Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
S+S Ivet, Sandra 02+Alexej 06 | 9786 |
6.1.2007 18:13:20
jj...všechno je nějak dřív..nebo se mi to zdá
|
Nesulka+Niky+Vil | 6785 |
6.1.2007 13:55:25
No mě zase umřel táta, proto chodíme na hřbitov. Tak to bude asi tím, že je tahle témata berou asi dřív něž by měla.
|
6.1.2007 9:07:27
no tak tohle téma u nás taky jede...neboť mi maminka umřela když jsem byla děcko...a Sany pořád zkoumá příbuzenské vztahy....taky se vysvětlovalo "umírání" na to já nemám....myslela jsem že tohle budu řešit mnohem později :o(
|
4.1.2007 14:50:44
Jo u nás to bylo něco podobného: Jak to že mi ten Ježek přinesl baterku s popelkou když jsem si je nepřála???
Jo a vůbec okolo štědrého dne padaly hlášky. Na štědrý den jsme měli rozhovor: N - mami bude konec roku? já - ano bude. N - a to umřu??? No vysvětlila jsme jí samozřejmě, že neumře, že umírají jen staří nebo nemocní lidé. Druhý den jsme šli zapálit na hřbitov svíčku a nika se ptala co to tam je za budovu, tak jí říkám, že to je krematorium, že když někdo umře, tak se mu vypraví pohřeb, má obřad kde je v rakvi a pak zajede dozadu (nechtěla jsem jí říkat, že se mrtvoly pálí). Následovoala konstatování: mami a to jsou ty lidi v té skleněné rakvi, že. Na to jí povídám, že ne, že jsou v dřevěné. N - a jak tam mohou dýchat? Já - oni nedýchají když jsou mrtví .... No ještě v autě jsme dalších 15 minut na toto téma pokračovali. Pokoušela jsem se jí vysvětlit jak to s člověkem je když umře. |
4.1.2007 9:05:58
U nás právě "barbíňák" není...barbíny randí s plyšáky :o)))
tak dostane určo k narozkám ....... Sany u stromečku , po rozbalení nečekaného dárku volala:týýýjo to jsem si neobjednala ;o))) to je prča s těma našema princeznama |
3.1.2007 13:25:49
No tak to máš dobře vymyšlené. No jo u nás také barbíny jedou :o))) Pod stromečkem prohlásila: No hlavně že mi ježíšek přinesl toho chlapa :o)))) (barbíňáka)
|
3.1.2007 8:51:14
Niki je nakupovací holčička jo ;o)
Sany taky ráda šmajdá po obchodech,ale její oblíbená činnost jsou návštěvy...ráda na ně chodí a ráda je když někdo přijde, to je pořád kam pojedem, kdo přijede :o)) Narozeniny budou u nás hromadnán oslava Alex má tři týdny po Sandře tak budem slavit najednou Sany dostane dvd přehrávač ať může koukat na pohádky v pokoji, taky má období barbín tak nějakou taky jistě....a slíbili jsme jí že když bude mít oslavu s bráchou že jí v den jejích narozek vezmem do pizzerie na pohár ;o) |
3.1.2007 8:00:10
Ahojky, jsem tu ale nestíhám nějak. Fotky z vánoc ještě nemám ani stažené. U nás také vše proběhlo v pořádku. Nika nadšená, hory dárků tedy nebyly ale bylo jich také požehnaně. Byla moc spokojena a bylo to všechno takové hezké v pohodě.
Silvouš také v podobném duchu :o) Snad bude takto vypadat i celý rok :o) V práci mám teď docela honičku, šéfová me hodně hodně hodně sere. Ale to je na dlouhé povídání. Včera když jsem vyzvedla Niku ze školky, tak mi povídá: Mami já bych chtěla jet někam do obchodu. Já jsem den předtím plánovala, že by jsme zajeli juknout na nějaké ty výprodeje, ale potom jsem se zdržela v práci a do školky dorazila až v 16,45 a říkala si že už je pozdě. Když ale Nikolka chtěla, tak jsem si řekla proč ne, že. Došli jsme domů, nika se najedla převlékla a vyrazili jsme. Jsem o 1500,- chudší, a to jsem si pro sebe NIC nekoupila. Zato nika má krásné kapsáče, 2x tričko, nový dres na gynastiku, džíny, mikynu (vše H&M). Ještě jsem se rozmýšlela nad teplákovou soupravou, ale mikyna byla bílá a myslím, že by po dvou třech nošeních vypadala hrozně, takže jsem oddolala. Nakupování s Nikou je super, vše si ochotně vyzkoušela, v kabince jsme byli celkem 3x a zkoušela si snad 50 kousků :o)))) A jako zlatý hřeb dne, když jsme dojeli domů, tak jsem jí řekla, že jí ty věci schovám na narozeniny (15.1.) a ona v pohodě souhlasila a ještě prohlásila: Vždyť víš maminko, že na to do rána zapomenu :o))) Nakonec aby měla trochu té radosti jsem jí jedno tričko hned přeprala a už ho má na dnešek připravené :o))) Takže tak nějak to u mě teď vypadá. Také připravuji narozky. Hlavní dárek bude chouchou. No a pak dostane nějakou tu kosmetiku ze sephory, docela hodně oblečení ... a nějak si nemohu vzpomenout co to pro ní ještě mám :o)))) |
2.1.2007 23:02:14
naštěstí autodráhu rozložili dole u babičky.....ale dárků bylo až moc
|
2.1.2007 23:01:21
Ahóóó´j...kdepak jsi vánoce jsou za námi, u nás super hora dárků, spousta radosti....Silvestr byl taky príma a je po všem...teď nás čekají narozeniny
přihodím pár fotek |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.