Člověk asi zkousne kritiku od mámy, nemůžu posoudit máma umřela když mi bylo osm, tatík když zkouží do něčeho mi kecat tak ho rychle usadím, nenechám si.
Tchýně zkouší kritizovat, jí se nelíbí jak malou oblékám, kecy že k sukni má mít lakýrky shazuji řečí typu jo to se nosilo za války když vy jste byla malá.
Ona nepřekousne že malá sukně leda riflové, no prostě nemá šatičky s volánky co se líbí jí.
Já jsem snacha mrcha nedám si nic líbit,tak je občas veselo :o)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.