Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
S+S Ivet, Sandra 02+Alexej 06 | 9786 |
18.8.2006 9:43:28
Ahojky, tak zase nakukuji a přihazuji fotečky Sany zase spadla a má modřinu pod okem, bóóže to dítě je nezastavitelné ty její kolena o tom svědčí
A Alex zase našel zalíbení v mlácení do čehokoliv:o) Jinak u nás nic nového, prázdniny se blíží ke konci, u vás začne zase školkový kolotoč co, nás to čeká teprve za rok, tenhle rok bude Sany ještě doma! |
1.8.2006 16:22:48
Jééé tos mě potěšila poslední dobou slyším že je celý tatínek a Alex maminka :o)
Manža tvrdí že po mě maj děti to nejhorší:o)) |
Nesulka+Niky+Vil | 6785 |
1.8.2006 12:09:48
Jůůů to jsou legrační fotky, tedy hlavně Alex :o))))))))))))))))))
Hele Sany je tvoje naprostá kopie, co .... chii až bude zvědavá jak bude vypadat v dospělosti, tak stačí kouknout na maminku. |
31.7.2006 22:13:07
Ahojky
:o) ÁÁÁCH já chci taky k moři, no letos určo né:o) Je fajn že se vám líbilo, spočli jste a nabrali nové síly! Unás vše při starém děti rostou,zlobí... Výletujem na koupaliště, Sany už druhou noc spí s manžou ve stanu, tak mám klídek :o) A ještě jeden Alexek :o) |
22.7.2006 7:23:22
Nikča chodila do školky minulý týden. Školka jí tedy zatím moc nechybí. Tento týden byla u babičky a měla nějakou virozu, dva dny měla vysoké teploty a dr říkala, že má trochu zarudlý krk, ale už je v pohodě.
Dnes jí vezu na týden ke švagrové, za týden jede s babčou a tříletým bratránkem a sedmiletou sestřenicí a babčinou sestrou na týden na hory. Potom na dva týdny ke tchýni, tam má zase sestřenici Kačku, tak má dost nabitý program a ani si nestihne po školce stýskat. Jinak v práci to celkem jde. Je to jako všude, něco mě baví a něco dělám jen proto že musím. Ale jsem celkem v pohodě. Jsme hodně malý kolektiv a mám kolgu s kterým je docela legrace. Dnes se žení a jeho přítelkyně se jmenuje naprosto stejně jako já, tak z toho máme pořád legraci :o))) |
22.7.2006 7:18:10
Ještě k dovolené jsem zapomněla dodat důvody, proč jsme jeli právě tam.
Jeli jsme s cestovkou Kovotur Plus a se službami cestovky jsem moc spokojena nebyla, hlavně delegát byl naprostý idiot. Ale to je bohužel hlavně o lidech. Do černé hory jezdí každý rok jedna má známá a tak mi to doporučila a také ta cena je levnější než v jiných destinacích. Letos jsem poprvé platila zájezd hodně dopředu a byla jsem z toho dost vystresovaná, tak příští rok bych zase jela na poslední chvíli a zájezd si vyberu asi tak 4-5´dní před odjezdem. Loni jsme tak byli na Rhodosu a dost mi to vyhovovalo. Hotel byl nic moc, vlastně to byla taková ubytovna a byl značný rozdíl mezi katalogem a skutečností, ale zase byl na dobrém místě v centru letoviska a vše bylo funkční. Pokud člověk není náročný, tak to stačí. Jídlo bylo dobré a bylo ho dost, jen ti lidé se dost prali o ovoce, tak my jsme si ho raději pak koupili na trhu, než se s někým hádat. U večeří byly výborné dortíčky ... mňam mňam. Jak jsem snad už psala, místní lidé jsou velmi milí k dětem a obvzláště k té naší blonďaté princezničce. Všichni z ní byli naprosto vedle, takže kdyby viděli tvou Sany, tak by byli stejně nadšeni :o))) Tak víc mě už nenapadá. |
21.7.2006 17:50:40
Jéje tys mi to shrnula :o)
to dá, na letecký zájezd príma!! A co jinak jak v práci, co Niki nechybí jí školka? |
21.7.2006 10:35:56
Takže plná cena zájedzu byla nějakých 13 450,- za osobu + letištní poplatky 1550,- a palivový příplatek 360,-.
Nika platila jen letenku 5200,- kč + letištní poplatky. Bylo to s polopenzí na 12 dní. Za celou dobu pobytu jsme utratili cca 200EUR a to jsme opravdu nešetřili a chodili na obědy a kupovali si spoustu blbostí a vše na co jsme měli chuť nebo se nám líbilo. |
20.7.2006 21:51:40
Jéje, všechno zní božsky, letěli jste s nějakou větší cestovkou, nebo menší?
Nad Černou Horou jsem nikdy nepřemýšlela ale docela mě zaujalo, je mi blbé se ptát přímo na cenu,ale baj očko, letecky to vyjde jako klasika Řecko, či něco podobného nebo líp, či hůř? Co vás nalákalo, chvála od známých či jste jen zkusili? Líbí se mi že se domluvíš já třeba v Tunisu si připadala jako pako, a to jsem se učila sedm let německy stejně jsem se nedomluvila! Nás dovča určo nečeká, možná víkend na horách! Ale do budoucna mě láká Chorvatsko, Bulharsko, či Řecko...... |
15.7.2006 10:19:20
Každopádně jsem se trochu bála jet na dovču do této destinace, ale s Černou Horou jsem byla nadmíru spokojena. Lidé jsou velmi přátelští k dětem, člověk se v pohodě domluví česky, ceny jsou jen o trochu vyšší než u nás a tam kde jsme byli bylo spoustu různých restaurací a stánků s jídlem, tak po této stránce jsme si fakt užili.
Hotel tedy nebyl nic moc, ale nejsme nijak nároční a vše bylo funkční. Jídlo v hotelu bylo celkem dobré, jen poněkud jednotvárné, ovšem každý večer byly k dispozici minidortíčky naprosto úžasné a výboré. Mňam mňam. Nika byla naprosto spokojena a krásně plavala v moři s rukávky a zkoušeli jsem to i bez nich a myslím, že příští rok by to už mohla umět. To je tak zatím vše. Pokud tě zajímá něco konkrétního tak se můžu rozepsat ještě konkrétněji. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.