Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Martina+dva miláčkové | 10779 |
27.8.2006 22:33:49
Nemáte, prosím, někdo doma tuto hračku? Můj syn ztratil svého "Kámoše" a moc mu chybí. Jsem ochotná nabídnout 500,- Kč. PROSÍM, koukněte, jestli ho doma nemáte - třeba si s ním vaše děti ani nehrají. Za nabídky na e-mail, nebo na diskusi prosinec 2003, děkuji.
Podobné nechci, jen stejné i barvou a samozřejmě ve výborném stavu. |
S+S Ivet, Sandra 02+Alexej 06 | 9786 |
25.8.2006 14:30:01
Niki je kočka !!!
kontrast ty tmavé očka a světlé vlásky... je hrozně podobná jedné holčičce tady u nás z rodinu našich přátel:o) |
Nesulka+Niky+Vil | 6785 |
24.8.2006 19:13:34
Tak slíbené fotečky
|
24.8.2006 18:40:57
Jé to je ale modelka. Budu muset také hodit nějaké fotky na net, aby si viděl to moje koťátko :o)))
|
23.8.2006 20:29:39
nejsou celé růžové to ale bylo radosti :o) ty hadříky na děti jsou prímovní co
jóto náš tatík si taky plní svééé sny:o) já mlčím po mém bylo loni...chou chou, kočárek...a Sany miluje auta tak proč né:o)) |
23.8.2006 19:59:05
Jéé růžové maskáčky by se mi na Niku také líbily. Dnes jsem byl v tchibu a koupila jí dvě mikyny a potom ještě v CaA zvonáčky černé a k tomu oranžové tričko. Ještě jsem měla v ruce džíny, ale zase jsem si říkala, že jedny které jí jsou má, tak to nechám na později až zase poporoste.
Autodráha by se manžovi také líbila. |
23.8.2006 18:02:35
Jo,jo oblečení to je děs
Sany k jmeninám dostala růžové maskáčky, nějaké podzimní hadříky, kabátek, mikiny má ,na zimu však pofičím na nákupy:o) vy to máte horší, musíš počítat i se školkou tedy toho potřebuješ jistě víc A ježíška si s tatínkem vymysleli extra... autodráhu:o) na narozeniny vymyšleno nic nemám, pokojík je přeplácaný hračkami, ty už nechci ani vidět:o) jenže znáš to :o) |
22.8.2006 22:48:55
Jo Nika také preferuje růžovou :o)))
Tedy s těmi věcmi mi to povídej. Nikča za léto vyrostla o hrozně moc a z většiny tepláků má tříčtvrteční karaťasy. Zjistila jsem, že většina tepláků co má je velikost 116 a ona už měří 119 cm a tak jí jsou všechny malé. To zase bude peněz. No a za chvilku tu budou vánoce. Nikča má v listopadu ještě svátek. Nevím jak ty, ale já všechny dárky kupuju najednou, jelikož po vánocí jsou obchody prázdné a všude jsou inventury. Letos nějak nevím co jí budu kupovat. Jediné co říkala, že si přeje je spacák, tak ten asi koupím, jelikož ho stejně potřebuje a objevila jsem docela pěkný dětský. Potom ještě baterku na svícení s medvídkem pů. Jednou jsme to někde viděli, a jí se to moc líbilo. Tím tedy moje inspirace končí. |
22.8.2006 17:31:54
Ahojky
tedy záda to je prevít, radši si zajdi ať nic nezanedbáš Tak Niki si tedy prázdninky užívá:o) jo ,jo září se blíží co, u nás se nic tím nemění, leda to že je třeba se poohlídnout po podzimních věcech:o) Sany pořád drží posedlost růžovou, tak to je s ní paráda:o) Alexkovi to je naštěstí šumafuk :o)))) |
21.8.2006 12:07:35
Ahojky tak Sany je takovýhle kaskadér.
Já Niku teď skoro nevidím. Byla týden s babičkou v Krkonoších, potom týden u švagrové, potom týden u tchýně a teď je tam s nimi do konce prázdnin i manža. Tak za nimi dojíždím akorát na víkendy. Vůbec se ale netěším na ten kolotoč co bude zase od září. V práci toho budu mít zase o hodně víc. Docela uvažuji, že se zkusím domluvit na zkrácení pracovního úvazku alespoň o hodinku, ale nevím jestli mi to povolí. Jinak mě poslední dobou nějak hodně bolí záda a skoro každý den si musím brát prášky abych to vydržela, což není vůbec optimální. Tento výkend je to tak nepříjemné, že budu muset pravěpodobně k dr. I když je mi jasné, že je to tím, že mám nedostatek pohybu a pořád sedím v kanceláři. Napíšu potom jak to dopadlo. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.