| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 340] Názory 341350 z 663  [Dalších 313 >>]
Nesulka+Niky+Vil 6785
15.7.2006 10:14:18
Také tam byli čeští a slovenští animátoři, takže jsem každý den dopoledne i odpoledne chodili do dětského minikulubu a večer byl obden nějký animační program. Užili jsme si spoustu legrace.
Také jsme jeli na výlet lodi, Nikča blinkala přes palubu. Já to měla jen tak ta, ještě že jsme cestou zpátky dělali hodně zastávek.
Navštívili jsem nádherné městečko Petrovac a ještě jsem měli zastávku na Královnině pláži. Bylo to kráné, ale příště si před cestou berz kinedril. A to mi ještě manža řekl, po příjezdu zpátky, že ho měl sebou... No chlap, že.
Nesulka+Niky+Vil 6785
15.7.2006 10:10:03
Ahojky, bylo to bezva. Zkusím ti to nějak širšeji popsat.
Měli jsme odlétat v 11 hodin ale už při odbavení nám řekli, že let bude o hodinu zpožděn, nakonec se zpozdil o dvě hodiny, tak čtyřhodinové čekání na letišti bylo celkem nudné. Ale objevili jsme jídelnu, kde se dalo najíst za normální peníze, tak se Nika alespoň trochu zabavila a s plnými bříšky vše bylo hned lepší.

Při příletu na místo nám pilot řekl, že na letišti je 37 stupňů a delegát v autobuse pak poupravil teplotu na popřeží na 45 stupňů. Tak jsem docela zapařili.
Moře bylo naprosto úžasné, nádherně čisté, jen mě mrzelo že jsem si sebou nevzala vybavení na potápění. Tak jsme se potápěla jen tak a za dva dny mě pěkně začalo bolet ucho. Léčila jsem to teatree olejíčkem a pomohlo mi to. Manža chytil nějakou virozu a od čtvrtého dne zalehl. Naštěstí jsem se seznámila s rodinkou která měla dvě holčičky, Nikolku 10 a Violku 3. Takže jsem společně trávili většinu času a obvzláště Nikolky si rozumněli.
S+S Ivet, Sandra 02+Alexej 06 9786
13.7.2006 20:25:48
Nesulko, to je paráda, jak bylo?
Odpočatá?
JÁ CHCI TAKY PRYČ :o(
Ale už ani to sluníčko mě neláká:o)

fotečky fakt nádherné, ta pláž jůůů...
a byla vodička čistá, papání dobré?
piš, piš jsem baba zvědavá :o)))
Nesulka+Niky+Vil 6785
13.7.2006 7:43:15
Ahojky, tak už jsme doma z dovči. Bylo to bezva a hned bych jela ještě jednou. Nikolka byla moc spokojná, akorát začíná nějak poslední dobou zlobit. Už to není to moje hodné poslušné děťátko.
Na ukázku několik fotek, ale ještě jsem je nestihla stáhnout.

20.6.2006 16:52:14
Ahojky, u nás to taky vypadá jako po výbuchu, tedˇ měl manža dovolenou a to jsme věčně v letu:o)

Prcek je těchhle horkech akutně protivný,Sany by nejradši byla stále venku a já už mám toho sluníčky plné zuby:o(
Dneska jsem se pokusila zpracovat 5kilo jahod, tak ráno byl jahodový koktejl,na oběd jahodové knedle a na zítra bude jahodová buchta s galaretkou:o)

Všichni mluví, o bouřkách, deštích tady dvakrát lehce sprchlo a dvakrát bouřilo.
Niki je dobrá já se taky bojím bouřky a pod stanem:o(

U nás nic nového prcek už se přetáčí, Sany ještě nepřešlo nadšení z něj, to přijde už se mu občas podaří chytit jí za vlasy:o)

Sany má období, že chce chce chodit jen v sukních, když jí dám tepláčky tak brečí, booože vyrostla z ní parádnice, bez prstýnku či morálů ven nejde:o(

Nesulka+Niky+Vil 6785
19.6.2006 13:44:14
Ahoj, hlásím se po delší době. Vůbec nemám čas. V práci jsme měli minulý týden blázinec a ještě te´d se z toho vzpamatovávám.
K tomu jsem byli poslední dva víkendy na akcích, tak doma mám jak po výbuchu bomby.
Tento víkend jsem byli na akci i s Nikolkou a poprvé spala s námi ve stanu. Byla veliká bouřka, ale naštěstí se vůbec nebála. Docela jsem si to užili, jen můž žaludek to nějak nemůže skousnout. Tak si teď dám odlehčený týden abych se z toho vzpamatovala.
9.6.2006 16:03:05
J.Joo
Když je školka pod barákem je to príma, já si myslím že se Sany trochu občas nudí,když je hezky jsme celé dny venku, no dneska mám uklízecí den tak kouká na pohádku, včera si to vynahradila :o)

Ještě se navstáváme, zatím nemusíme, ten pracovní maraton s dětmi mě teprve čeká :o)
Samy jsem zvědavá kde zkončím.

Včera jsem byla s malým v poradně,a ta sestra se Sany ptá jestli pomáhá a Sandra na to :"pomáhám, podávám plíny,přebaluji,odnáším plíny a když je mamka pryč tak ho celý den hlídám"
Málem to semnou seklo ,sestra se smála, tedy ona občas plínu vyhodí,či podá ale to hlídání celý en to byl goool:o)
Nesulka+Niky+Vil 6785
9.6.2006 14:36:10
Aha, tak to trochu chápu, že se ti nechce s malým každý den takhle daleko. My máme školku asi 10 minut od domu, takže pohoda. Nikolka tedy chodí do školky ráda a když je třeba nemocná tak se se mnou dost nudí. Ale to je i tím, že bydlíme na sídlišti v paneláku a to není pro děti moc dobré. Když jsme o víkendu u tchýně tak je pořád venku na zahradě a je moc spokojená.
8.6.2006 14:10:29
Ahojda
neboj, lidi se ti zalíbí, někdy opravdu ten první dojem nic moc!

Sany do školičky nechodí, máme to 30-40 minut od baráku, já auto nemám, manža pořád v práci, tak se mi s mimískem moc nechce.
Školku jsme přerušili, budˇ od září,ale spíš to vidím až před školou
Ona moc o školce slyšet nechce:o)
Nesulka+Niky+Vil 6785
8.6.2006 13:25:41
Ahojky po delší době z nové práce.
Je to tady celkem dobré, práce je velmi zajímavá a ve velmi kulturním prostředí. Kolektiv nic moc, ale všude je něco.
Zatím to nechci nějak hodnotit, on první dojem bývá někdy nesprávný.

Tedy fotečky jsou naprosto super.
Ona Sany nechodí do školky????
[<<Předchozích 340] Názory 341350 z 663  [Dalších 313 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.