Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
LETICE | 23846 |
2.2.2005 10:28:55
Ahoj holky, tak sníh nám tady taje. To dlouho nevydržel. Dneska jdu s holkama do poradny na očkování. Nechali jsme Anetku oočkovat proti žloutence A. Ona je totiž hrozný prasátko a furt si strká ruce do pusinky. Také si strakají vaše ratolesti furt něco do pusy?
Aničko, už se ti to blíží. Za chvíli budeš dvojnásobná mamina. Mějte se pěkně. |
Kinga+3 | 21928 |
31.1.2005 20:14:35
Tak my jsme zase po měsíci nemocní, sice je to jenom rýma, ale i trochu zvýšená teplota, takže ven nemůžem. Já jsem asi jediný člověk v mém okolí, který miluje zimu a musím sedět doma. Tak se ozvěte!!A.
|
Bubuše | 25280 |
30.1.2005 18:34:19
Ahojky anno, dík, budu se snažit ho s jídlem moc nenutit, teď se to už pomalu zlepšuje, ale u babičky (teda prababičky) jsme absolvovali scénu s polívkou :o/ no, co se dá dělat, snad ho to časem přejde.
Už jsme taky probírali, jestli to není odraz problému va školce, synek má dost citlivý nervy, ale učitelka ve školce nic takovýho nepřipouští, tak nevim, jestli je vše ok, nebo jestli to jen nechce vidět ... AHOJKY I VŠEM OSTATNÍM MAMINÁM :o) Jak vám prospívají drobečkové? :o) |
Kamila+Anežka |
• |
24.1.2005 22:16:17
Ahoj holky, tak vás všechny po delší době zdravím. Zrovna teď taky začínám řešit, jak se s Anežkou dopravovat.Začne možná chodit do školky a je to od nás asi půl hodiny její chůze, tak jsem taky přemýšlela o kole, ale nebyla jsem si jistá, jestli se s její váhou 15 kg dá využít ještě ta sedačka na kolo, podle toho, co píšete, asi jo. My jsme golfky už prodali, ale doktor nám při tříleté prohlídce řekl, že Anežka má trochu ploché nohy a že jí nemáme přetěžovat a máme jí věřit, když nám řekne, že jí bolej nohy, tak toho prodeje teď docela lituju. Ještě k tomu jídlu, Anežka jí celkem dost a samozřejmě musíme redukovat sladké, ale má stále hodně vypouklé bříško, že se i manžel několikrát optal, jestli je to v tomhle věku ještě normální. Je fakt, že u našich vrstevnic už jsem to moc neviděla, nicméně doktor na tříleté prohlídce říkal, že je pěkná(podle váhy a výšky). Podle poslední tradice jsem se taky nějak rozepsala. Mějte se fajn. U nás je spousta sněhu, ale to asi všude, že !? papa Kamila
|
Marlota | 20751 |
23.1.2005 15:22:25
Ahoj Šárko, malej batůžek se ti na záda vejde, ale můžeš ho pověsit na tu sedačku, to je lepší. S těma cyklosteskama je to horší, některé vedou mimo silnici a některý u kraje, na ty slapy to ještě docela jde, z Vynohradský bys to měla nejlepší přes Havlíčkovi sady dolu do Otakarky a tam se napojíš na stezku na Výtoň a pak kolem podolý to vede po chodníku až k Vltavě a pak je to cesta krásnym parkem, akorát z braníku musíš přejet kousek po silnici když chceš dojet až na slapy, ale tam už to neni tak hrozný. Podívej se na stránky "cyklostezky.cz", nebo "nakole.cz", jsou tam i mapky. Když je to potřeba tak jezdim i po chodníku, ale mam skušenosti, že řidiči jsou docela ohleduplný když viděj že vezeš děcko.
|
Šárka+Šárinka 12/01 | 899 |
22.1.2005 20:47:32
Díky holky, tak koupim tu sedačku do zadu, asi koupíme polohovací, spánek je víc než pravděpodobný :))). Marloto, ty cyklostezky v Praze vedou mimo silnici? Je to nějak oddělené? Po silnici bych si teda v Praze netroufla, bydlíme u Vinohradský, vůbec si neumím představit, jak bych se tam dostala, jak to děláš, jezdíš po chodníku?
