Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Nesulka+Niky+Vil | 6785 |
18.5.2006 16:51:39
Jejda, Alex je krásné miminko :o))) Hned bych si ho půjčila :o)))))
|
18.5.2006 16:50:47
|
S+S Ivet, Sandra 02+Alexej 06 | 9786 |
16.5.2006 20:31:54
Jejéj holky brzké vyléčení.
My jsme zdravé,tedy pokud nepočítám ty pády Je hezky Sany je nezastavitelná, pořád běhá,padá, má kolena jako kluk :o) Jinak se máme fajn, prcek trošku zlobí, v noci se už dva dny budí, ale tohle za to stojí: |
15.5.2006 15:01:38
Ahojky, tak Nikče se kašel zlepšil, ale zase má docela ošklivou rýmu. Takovou tu hustou, zelenou. ¨
Dnes manželovi ráno říkala paní učitelka ve školce, že je polovina dětí nemocná, protože jim tam řádí nějaká střevní infekce s průjmem a zvracením. Hodně se bojím, aby jsme zase neskončili v nemocnici :o((((((((((( |
12.5.2006 13:40:27
No já uvidím, co ty výtěry. Možná je to také začínající astma, nebo nějaká alergická reakce na něco. Loni měla přesně v té době kašle. Tedy po měsíci jí tehdy zjistili, že má nějakého stafylokoka, ale ten začátek mohl být klidně způsoben alergií.
|
12.5.2006 12:08:08
Holky mi na kašel radili cibuli s cukrem,ale vyzkoušeno nemám :o)
|
12.5.2006 12:07:23
JJ,
Nebylo to nic s medem,tatík tři holky nezvládal,navís sestra měla 14měsíců když mamka zemřela,dva roky jsme přes týden byly u babky,dodnes jí nemusím. Chlapi neumí projevit lásku, tak jak já jsem s ním komunikovala :o( Neovedu si představit že-by mé děti tak semnou jednali,začala jsem si ho vážit až když jsem se osamotnila,tedˇsi říkám klobouk dolů, třicetiletý chlap se třemi dětmi. Já taky přiznávám že to tchýně nemá semnou lehké,jsem rázná nenechám si nic líbit. Jenže má tchýně vždy všechny komandovala, vystihuje ji přezdívkaco měla v práci "gestapačka" já si nenechám nic líbit a je zle :o) Ale ona si pomalu zvyká já ji jednou řekla že pokud chce vidět své vnoučata bude respektovat co já řeknu, co se týká dětí jsem pes, jsou moje a já velím :o) Niki bude v pořádku neboj, možná jen oslabená imunita po nemoci:o) Tedˇ bude líp, hodně ovoce a sluníčka! |
12.5.2006 10:37:43
Ještě jsem zapomněla napsat, jak mi dělá starost Nikolka.
Už dva týdny má kašel a nemůžu jí z toho dostat. Sice do školky chodí, ale není to nic moc. K tomu si pořád stěžuje že jí bolí kolínka a ještě mi říkala paní učitelka ve školce, že jí poměrně často teče krev z nosu. Strašně se bojím aby to nebyla nějaká ošklivá nemoc :o((((((((((((((((( |
12.5.2006 10:19:01
Jůůů to jsou ale úžasné fotky.
Jejda, tobě umřela maminka když si byla takhle malá? Asi to bylo hodně těžké, že. Mě umřel táta když mi bylo 15 a tehdy jsem to ani moc nezvládala a hlavně mě nezvládala máma a skončilo to tím, že jsem se odstěhovala z domova. No jo, život není lehký. Tedy já mít takovou tchýni, tak dostanu asi infarkt. Ale mě to opravdu vynahradí mamča. Ona mi mluví do všeho a vše dělám špatně. Ale jinak je to superbabička a když může tak mi hodně pomáhá. Ale já jsem hodně temperamentí a tak je to se mnou také těžké. |
11.5.2006 14:09:20
Sany dvakrát omlouvám se:o)
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.