Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
S+S Ivet, Sandra 02+Alexej 06 | 9786 |
4.10.2006 8:48:21
Martino já taky nesnším žehlení a kafe piju vyjímečně :o)))
jenže sakryš nikdo za mě žehlit nechce! Tchýně teď suší houby venku, na posezení fůůůj to je smradu já nevím ale stejně si myslím že i když to má pod střechou mlha se přeci dostane všude a neproschne jí to! holky víte co mi řekla ta moje ještěrka když jsem se jí zeptala proč tak zlobí? "zlobivá jsem doma protože hodná jsem ve školce" :o)) to je rošťanda |
Martina | 1078 |
3.10.2006 21:30:11
Ahoj, nejak jsem se sem ted nedostala ale uz zas emrkam.
Iveto ja zehleni nesnasim a kafe nepiju;-))) Nesulko dik za privitani. Kolikatyho ledna je Nika narozena? Ten japonskej oblecek ej super!! Na odkaz mrknu. Politika jde mimo me... |
Nesulka+Niky+Vil | 6785 |
1.10.2006 16:26:34
Jo jo, já taky do politiky moc nemluvím. Také mám na politiku úplně jiný názor než vedení v práci, takže takticky mlčím.
Jojo, také někdy houby mrazím, ale více mi vyhovují ty sušené. Přijde mi to jednodušší když přidávám trochu do polévek nebo omáček. Mńam. |
1.10.2006 8:57:05
Týjo...když si musíš dávat pozor na pusu to máš príma ;o)
já se do politiky moc nestarám dle mně to jsou pašíci co se snaží co nejvíce nahrabat do svého korýtka :o) ale máme přátele kde si taky dávám pozor a o politice nemluvím...máme jiné názory..kamarád je trochu posedlý svou stranou :o))) hříbky mám už na mrazáku...já nesuším, nakrájím je a zmrazím pak jsou jako čerstvé...a krásně voní :o))) |
1.10.2006 8:03:09
No jo, docela se toho člověk v práci hodně dozví. Kolektiv celkem jde, jen jsme docela hodně ovlivněni politikou a člověk si musí dávat pozor na pusu a rozmyslet si co řekne a co ne. Šéf sé vyloženě angažuje v politice (dělá poradce jednomu ministrovi) a podle toho to pak vypadá.
Jé tak vy máte tolik houbiček. Tak když je nemůžeš ani vidět, tak mi nějaké pošli. My jsme letos byli na houbách zatím jen jednou. Tak doufám, že ještě porostou, aby jsme něco nasušili. |
30.9.2006 22:10:20
Nesulko,
tak jsem to ze zvědavosti prolítla, týý jo dobrý..to asi seš dost v obraze co se kde děle atd. jinak jsi s prací spokojená??? kolektiv dobrý? ty uř se doléč to chce natřít česnek!! Česnek na pupík a manželovým pupíkem třít atřít.... minimálně předáš bacil :o))) Sany byla dnes s tchánovci na hřibách, zase jsem měla práci...už nechci hřiby ani vidět bléééé |
29.9.2006 21:32:25
Uf já jsem uhnaná jak honící pes. V práci toho mám strašně moc. K tomu se mi šéf přestěhoval na Staroměstské náměstí a obden si mě k sobě volá, abych mu přijela s něčím pomoci nebo něco zařídila. Hrůza. Ode mě z práce je to k němu půlhodina a ještě pořád mi není moc dobře, a to neustálé běhání někde po centru mě hodně zmáhá. Příští týden bude nejhorší, máme do čtyř dnů nacpáno 11 kurzů a v některé dny nám začínají 3 současně. Vůbec nevím jak to ve dvou zvládneme. Musím si trochu natrénovat uvítací řeč a ještě k tomu budu muset školit e-learning. Jen aby Nika neonemocněla, to by byla úplná katastrofa. Jinak kdyby tě zajímalo co dělám tak stránky projektu a kterém pracuji jsou na www.tourismeduca.komora.cz
|
27.9.2006 16:30:50
To je super fotečka, Niki to hrozně sluší!!!!!
jo jo letí to Alex už je 7měsíční chlap,ale je strašnej lenoch... tedy zatím žáden pohyb, tak mám pořád klídek až bude lozit,chodit to už bude zabítačka :o) |
27.9.2006 14:32:30
A ještě jako bonus fotečka ze včerejška. Nika přišla domů v japonském oblečku (půjčila si ho od kamarádky)
|
27.9.2006 14:30:18
Ivet Alexovi je už 7 měsíců??? Jsem z toho v šoku. Měla jsem pocit že jsou mu tak 3-4 měsíce. Tedy letí to strašně.
Jinak Nika začala chodit 2x týdně na gymnastiku a moc jí to baví, tak mám radost, že se opravdu vyřádí. K tomu bude chodit ve školce na angličtinu a keramiku. Ještě do toho nějak potřebuji vpasovat logopedii a máme o zábavu postaráno. Někdy si připadám jak honící pes. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.