Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
S+S Ivet, Sandra 02+Alexej 06 | 9786 |
2.6.2006 20:13:32
|
2.6.2006 20:12:16
kuk jen nakukuji
|
29.5.2006 16:10:19
Krááásné fotečky, to u n ás se nic moc neděje, nedávno jsem přemluvila manžela atˇ vezme Sany alesponˇ do cirkusu!
Tady je jednou ročně poutˇ a to je vše(bude za měsíc), jinak musíme do města,ale naštěstí to je jen půl hodinky pěšky :o) Na to byla dobrá ta školka, alesponˇ tam měla kulturní vyžití. Tady tak leda poběhat a pobblbnout venku, už se těším až bude teploučko napustíme bazének a budeme se na zahrádce čvachtat! |
Nesulka+Niky+Vil | 6785 |
28.5.2006 18:15:50
Ahojky, dnes jsme byli s Nikou na dětském dni, tak ti sem hodím několik foteček. Vše se vydařilo a i počasí se nakonec umodřilo a pršelo jen jednou asi 10 minut. Dokonce i sluníčko svítilo a Nikolka byla naprosto nadšená.
Celé odpoledne moderoval Petr Rychlý a doprovodná vystoupení byla velmi pěkná. Vše bylo v duchu rytířských soubojů. Jako bonus měl ještě vystoupení Michal z kouzelné školky, ještě nikdy jsem ho takhle naživo neviděla, ale bylo to naprosto úžasné a děti i rodiče byli mrtví smíchy. Nafotila jsem něco přes 200 fotek, tak je dost těžké vybrat jen několik. 1.Fotka - Pohodička s přáteli 2.Fotka - Nikolka s Michalem 3.Fotka - Nikolka při jedné ze soutěžních disciplín 4.Fotka - i takhle velcí lidé tam byli 5.Fotka - Malování erbů 6.Fotka - Nikolka, babička a Petr Rychlý 7.Fotka - Další soutěž |
27.5.2006 10:45:04
Ahoj,
tak snad vám ty antibiotika zaberou:o) Já nerada jezdím, děti vždy v sedačce a stejně mám hloupý pocit že mám za ně velkou zodpovědnost. Když jsem viděla jak holčička kamarádky stojí mezi sedačkami, málem to semnou seklo! Tu dovolenou závidím, my letos tak plánujem víkend na horách a to kdoví:o) Máš pár volných dnů co, těšíš se do nové práce? |
25.5.2006 15:26:14
Zdravím . To je zima že drkotám zuby.
Ráno jsem telefonovala dr. a řekla mi že Nika má nějakého stafylokoka a hemokoka nebo či co. Tak dostane antibiotika poprvé v životě. Jsem dnes od rána na nohou a zařizuji vše co se mi včera nepovedlo. Nejdříve jsem byla doplatit dovolenou. Potom jsem byla trochu nakupovat dárky pro dcerku kamarádky k prvním narozeninám a při té příležitosti jsem zabrousila do knihkupectví a konečně nikolce koupila knížku o Rumcajsovi, po které delší dobou touží a já ji nějak nemohla nikde sehnat. Potom jsem Niku vyzvedla ze školky a šli jsme na plicní pro ty antibiotika. Docela dlouho jsem tam čekali a hned jsem objednala i DH ktrý už to asi chytil a kašle také. On totiž přeci jenom má hodně oslabený imunitní systém a pokud na něj skočí nějaký bacil, musí většinou hned dostat atb. Před chvilkou jsem dorazila domů a volali mi ze servisu že máme opravené auto, tak si pro něj za chvilku zase vyrazíme. Jsem tedy dost uťapaná, ale co se dá dělat. Jen je blbé, že pro to auto musím i s Nikolkou a autosedačku máme doma, tudíž zpátky pojede bez a to se moc bojím :o(((((( Ach jo. |
24.5.2006 11:33:40
Ahojky,
to víš že ti budu držet palečky, tedˇ to už bude to pravé!!!! Niki je princeznička,ale je strašné jak ten čas letí co? Přejem brzké uzdravení, už se to táhne co, atˇ vám zítra výsledky dopadnou dobře!!!! U nás vše při starém, prcek pomalu začíná mít pravidelný režim, večer spí od osmi do čtyř rána ,pak po dvou hodinkách :o) Počasíčko se nám zkazilo, jde na mě depka, tchýně mi docela pije krev, je to čím dál horší, mít možnost jít pryč tak mizím! Nějak na mě všechno padá :o( no nic jdu douklízet, navíc začínám být lenivá:o) pá zase příště opatrujte se holky! |
24.5.2006 8:22:06
Tak jsem dnes zabrousila do fotoalba Nikolky, tak ti sem nějakou tu fotečku také šoupnu.
První fotka: Nikolka 2dny Druhá fotka: Nikolka 1rok Třetí fotka: Nika 2 roky Čtvrtá fotka: Nika 3 roky Pátá fotka: Nika 4 roky |
23.5.2006 14:48:00
Tak tedy beru aspoň na to půjčení.
V neděli za mnou byla kamarádka s osmiměsíčním miminkem, ale to už je moc velké a ještě se hodně bál, tak jsem si ho ani potulit nemohla. Jinak Nika má stále kašel a já už jsem z toho dost na prášky. Do toho měla také takovou tu ošklivou zelenou rýmu. Tfuj. Tak jsem s ní dokonce byla na plicním, protože kašle už víc jak měsíc a vykašlává docela ošklivé věci. Ve čtvrtek by jsem měli mít výsledky rozborů. A další novinka je, že jsem dala výpověď v práci. Dostala jsem totiž nabídku z jiné společnosti a dost mě ta nabízená práce zajímá, tak jsem se rozhodla odtud odejít. Snad to není chyby. Firma kde teď pracuji je velmi dobrá, pěkně se tu ke mně chovají, ale moc mi nevyhovuje náplň práce. Původně jsem měla dělat trochu něco jiného, ale nastoupila se mnou ještě jedna slečna, která vlastně dělá to co jsem měla dělat já. Tak jse z toho všeho tak nějak mimo, ale už jsem tu výpověď podala a není návratu. Takže od června zase budu v nové práci. Tak mi prosím drž palce, aby mé rozhodnutí bylo dobré. |
20.5.2006 2:37:03
Kpotulení půjčím:o)
Jak se máte holky? Nika už je zdravá? |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.