| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

  (?)
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 6294  [Dalších 6144 >>]
Renca a 2 34362
18.4.2009 19:45:17
Ahojky mamky...

Tak se opět po čase nějak ozýváme...
A má víc jak dočasná nedostupnist byla způsobená a je mraky nemocí..

Začal nám kluk jak víte má PEC proběhla ta operace následovalo špatné EEG zatím teda definováno jako epilepsie no zatím už ve školce prodělal dva epileptické záchvaty :(
Jenže stále hrozí cizí těleso v mozku takže projde pravděpodobně rezonancí...
Projevila se u něho osteroporóza :(
Takže samé lepší věci :(


K tomu naše dcerka začala zlobit :( Hodně se zadýchávala a zadýchává teda ale přesto se snaží řádít :(
Tak jsem to konzultovala s mudrou při kontorole a řekla že se jí poslechově srdíčko také nezdá a že teda se udělá kardio..
NO a výsledek je, že má klasickou dětskou šelest a navíc teda nedomykavost mitrální chlopně..
Dostali jsme na to průkaz a jsem z toho pořád nějaká taková..máme ho sebou nosit nonstop :( ~Rv
MUdra říkala, že to je teda dost a že možná by byla dobrá plastika chlopně... ~n~

A mam dojem že na nás padlo nějaké prokletí nebo co a to jsme si myslela že druhé dítě je zdravé..

CHjooo a jak vy se máte???



Nadik1 78179
31.3.2009 21:34:47
Ahoj všem.
Tak už dlouho se to tu nepohnulo. Co je u koho nového, už nelyžujete, tak jak se těšíte na jaro? Tom jo, až si bude moci vyndat kolo, tak jsem zvědavá jestli na něj opravdu nasedne. Jste doufám všichni zdraví.
Jen tak kdyby někoho zajímalo jaká že to jsme rodinka a jaký je ten můj uličníček, tak můžete mrknout 20.4. na ČT2 na pořad Klíč, něco tam o něm a s ním bude.
Věra, Elinka a Tom 10852
11.2.2009 0:05:12
Peťo, přejeme brzké uzdravení!
Je toho teď dost, skoro každý prská, kašle, my se zatím držíme. Pomohl nám ten týden na horách a přes příští týden začínají jarní prázdniny, což je pro nás odjezd na Vysočinu, tak se k tomu taktéž upínám jakožto k záchytnému ozdravovacímu bodu.
Jinak - co se ještě lyžování týká, už jsme Elinku učili předloni a na hůlce byla celkem šikovná, loni jsme nikde nebyli a letos to bylo vše od začátku. Bylo ale strašně pěkný pozorovat jak se den ode dne lepší a jak jí to jde, měla jsem z toho velkou radost.
Nadik1 78179
10.2.2009 14:45:33
Ahoj, tak my jsme také nelyžovací rodina. Tomáška jsem chtěla zkusit na lyže už loni, ale protože jim to v těch makovičkách už pěkně pálí, bylo mi slušně řečeno, zda jsem normální, že by mohl spadnout.~d~ Letos jsme to ani nezkoušeli, navíc se snad konečně po 2,5 měsích trochu zotavil, tak to nechceme radši pokoušet. Uvidíme za rok, Dandě budou už 3, tak je zkusíme postavit na lyžičky spolu neb "ve dvou se to lépe táhne".:-)
Jinak boby a sáňky jsou v oblibě i u nás.
Bajka + 2 brouci 5337
10.2.2009 11:26:32
Ahoj, zdravím z ležákova, u nás se choří a není to nic menšího než chřipka :( Včera to padlo na mě, jsem groggy, teploty k 39°C, dnes tu mám hlídací tetu, ležím v ložnici a kluci pochrchlávají v obýváku. Už to trvá nějak dlouho, Jindrovi jsem v noci zas po týdnu naměřila přes 38°C. Jestli budu schopná, pomažu s nima zítra zase k Dr., jestli to nebude s nějakýma komplikacema na ATB.

Už druhý týden máme probdělé noci, Honzík se pořád stěhuje, ráno bývám sama překvapená, kde se vzbudím :) Občas v děcáku, občas na kanapi v obýváku. No nic, snad bude líp.

Lyže nelyžujeme, já jsem těžký nelyžař ač z hor pocházející, u nás se vždycky sáňkovalo nebo jezdilo na igelitových pytlích vycpaných senem. To bylo labůžo :) Ale táta pořád vyhrožuje, tak to nechám na něm, že prý si děti vezme. Jo, občas bývá od myšlenky k realizaci daleko...

