Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Nesulka+Niky+Vil | 6785 |
9.1.2007 12:47:18
Ivčo tak aspoň si to odbydou najednou :o) Mě dr říkala, abych nikče tehdy dávala jen bavlněné lehké oblečení aby se nespotila, že prý potom se to zhoršuje a naskáče jich ještě víc. A také ať ji nekoupu (nepamatuji si jak dlouho, asi týden), že prý ty boláky pak zmokvají a dělají se jizvy. Nika měla jeden puntík vedle druhého a nemá po nich ani stopu. Jen po tom prvním zůstalo kolečko.
|
9.1.2007 12:47:03
Ivčo tak aspoň si to odbydou najednou :o) Mě dr říkala, abych nikče tehdy dávala jen bavlněné lehké oblečení aby se nespotila, že prý potom se to zhoršuje a naskáče jich ještě víc. A také ať ji nekoupu (nepamatuji si jak dlouho, asi týden), že prý ty boláky pak zmokvají a dělají se jizvy. Nika měla jeden puntík vedle druhého a nemá po nich ani stopu. Jen po tom prvním zůstalo kolečko.
|
9.1.2007 12:46:55
|
S+S Ivet, Sandra 02+Alexej 06 | 9786 |
9.1.2007 9:19:02
Posíláme pozdrav z dály, né abyste se nám smáli.
Postihly nás neštovice, mamka zoufá, nikdy více. Z roztomilých andílků stali se teď na chvilku, dva nezbední ďáblíci co je zlobí "puntíci" ......;o) |
9.1.2007 8:04:11
Jo a příští středu jdeme na 5ti letou prohlídku. Prý se při ní dostává nějaké očkování. To bude zase scenérie. Jsem zvědavá co mi dr. řekna na to jak je Nika tlustík. Po vánocích jsem jí nahnala na váhu a má 24kg. No jo je vidět, že byla u tchánovů na výkrmu.
|
9.1.2007 8:01:10
Jé, chudinka, já jsem Nikolku úmyslně vystavila nákaze když jí blo 2,5 roku. Byla také puntíkovaná neuvěřitelně, ale neměla žádnou na obličeji, na rukou od loktů dolů a na nohou od kolen dolů, takže na první pohle nebylo poznat že je má. Bylo léto, teplo, nikolce bylo dobře, takže jsme chodili na procházky. Jen jsem jí proti svědění dávala fenistil kapky. Ale celkově to u nás proběhlo úplně v klidu. No aspoň to budete mít za sebou a asi určitě je dostane i Alex. Chii musíš Sany zvát domů návštěvy co už neštovice měly. :o))) U nás nového nic. Začínám chystat oslavu narozenin a v neděli to vypukne :o)
|
8.1.2007 15:51:47
|
8.1.2007 15:51:06
TAK JO JSOU TO NEŠTOVICE...SUPER SANY VŘÍSKÁ ŽE NECHCE PUNTÍKY JE AKUTNĚ PROTIVNÁ
|
7.1.2007 11:19:07
Tak Sany se mi dnes probudila puntíkovaná...dle mého mínění má neštovice :o(
zítra posfištíme k dr. ráno probrečela, bolela jí hlava mněla teplotku, teď už nurofen už zabral tak je v klídku......... no to bude paráda....musím jí odhlásit ze školky taky min. dvě lekce plvání padnou.....ale hlavně dudem sedět doma brrrrr |
7.1.2007 0:09:28
Jojo také mi to nědy přijde že je to všechno nějak moc uspěchané.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.