Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
bundašek-Péťa,Domča ,Kačka | 38931 |
16.10.2006 15:05:31
Ahoj mám dva syny 4,5 a půl roku. Ten mladší plakal a starší mu říká: brácho neplač, mlíkárna už jde! |
Nesulka+Niky+Vil | 6785 |
14.10.2006 13:59:43
Ahojky, no myslím to vážně. Ono to tedy bylo cukroví do školky na pondělní podzimní slavnost, rovnou jsem toho upekla víc a plovinu šoupla do mrazáku.
Jinak doma mám zase pozdvižení. Ve středu jsem snědla nedobrý oběd a od večera jsem zvracela a bylo mi strašně zle. Takže mám neschopenku a doma zase skluz ve všem co jsem si naplánovala. Dnes jsem měla jít s nikolkou do divadla na Michala z kouzelné školky, ale protože jsem nemocná šel DH. A já se tak moc těšila jak si to spolu užijeme. Ještě jsem plánovali návštěvu výstavy šatů Blanky Matragi, kam asi DH půjde těžko. No co se dá dělat. Už je mi trochu lépe, tak musím zítra ušit Nikče nějaký obleček jako skřítek podzimníček. |
S+S Ivet, Sandra 02+Alexej 06 | 9786 |
11.10.2006 8:59:14
Nesulko , s tím cukrovím to je vtip že !!!! :o)
ty seš nezmar...jak to stíháš? já letos nepeču...ani ťuk koupím si mini zákusky...hezky si pomlsám...a budu to mít bez práce! já nemám ani představu co koupit Sany s tatínkem si vymysleli autodráhu...maj jí mít ale co Alexkovi netuším.... navíc pak hned narozeniny jéééééje |
11.10.2006 8:21:53
kdo má upečenu první várku Vánočního cukroví???
Dobré ráno. Mám za sebou celkem úspěšné dny. Vše klape tak jak má. Dokonce i doma jsem dohnala nějaké resty. S Nikčou jsme napekli nějaké to cukrovíčko a včera jsem Nikče ušila taštičku na civčební úbor do školky. Červenobílou přes rameno s malou kapsičkou vpředu. Na kapsičku jsem našila korálky ve tvaru rybyčky (její značka ve školce). Dnes ráno to bude mít jako překvapení. V práci je také vše OK. Policisté byli úžasní, měla jsem bezva skupinu, takže vše dopadlo na jedničku. Jen mám zase trochu problém s pátkem. Kolegyně má dovču a zase jsou dva kurzy v jeden čas a nevím jak to sama zvládnu. No tedy závidím vám ta miminka :o)) No co, třeba ještě jedno také někdy budu mít. |
10.10.2006 22:38:54
Ahojky holky!
Nesulko...u nás je manža úplně mimo...doma nehne ani prstem...co se týká ostatních věcí je to na něm...domáctnost ale nic...taky jsem doma tak proč že ,ale rozmazlila jsem ho...moje chyba, jsem zvědavá na ty boje až půjdu o práce Marti, to máš fajn že je Matěj na sestřičku hodnej...to myslím že až Alex odroste dá Sany "kapky"... už teď se vzteká když ho pořád líbá! |
Martina | 1078 |
9.10.2006 20:32:34
Nesulko jak dopadla prednaska policajtum?:-))
Ivet jojo to znam, Matej je desna histerka, hned kuli vsemu vyvadi a ja na to uz nemam nervy. Deti se maj radi, Matej je na Baru moc hodnej, no ona ho ma teda na haku, spis na nej jeci a jebe ho, no zenska ;-) |
6.10.2006 12:29:43
Uf, tak týden se blíží ke konci. Právě nam skončil poslední kurz tohoto týden. Jsem naprosto vyřízená. Dnes hned po práci zase jedeme pryč. Manža mě děsně štve. Nic nezařídí a já nějak přestávám zvládat. No ono to všechno nějak dopadne, že.
|
4.10.2006 23:12:41
Nesulko to je pro tebe
pro radost a povzbuzení ;o) Sany dnes večer dostala normál pidi hysterák...zapomněla si ve školce plyšáka, měla ho tam na spaní...nějaký klučík jí ho vzal a nechtěl vrátit...tak si ho chtěla vzít domů a zapoměla ho tam....vzhledem k tomu že do školky jde v pondělí tak to bude děs, denně to řešit :o) já nervák vybuchla dostala...já jdu do pokoje ona řve...nic z ní nedostanu pak že kvůli plyšáku...mě z ní picne kvůli takové volovině tolik stresu Marti, a co dětičky mají se rádi Sany Alexka pořád líbá a hladí on čím je starší tím více se vzteká...co u vás? |
4.10.2006 20:32:42
Marti Nikolka je 15.1.
Ivčo to je legrace. Proč by zlobila ve školce, když může doma zlobit maminku :o)))) Nika dnes ve školce upadla na lavičku a má dost ošklivě sedřenou bradu :o(((( Já osobně mám za sebou strašný den. Vůbec nic se dnes nedařilo, jsem ráda, že už to mám za sebou. Zkrátka tři kurzy najednou ve dvou lidech se dělat nedají :o((((( A ještě jsem dostala za to seřváno a úplně neoprávněně. Fakticky jsem vytočená. No a jako bonus jsem sebou odpoledne v práci švihla. V tom běhu jsem totiž zapomněla celý den jíst i pít (nebo na to spíš nebyl čas). V pět jsem do školky téměř dolezla po čtyřech, naštěstí mi zatelefonovala babička, že se na chvilku zastaví, tak jsem měla možnost 30 minut jen sedět a koukat tupě před sebe. No zítra naštěstí máme souběžně jen dva kurzy, ale zase jako perličku, já budu přednášet skupině 20 policistů - mužu. Fakt nevím co jim budu říkat. Mám v hlavě naprosté temno. Takže asi zítra vůbec nenakouknu, odpoledne máme ještě gymnastiku, tak to bude celkem honička. No a v pátek jedeme pryč, tak zítra ještě musím vše zabalit, připravit a naložit do auta. V pátek máme zase tři kurzy najednou, ale nebudu se z toho nervovat. Stejně dostanu vynadáno ať to bude jak to bude. |
Martina | 1078 |
4.10.2006 9:26:35
Ja sem donedavna zehlila zasadne jen kosile. No ted uz toho zehlim vic a zehlit to ostatni mi ani tak nevadi, ale ty kosile, to je mord.
Houby venku podle me taky neproschnou. Mala ma dobrou hlasku, to je radost:-))) |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.