Dobré ráno. Mám za sebou celkem úspěšné dny. Vše klape tak jak má. Dokonce i doma jsem dohnala nějaké resty. S Nikčou jsme napekli nějaké to cukrovíčko a včera jsem Nikče ušila taštičku na civčební úbor do školky. Červenobílou přes rameno s malou kapsičkou vpředu. Na kapsičku jsem našila korálky ve tvaru rybyčky (její značka ve školce). Dnes ráno to bude mít jako překvapení. V práci je také vše OK. Policisté byli úžasní, měla jsem bezva skupinu, takže vše dopadlo na jedničku. Jen mám zase trochu problém s pátkem. Kolegyně má dovču a zase jsou dva kurzy v jeden čas a nevím jak to sama zvládnu.
No tedy závidím vám ta miminka :o)) No co, třeba ještě jedno také někdy budu mít.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.