:)
Věra, Elinka a Tom 10852
9.2.2009 22:47:57
Ahoj, taky jsme byli na horách, v sobotu jsme se vrátili. Letos jsem si to po letech docela užila, protože Eliška konečně začala lyžovat, a tak jsme jezdily spolu po modré... no, mě to tedy velmi vyhovuje. Horší bude až se to naučí a bude chtít na nějaký "zabijácký" svah. I takhle jsem měla strach z toho kdyby do nás, resp. do Eldy někdo najel... mnozí jezdí jako šílenci.
A jak jsou na tom Vaši mladí? Lyžujete?
Luci, Ondra 24.09.03 15412
29.1.2009 18:01:51
No jo, to ja vim, ze se mi po tom bude urcite styskat. Ale jsem docela nevyspana, Lukasek si od narozeni hraje s vlasy, uz pri kojeni si ty moje natacal na prst, to mu zustalo do dnes. V noci mu porad chytam ruku a davam na bok, takze jsem od tri hodin v polospanku :-( Tak ja holt budu doufat, ze ta doba, kdy je to prejde prijde rychle :-) Ale jinak Nadiku - Ondra se chce tulit porad, ale nesmi u toho byt jine deti :-)to uz se potom stydi. Ale jinak bych take jeste nejake to malicke mimi brala - nastesti je kolem plno kamaradek co male deticky maji a obcas je potrebuji pohlidat, kluci jsou pak vzdycky nadseni :-)
V sobotu odjizdime na hory. Jedeme na Slovensko, tak uz jsem ve fazi chystani a baleni :-) Docela se tesim :-)
Nadik1 78179
29.1.2009 13:37:04
Tak mi máme v posteli obě děti. Tom od roku, do té doby spal v postýlce a Danielka opačně, do roku a půl, od té doby v postýlce.
Vzhledem k tomu, že máme malý byt 2+1 tak máme ložnici všichni společnou. Tom spí dost divoce, vrtí se, odkopává, sedá-padá, ..... Takže jsme jeho poslet přirazili ke zdi a z druhé strany k naší. Spí tedy ve své, občas usne u mě v posteli a pak ho přendáme nebo si sám přeleze. Ale ráno, když taťka odejde do práce, je hned zpátky u mě v pelíšku. No a aby toho nebylo, tak z druhé strany naší manž. postele je prozměnu zase postýlka. Dandě budou v únoru 2 roky, jak jsem psala, postýlku neuznávala až od později a to i jen tak, že jsme sundali bočnici a ona má volný přístup k nám do postele. Ale je hodná holka a spí ve své, to už jí musí být hodně smutno nebo ouvej aby přilezla a přitulila se.
A tak nějak moc mi to nevadí. Říkám si totiž také, že jednou na to budeme rádi vzpomínat. Už teď mě mrzí, že se Tom nechce mazlíkovat jako když byl malej. Ještě, že mám zatím tu naši uličnici, ale co budu dělat až mi i ta vyroste .....~d~
Věra, Elinka a Tom 10852
29.1.2009 13:23:22
Na období dospívání se fakt těšme... jen myšlenka na to, že Tomášek byl také to malé, roztomilé a bezbranné děťátko mi občas dává možnost přežít bez infarktu... či bez poznání kriminální cely, kde bych si eventuelně jakožto matka zavraždivší toho zmetka, odpyklala svůj trest... Dnešní den je obzvlášť vydařený - ze školy přišel s vysvědčením a odšustil na hory. Je to fakt příspěvek pro jinou diskuzi:-)
Jinak - co se týká docházky do rodičovské postele - Tomáš chodil celkem pravidelně uprostřed noci. Nebyla jsem schopna se zvednout a odvléct ho zpátky přes celý byt, takže jsem se hezky přesunula doprostřed matrací - pochopitelně do díry, a tam strávila zbytek noci. Stěžovala jsem si jedné známé, která měla v té době odrostlé děti a bylo mi řečeno:"tak ho nechte, ono ho to přejde, jednou na to budete vzpomínat!" ... a měla pravdu. Vzpomínám na to, ale Tomovi to nemůžu připomínat, to jistě chápete~j~
Nadik1 78179
28.1.2009 21:23:54
Já se školou na Tomáška rozhodně nespěchám, půjde až s odkladem (tedy v 7 letech), teď ho navíc zařadili na čekací listinu na operaci, takže uvidím až podle toho jak to dopadne. Dokonce přemýšlím o tom, že když půjde až v příštím škol. roce, dám mu odklad ještě o další rok.
Je jinak docela chtivý něco vědět a znát, ale na druhou stranu je lajdák. ~d~ Písmena se s velkým nadšením naučil už loni (velká tiskací), teď z nich zkoumá a zkouší psát slova. Čísla také ovládá a tak nějak i to počítání. S kreslením je pozadu, asi o rok a nůžky začal uznával loni po letních prázdninách.
Kroužky se u nás ve školce neplatí, takže jedno velké plus. Jinak také nevím jak by jsme si je mohli dovolit. Na flétnu jsem ho přihlásila já, chci aby se naučil hrát kvůli dýchýní, bude to jeho rehabilitace po oper. Ale moc mu to nejde, ne že by ho to nebavilo, ale jak jsem již psala, je to lajdák. Hrát chce, ale za chvíli už ho to nebaví, tak je to honem honem a výsledek "katastrofa".

A podle příspěvku Věry, se máme opravdu na co těšit. ~q~
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 6294  [Dalších 6144 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.