| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 290] Názory 291300 z 663  [Dalších 363 >>]
Nesulka+Niky+Vil 6785
27.9.2006 14:25:31
Marti tak tě tady vítám, přečetla jsem si že máš dvě dětičky.
Já mám jen Niku a chodím do práce. Ble.
Teď už týden bojuji s nějakou virozou a jsem z toho docela hotová. Asi si budu muset zajít v pondělí k dr. alespoň na odběr krve.
Nesulka+Niky+Vil 6785
27.9.2006 14:12:26
\Jééééééé tak my jsem tu už 3 :o)) to je super a vidím že se to tady hned pěkně rozpovídalo. Tak jdu dočíst a pak budu reagovat.
S+S Ivet, Sandra 02+Alexej 06 9786
26.9.2006 15:30:38
Marti až vyžehlíš to svoje stav se kemně...;o)
uvařím ti i kafe :o)))
né mě to totiž čeká večer a že se toho nasbíralo, ale večer mám "žehlící seriál" tak to půjde
Martina 1078
26.9.2006 13:52:22
U nas sledujou Kouzelnou skolku uz oba. dadu teda taky nemusim a ani Matej ne, nejradsi ma Michala.
Jdu se vrhnout na zehleni.
26.9.2006 13:48:25
Aháá tak Bára je Barunka ;o)
můj mužík je tři dny v práci od rána do večera či od večera do rána a pak má tři dny volna....tedy príma...ale když někdo onemocní, je v práci nonstop.

u nás taky ráno jede školka...tedy pokud není Sany ve školce...já si ji pro sebe a Alexe nepouštím :o)))
kdybych tam viděla Dádu zkazí mi to den :o(

Dnes je ještě Sany doma ale zítra fičí do školičky.;o)
Martina 1078
26.9.2006 9:25:38
No to me je pri pohledu na jehlui taky zle, pri odberu krve bezne omdlivam:-)) Ale tohel mi nevadilo, ani sem v tom pristriji zadnou jehlu nevidela, ja nevim co to tam mel, asi nejakej bezjehelnej tetovac;-)
Aha tak to je fakt, kdyz uz tetovani, tak at je videt, to jsem chtela taky.
Zavislacky znam velice dobre, Mateje (ano Matej:-) jsem kojila do dvou a ctvrt let, Barunku (ne Barborku, jmenuje se Bara, ne Barbora;-)) taky jeste kojim, i kdyz uz jen 2x denne, pred spanim.
S manzelem to mas fajn, ze je casto doma, jestli jsme to teda dobre pochopila. Ten muj dela v Praze a moc se nevidime.
Jdu se zkulturnit, jak je Matej nemocnej tak dlouho spime a valime se, deti koukaj na Kouzelnou skolku...;-))
25.9.2006 21:15:26
VE VYTAHANÉM SVETRU BY SE ZTRATILO PŘÍPADNÉ NOVÉ TETOVÁNÍ...NA NOZE SVETR ...BLBOST CÓÓ :o)

jsem to hloupě napsala :o)))
25.9.2006 21:13:41
Marti, jj my tady "válčíme" ve dvou :o)

Tetování mám 8 cenťáků...prcka nó a nad kotníkem
manžílka jsem přemlouvala ať si dá taky, vzhledem k tomu že je mu zle při pohledu na jehlu je to nereálné :o)))

kilečka by chtěli pryč ,abych mohla jít do odvážnějšího oblečení...ve vytahaném svetru se to ztratí :o)

Sany chodí do školky pár dnů v měsíci , když je manžel v práci...když je doma máme většinou "toulavé boty"

Alexek má 7 měsíců..a jó kojím..je to závisláček :o)

ty už to máš fajn Bára už je slečna, máš Barborku a Matěje?

možná se ptám hloupě ale kolem je spousta Matoušů, Matějů, Matyášů
Martina 1078
25.9.2006 19:43:55
Ivet jakto samy?:-)) To sem nikdo nechodi?
No manzel byl prekvapenej, zdalo se mu to moje moc velky, ale ted je fakt videt, ze je maly. Slibyl mi, ze si ho muzu dat predelat, ze to zacaluje:-)) Mam ho odhadem tak 10-15cm, dlouhy. Jak ty? A kde ho mas? Ja klasicky nahore na ruce, dali jsme si tam kdysi s manzelem, tenkrat budoucim, vytetovat ruzicku, teda permanentni make-up co mel za 5 let zmizet... no ani nahodou, jen to hrozne vybledlo. A ruze uz mi taky prisla ujeta, takze jsme si to dali prez to.
V kilech nevidim problem, proc?
Jsem z Hradce Kralove. Matej chodi do skolky, i kdyz ted je doma, jsou dost nemocny furt :-( Ale chodi jen na dopoledne, kdyz jsme doma, vyzaduje deti a zcvokla bych z nej, kdyby je nemel. Bara je doma, budou ji v rijnu teprv dva roky.
Kolik je Alexkovi? Me deti taky blbe spavaly. Kojis asi ze?
25.9.2006 15:22:38
Martino, vítej!!!!!!
přidej se budem rády, jsme tady samy samotinké :o)

hele já si říkala o tetování že mohlo být větší ještě ten večer :o)))
no kdoví možná ještě nějaké přibyde...to by muselo ale "ubýt" tak 10-15 kilo ;o)

Děti ti chodí do školky nebo jsou doma?
z které části republiky seš, já z karvinska.

Holky chce se mi spát v sobotu jsem nechala děti sestře a šli jsme s manžílkem "posedět" vrátili se až ráno a Alex se mi zato dnes v noci pomstil, vstával co dvě hodiny :o(

[<<Předchozích 290] Názory 291300 z 663  [Dalších 363 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.