| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahojky, jsem tu ale nestíhám nějak. Fotky z vánoc ještě nemám ani stažené. U nás také vše proběhlo v pořádku. Nika nadšená, hory dárků tedy nebyly ale bylo jich také požehnaně. Byla moc spokojena a bylo to všechno takové hezké v pohodě.
Silvouš také v podobném duchu :o) Snad bude takto vypadat i celý rok :o)
V práci mám teď docela honičku, šéfová me hodně hodně hodně sere. Ale to je na dlouhé povídání.

Včera když jsem vyzvedla Niku ze školky, tak mi povídá: Mami já bych chtěla jet někam do obchodu. Já jsem den předtím plánovala, že by jsme zajeli juknout na nějaké ty výprodeje, ale potom jsem se zdržela v práci a do školky dorazila až v 16,45 a říkala si že už je pozdě. Když ale Nikolka chtěla, tak jsem si řekla proč ne, že. Došli jsme domů, nika se najedla převlékla a vyrazili jsme. Jsem o 1500,- chudší, a to jsem si pro sebe NIC nekoupila. Zato nika má krásné kapsáče, 2x tričko, nový dres na gynastiku, džíny, mikynu (vše H&M). Ještě jsem se rozmýšlela nad teplákovou soupravou, ale mikyna byla bílá a myslím, že by po dvou třech nošeních vypadala hrozně, takže jsem oddolala. Nakupování s Nikou je super, vše si ochotně vyzkoušela, v kabince jsme byli celkem 3x a zkoušela si snad 50 kousků :o)))) A jako zlatý hřeb dne, když jsme dojeli domů, tak jsem jí řekla, že jí ty věci schovám na narozeniny (15.1.) a ona v pohodě souhlasila a ještě prohlásila: Vždyť víš maminko, že na to do rána zapomenu :o)))
Nakonec aby měla trochu té radosti jsem jí jedno tričko hned přeprala a už ho má na dnešek připravené :o)))

Takže tak nějak to u mě teď vypadá. Také připravuji narozky. Hlavní dárek bude chouchou. No a pak dostane nějakou tu kosmetiku ze sephory, docela hodně oblečení ... a nějak si nemohu vzpomenout co to pro ní ještě mám :o))))

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.