala lepší systém, než ten český. Přijde mi hrozný, že se děti vracejí ze školy domů a ve středu mají volno... Skloubit to s prací je často nadlidský úkol. Nebo aspoň mně to tak připadá. Ono to je tak času na něčeho trochu nakoupit a možná ještě uvařit... Ale nesmíte jít na ty nákupy moc daleko a nesmí být zácpa.... No ale funguje tak celá země... tak to asi bude ověřený...
Asi tu budu muset zavést změnu.
Jinak jsem si říkala, že ohledně té školní zralosti to tak nechám. Aspoň bude mít delší dětství a víc času si hrát a taky dozrát. Ono vlastně není moc kam chvátat.
Ten problém, že nechce dělat to, co ostatní s ním mám i na cvičení tady s ostatníma mamkama... Káťa zběsile cvičí, dělá to co ostatní, má radost... ale Honys nevím, jestli se stydí, nebo proč nechce. Nějak se mi to nedaří uchopit. Třeba s náma je v kolečku, ale ruce prostě nezvedne... atd. Minule ani nechtěl závodit. Tak opravdu nevím.
No jdu spát.
Jinak díky Lucy minule za odpověď.. ale od té doby taky moc nestíhám... reju se v zahradě. Dostala jsem od tchýně poukázku do zahradnického centra a koupila jsem dvě vinné révy. Mám je tam dva týdny a už vyrostly nejmíň o 20cm, tak mám veeeelkou radost. Máme před domem na jižní straně terasu a na ní dva betonové sloupy, co podpírají její zastřešenou část (je nad ní dětský pokojík...) Tak chci ty sloupy tou révou zakrýt. Jsou totiž fakt docela hrozný, ben, ben, betonový :-)
A Renčo, budu na Tebe u tý matury myslet!! A neboj, to zvládneš. Ukolem profesorů je ptát se na to, co víme a né na to, co nevíme!!! A oni sami by se ztrapnili, kdyby se ukázalo, že nás nic nenaučili. vím, to jsem učitelka, i když jsem to nikdy nedělala :-)
Luci, Ondra 24.09.03 15412
18.5.2008 22:44:55
No Reni tak ja drzim palce at to Danikovi vsechno dobre dopadne! A tobe taky. Jses dobra, ze jses dala na skolu, ale asi tak prijdes i na jine myslenky, ze? Neboj to das - pokud te nechaji dojit k maturite, tak ti ji daji. Normalni pravidlo, ktere mi potvrdili moji kamaradi stredoskolni ucitele :-) No ja se nemcinu na maturu vubec neucila, nejak na ni nezbyl cas :-) Za to ted jsem pekne ke zkousce srotila rustinu a reknu vam - pekny chaos v hlave, vyslovnost dobra, ale to psani, ale dostala jsem za dva :-)na pristi semestr jsem si zapsala spanelstinu - tak to pak budu moci pokecat s Lucajdou, jestli se tu zase nekdy objevi:-)

Jinak - Ondra k predskolakum asi nepujde, je narozeny 24. a krome toho je jich v rocniku 10 deti (nase vesnice ma jen 600 obyvatel, takze docela silny rocnik ) a vsichni jsou narozeni az v druhe pulce roku. Takze si myslim, ze je daji potom vsechny dohromady. Spise ted resime, jestli vemou Lukase, protoze jim ze skolky odchazi jen 8 deti a prihlasenych maji 12. Doufam, ze ho vemou, skolku potrebuje jako sul. Lump!
Renca a 2 34362
17.5.2008 16:38:53
A z toho si nic nedělej mne každá návštěva říka že pokaždé návštěvě jsou si jisti že děti nechtějí a jsme prej dobrá antikoncepce..

Jsou to fakt hrozní rošťáci..To se fakt nedá nazvat jinak nnež likvidační četa :)

Teď by měl jít Daník do školky od září pokuď bude fit a vůbec ho vezmou moc nějak nechtějí..

Chci se zeptat co máte děti ve školce jdou už od září do předškolní třídy??
Mne totiž ředitelka řekla že by měl být už předškolní,ale že když je až v září..ačkoli je 14 že by mohl do školy protože by mu v září bylo 6 i když 14 ale zase že se berou děti do 31.8 takže v tom amm jeden velikáááánský guláš :)
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 6294  [Dalších 6104 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.