Ještě jsem se chtěla zeptat, když je dítě v sedačce, můžete mít na zádech batoh? K těm tůrám - my jsme koupili letos v létě (to už asi vaše dětičky kočár vůbce nepotřebovaly:))) ) Jane Powertrack - trojkolku a můžu říct, že se dostaneme v lese téměř všude. Je lehká 8kg, předtím jsme měli Quinny (je to rozdíl 7 kg a je to znát), my chodíme dost daleko okolo 20 km. Už nejsme nějak trénovaní, než jsme měli Šárku, tak jsme taky nosili bágly a unesli, holt jsme nějak zhýčkaní a taky živá potvůrka se nese jinak než věci. A do toho kočáru můžeme hodit batoh, když běží po svých, přijde mi to docela dobrý. Já mám dost zkušeností od lidí, že brali dětem kočár až do 4 let, někteří i starším. Pořád přemýšlím, jak to vyřešíme. Na jednu stranu se mi ten kočár zdá zbytečnej, na druhou stranu se nám jí nechce nosit, vždycky nás pak bolí záda. Na ty menší vzdálenosti chodí sama nebo bereme krosnu, ale když jdeme dál tak nevím. Zatím ahoj Š+Š |
LETICE | 23846 |
22.1.2005 18:30:14
Ahoj holky,
my máme také kolosedačku v zadu. Je to podle mě pohodlnější. V létě chceme koupit druhou sedačku mně na kolo, abychom mohli zase začít jezdit. Ale chci tu polohovatelnou. Anetka když na kole usnula, vždy jí padala hlavička. Ad tůry. V září jsme byli na Šumavě. S kočárem jsme nechodili. Sabku jsem měla v takovém vaku já a Anetka šlapala pěkně sama. Když byla unavená manža ji vzal buď na koníka anebo ji klasicky nesl. A šlo to. Šárko, to je Šárinka o dost lehčí než naše Aný. Ta má 15 kg. |
Kinga+3 | 21928 |
22.1.2005 17:56:50
Ahoj holky,
tak ještě k té cyklosedačce, my jsme měli taky tu co se přidělává dozadu, myslím, že je i bezpečnější. Na tůry taky chodíme, ale kočár už nepoužíváme min. přes rok. Vybíráme krátké trasy a když už Petřík nemůže tak máme krosničku. (s kočárkem se Šárko přece všude nedostanete to musí být taky hodně omezující) Do toho sokola chodíme do Bráníku http://sokolbranik.iglu.cz/.Platí se tam taky na pololetí. Tak se zase ozvěte. A. |
Marlota | 20751 |
22.1.2005 10:51:40
Ahoj Šárko, ještě k tý sedačce, do předu je uplně nanic, stabilita je ještě horší a je to dost nebezpečný, měla jsem ji pučenou a po jedné jízdě jsem šla koupit sedačku do zadu. Děcko v tom nemá pohodlý a strašně špatně se mi šlapalo, je to možná dobrý pro ty nejmenší ale větší dítě ti tam překáží a v zatáčkách je to doslova o "hubu". Já jezdim i v Praze, na hostivař, kolem podolý se to dá projet po stezce až na slapy, ale to je výlet na celý den. V létě jsme byly na moravě u Tesáku a vyjely jsme až na horu, i když s přestávkama. Jestli máš horský kolo tak kopce nejsou problém, jenom prostě pojedeš pomalejc než ostatní. Já jezdim často s celou partou a s manželem takže je dobrý, že se můžem o kluka vystřídat. Stačí mít sedlovku na rychloutahovák. Když jezdím sama tak mi cesta vždycky trvá déle.
A k těm tůrám, to řeším taky, kočárek nevozim už přez rok. Patrik toho ujde hodně sám, ale někdy ho musim nosit, když jdem fakt daleko. Někdy neni špatný když má kolo, mám tam přidělanej provázek a když už opravdu nemůže tak ho táhnu, akorát se tam nevyspí, ale on už stejně přes den nespí. Tak jsem se taky nejak rozepsala:) Hodně štěstí na kole pa Marlota |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.