Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
S+S Ivet, Sandra 02+Alexej 06 | 9786 |
11.5.2006 14:04:22
|
11.5.2006 13:58:22
Člověk asi zkousne kritiku od mámy, nemůžu posoudit máma umřela když mi bylo osm, tatík když zkouží do něčeho mi kecat tak ho rychle usadím, nenechám si.
Tchýně zkouší kritizovat, jí se nelíbí jak malou oblékám, kecy že k sukni má mít lakýrky shazuji řečí typu jo to se nosilo za války když vy jste byla malá. Ona nepřekousne že malá sukně leda riflové, no prostě nemá šatičky s volánky co se líbí jí. Já jsem snacha mrcha nedám si nic líbit,tak je občas veselo :o) |
11.5.2006 13:51:40
Ahojky,
tchýně je pako, já to s ní ještě nedořešila, co mě ale naštvalo je jak se k tomu postavil manža, má na to stejný názor jako já,ale on se prostě nechce hádat, tak to řešit nebude :o( Tři dny byla tichá domáctnost, ale nakonec mi dal zapravdu. To tady ještě dohra bude, uvidíme nechci to hrotit,ale dojde na kravál! Ty piš co a jak co práce????? Jak se aří jak se líbí???? |
Nesulka+Niky+Vil | 6785 |
10.5.2006 14:09:50
Ahojky, myslím na tebe jak ti to asi dopadlo s tchýní...
|
7.5.2006 19:27:33
Ahojky, nastupuji hned teď v úterý. Už jsem trošičku klidnější. Ono to asi fakticky nemá cenu dopředu řešit. Zkrátka to nějak dopadne a hotovo.
Tedy vidím, že to také nemáš jednoduché. Ono je opravdu všude něco. Já jsem fakt ráda, že se nám podařilo pro mojí mámu sehnat byt. Ono bydlet společně v bytě 64m je fakt síla. Asi by jsem se tady povraždili. Mamča je sice hodná a ochotná babička, ale pořád mi do všeho kecá. Když k nám třeba přijde, tak mi vynadá, že mám doma bordel apod. No neříkám, že mám nějak úžasně uklizeno, ale já prostě jsem jiná a mám jiný názor na to jak má vypadat můj byt. Přijde mi to přinejmenším neslušné, takhle kritizovat. Dost se kvůli tomu hádáme a také kvůli tomu, když mi řekne, že vše mám dělat já protože jsem přeci ženská. Tak nevím, když mám stejně náročnou práci jako manža a vydělávám skoro stejně, předpokládám že i o domáctnost se budeme dělit rovným dílem. Samozřejěm po něm nechci aby třeba žehlil, ale vysát, vynést smetí apod. věci by snad problém být neměl. Jejda to jsem se ale rozpovídala. Tak držím palce ať tě tchýně nezlobí. Chce to hlavně chladnou hlavu a klid :o))) |
6.5.2006 10:10:53
Nějak se to vyvrbí neboj!
Kdy nastupuješ? Budu držet palečky! Manžílek by měl jít od prvního na jiné místo, snad líp placeno, jo prace stoji za prd! Hlavně atˇ jsme zdraví :o) Sluníčko se na nás směje tak bude líp! Já tedˇ mám nějaké nedořešené resty s tchýní, ale to je na dlouhé psaní! Ve zkratce bydlíme s manželovi rodiči, když je třeba něco spravit ,zařídit, tak vedou řeči je to vaše starejte se, a tedˇ jsem chtěla vykopat nějaké křaky,tak NÉÉÉ, ona to tam chce a tam to bude, tak si chystám k ní proslov, zítra bude u nás dusno, dnes nejsem doma jdem do světa :o) Tak mi drž palečky atˇ jí vše co jí chci říct, řeknu v klidu a snadhledem(nechci být sprostá) :o) |
5.5.2006 13:09:37
No ve skrytu dušičky doufám, že to dopadne dobře. Uvidím. Mimi bych chtěla, ale až tak jistý si tím poslední dobou není manža. A hlavně si myslím, že by se mi to umělé oplodnění nepodařilo utajit. Ach jo.
Jo Nika začala kašlat, tak aby z toho mého nástupu do zaměstnání vůbec něco bylo. Ona byla vždycky zdravá, ale ten poslední měsíc je to fakt síla. |
5.5.2006 9:10:46
Ajéjej,
tak držím palečky, atˇ se zalíbíš, a zůstaneš déle než přes léto, nebo do konce léta stihni toho mimíska a ledovou sprchu dostanou oni:o) To se mi to radí co? Né opravdusnad se to vystříbří, držím palečky:o) |
4.5.2006 12:17:58
No tak jsem včera dostala něco jako "ledovou sprchu". Zatelefonovala jsem do té práce, že ji tedy neberu a do té druhé co jsem víc chtěla že ji beru.
Včera jsem tam šla domluvit detaily a i když jsem u pohovoru několikrát říkala, že nemohu být časově flexibilní a nebyl to žádný problém, tak včera najednou problém byl, že musím v 16,00hodin nejpozději odejít. Tak jsem z toho docela v depresi. Domluvili jsem se tedy že to zkusíme a pokud to nebude nějak moc narušovat chod firmy, tak si mě tam nechají. Takže já osobně to vidím, tak, že tam oddřu léto, kdy budou dovolené a pak mě zase vykopnou. Jsem úplně bez nálady. |
3.5.2006 20:10:53
Tak předpokládám že bereš tu co se ti líbíí:o))
Gratulace obrovská!!! |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.